Jazz & Blues kutak :)

Apach:
Azru!? Volim, volim, volim, ...

Jako veliki je broj ljudi koji vole Azru, znam cak i one koji tvrde da je najbolji bend sa ovih prostora, ja definitivno nisam osoba koja bi to potvrdila... Ipak o ukusima se ne bi trebalo raspravljati. Sa druge strane postojao je jedan kratak period u mom zivotu (pocetak srednje skole) kada sam „pevusio“ neke njihove najpoznatije stvari... ali to je trajalo kratko, uglavnom zbog mesta na koja sam tada odlazio i gde se slusala ta muzicka ekipa.

Air bi bio vise sky od "elektro jazz-a" zavisi samo sta od njih slusas tj. sta si slusao. A "elektro-jazz" vise podseca na tehno mixeve
jednom recju smesno
i daaa izvinite sto sam se ubacila ali od dosade do dosade i nemam sta da radim :oops:
iiii voliim voliim Azru

morphea:
Air bi bio vise sky od "elektro jazz-a" zavisi samo sta od njih slusas tj. sta si slusao. A "elektro-jazz" vise podseca na tehno mixeve
jednom recju smesno
i daaa izvinite sto sam se ubacila ali od dosade do dosade i nemam sta da radim :oops:
iiii voliim voliim Azru

Pa ovo je forum, dakle svako je dobro dosao i to nije ubacivanje. Air - pa ja definitivno ne umem da opisem to, ono sto sam napisao je samo bio pokusaj, sve to je meni prilicno strano i ne snalazim se u tome. Moglo bi se reci da sam "elektro nepismen". :cry:

nikodim:
Nisam uspeo da pronadjem sveziju temu koja se na ovom forumu bavila pravcima kao sto su jazz & blues. Znam da nekima ti pravci dosadni ili kakvi vec ali verujem da ovde ima ljudi koji zaista uzivaju slusajuci takav zvuk. Nadam se da postoji neko ko se zanima za taj pravac i ko je spreman za razmenu takvih izdanja kao i za pomoc pri pronalezenju albuma i izvodjaca iz navedenih pravaca.
Za pocetak, ja sam taj kome treba pomoc i potreban mi ja Dave Brubeck, bilo koje izdanje koje je dostupno na nasim prostorima. Sto se moje kolekcije tice prilicno sam siromasan kada je Brubeck u pitanju jer imam na jednoj kompilaciji samo Take Five. Zato bih zamolio dobronamerne posetioce koji u svojoj kolekciji imaju bilo sta iz njegovog "arsenala" za pomoc. :D
Samo reci sta ti treba:Ahmad Jamal,Asha Puthli,Bill Withers,Bob Fix,Candido,Carleen Anderson,Corduroy,Count Basic,Deodato,D-Influence,James Taylor Quartet,Jestofunk itd,itd,imam brate i Jazz & Blues,Acid Jazz....volim sto vi volite............ :wink: :D

nikodim:
Nisam uspeo da pronadjem sveziju temu koja se na ovom forumu bavila pravcima kao sto su jazz & blues. Znam da nekima ti pravci dosadni ili kakvi vec ali verujem da ovde ima ljudi koji zaista uzivaju slusajuci takav zvuk. Nadam se da postoji neko ko se zanima za taj pravac i ko je spreman za razmenu takvih izdanja kao i za pomoc pri pronalezenju albuma i izvodjaca iz navedenih pravaca.
Za pocetak, ja sam taj kome treba pomoc i potreban mi ja Dave Brubeck, bilo koje izdanje koje je dostupno na nasim prostorima. Sto se moje kolekcije tice prilicno sam siromasan kada je Brubeck u pitanju jer imam na jednoj kompilaciji samo Take Five. Zato bih zamolio dobronamerne posetioce koji u svojoj kolekciji imaju bilo sta iz njegovog "arsenala" za pomoc. :D
Ja imam Jazz & Blues dosta stvari,ali ne na pamet,kontaktiraj me private poslacu ti katalog.
dvr_liberty@yahoo.com
klodovik@hotmail.com :wink:

morphea:
jednom recju smesno
iiii voliim voliim Azru
NEMOJ SE IZVINJAVATI !!! Plassila sam se da liccimo na jednu kliku, zatvorenu za sve ostele - A NIJE TAKO !!! Ili smo samo mnoooooooooogo dosadni, ... :wink: :)
Sskvadro, NISMO, zar ne? :lol: :lol:

dvr_liberty:
Samo reci sta ti treba:Ahmad Jamal,Asha Puthli,Bill Withers,Bob Fix,Candido,Carleen Anderson,Corduroy,Count Basic,Deodato,D-Influence,James Taylor Quartet,Jestofunk itd,itd,imam brate i Jazz & Blues,Acid Jazz....volim sto vi volite............

