Hvala na lepim željama. Šta reći posle svega. Svirkica je bila veoma prijatna i draga ljudima koji su svirali ( odgovorno stojim iza ovih reči ). E sad. Pošto prvi put sviramo tamo nismo bili baš obavešteni da se u Cvijeti u poslednje vreme i ne dešavaju žive svirke tako da je sa te strane organizator svirke ili ti vlasnik napravio veliki propust ne obavestivši širu javnost. No skupilo se tridesetak dragih ljudi i to nam je bilo dosta da se mi zaista osećamo fantastično i da damo sve od sebe u jednoj opuštenoj atmosferi. Veoma mi je drago što sam video međ' ljudima i neke drugare sa ovog foruma koji su me istinski razveselili i uneli živost u svirkicu svojom đuskom ( prepoznaće se one već

). Takođe veliki propust istih je što su po najavi i izvedbi poslednje pesme napustili svirku jer se tada dešava zanimljiva stvar. Vrši se razmena instrumenata , bivamo pojačani sa mojim drugarom iz vojske i bratom vlasnika kafane. Svi sviraju sve živo . Menja se bubnjar, basista , gitarista i tako u krug nekih sat vremena . Jam session počevši sa bluzom , pa do Pearl jam-a i nezaobilaznih Pink Floyd-a. A u kafani nas osmoro + konobari. E u nekih tri sata izjutra skontamo da više od pola benda treba u osam ujutro da bude na radnim mestima i polako, iscrpljeni , ali zadovoljni i veoma sretni pravac ravnica. Stigoh kući u pet izjutra, kljakav, ali živ

. Izguraćemo i šljaku danas, ne zvao se ja Lorimer... E sad. Na žalost propala finansijska konstrukcija po bend ( reći ću samo da smo iznajmljivanje kombija platili više od zarade ) i vlasnika kafane učinila je to da se ne gledamo sledeće nedelje. Ostaje neka mogućnost da se u Cvijeti družimo kada stignu topliji dani u bašti što bi svakako obzirom na lokaciju i ono što mi sviramo imalo mnogo više smisla. No ganjamo i dalje vlasnike raznih kafana u gradu pa će valjda uskoro biti još prilike za druženje. Dakle, Šta sam noćas propustio ? MMMMMMM.... Ništa.... ??? Još jedna bluz zamka

. Nije još kraj...