Moze Bill Withers... a mogao bi i Herb Ellis ako imas nesto od njega, sinoc i danas ga slusam, taj jedan album imam preko 6g. i uvek ga rado slusam....

nikodim:
dvr_liberty:
Samo reci sta ti treba:Ahmad Jamal,Asha Puthli,Bill Withers,Bob Fix,Candido,Carleen Anderson,Corduroy,Count Basic,Deodato,D-Influence,James Taylor Quartet,Jestofunk itd,itd,imam brate i Jazz & Blues,Acid Jazz....volim sto vi volite............

Moze Bill Withers... a mogao bi i Herb Ellis ako imas nesto od njega, sinoc i danas ga slusam, taj jedan album imam preko 6g. i uvek ga rado slusam....
Tebi se obratio, pa cemo se od tebe i mi drugi "pelcovati" novom bazom muzike :wink: :)

Apach:
Izgleda jesmo drugima ccim nam se niko ne pridruzzuje, klika nas je napustio, i ko zna ssta joss...
Ali po ko zna koliko puta sam pomislila kako sam bass srecna ssto smo se MI svi nassli na ovom forumu

Jeste, dobra je to ekipica, vesela i spremna na druzenje. Nego, podsetio me je dvr_liberty, da li si slusala Herb Ellis-a, posto sam planirao da ga smestim na neki CD, znas vec. Ja sam njime odusevljen, barem onim sto imam i zaista bih vole da prosirim tu kolekciju jer mi se cini da je vredi imati.

Apach:
Ali po ko zna koliko puta sam pomislila kako sam bass srecna ssto smo se MI svi nassli na ovom forumu
I ja, i ja
4.gif

little smile:
morphea:
Nema potrebe ni da crvenis, ni da se izvinjavas, jer svako je dobro dosao na ovu temu :wink: ... Nismo mi opasni, a bas se stalno pitamo zasto niko ne zeli da nam se prikljuci...:?
Ovo je javno igraliste i moze ko god zeli da se igra u pesku :D

Mozda zato sto se neko pokakio u pesak? :shock: haha Salim se. :lol: Naravo. ;)

Javim se i ja ponekad... Ali vama niko drugi nije potreban za good fun... Tako da. Better to leave you alone. :)

iluzionista:
Javim se i ja ponekad... Ali vama niko drugi nije potreban za good fun... Tako da. Better to leave you alone.

Mozes i cesce da se javljas, naravno ako nadjes nesto sto ce ti biti zanimljivo.
Ipak... mislim da je bolje kada je vise ljudi ucestvuje jer su sanse da se sazna nesto novo daleko vece. A sto se standardne postave tice... to je fenomenalna ekipa... :D :D :D

little smile:
iluzionista:
Mozda zato sto se neko pokakio u pesak? :shock:
Ccccc
7.gif

Stvarno nisam odoleo... :D Mislim, da odgovorim na poredjenje sa igranjem u pesku... Odmah sam se setio jednog mog rodjaka koji sada zivi u Sloveniji. :lol: Doduse on je piskio u pesku, ali nema veze. ;)

little smile:
iluzionista:
Ali vama niko drugi nije potreban za good fun...
Pa pridruzi nam se, dugo te nije bilo :wink:
29.gif

Tu sam ja negde... Samo se sunjam. :) Eve sad se slusa Dexter Gordon i "Shadow of your smile"... Ali, ja sam ipak vise blueser... Samo klasicni jazz. ;)

iluzionista:
Javim se i ja ponekad... Better to leave you alone. :)
Don't leave us alone! :)
iluzionista:
Stvarno nisam odoleo... :D Mislim, da odgovorim na poredjenje sa igranjem u pesku...
nemoj da odolevass, opusti se i uzzivaj ... :D
iluzionista:
Odmah sam se setio jednog mog rodjaka koji sada zivi u Sloveniji. :lol: Doduse on je piskio u pesku, ali nema veze. ;)
Pa, vidiss kako lepa secanja budimo u tebi :wink:
iluzionista:
Tu sam ja negde... Samo se sunjam. :)
Zato nije fer da se samo ti ssunjass i smejuljiss pred monitorom, nabaci i nama pokoji :) - budi nam inspiracija kao i mi tebi :wink:
iluzionista:
Ali vama niko drugi nije potreban za good fun...
Mislim da ce se neko samnom slozziti: nije bitna samo "good Fun"
iluzionista:
Eve sad se slusa Dexter Gordon i "Shadow of your smile"... Ali, ja sam ipak vise blueser... Samo klasicni jazz. ;)
Ne znam kako delujem ovako preko postova, ali i ja sam visse blueser nego jazzer! Usudila sam se da se "javim" na ovoj temi (iako je classic-jazz i meni najomiljenije od jazza) i sada je vec sve istorija! :) :lol:

Back