Jazz & Blues kutak :)

Slusa li neko do vas Ben Harpera, bas sada slusam I Heard It Through The Grepvine. Pa me zanima, posto sam jako malo stvari suo od njega, a pomenuta mi se bas dopada, imali neko nesto od njega, i kakva misljenja o istom vladaju medju vama?

introitus:
Ma ok je to samo mi se cini da ti ponekad to previse potenciras...

Mislim citao sam i ja sve sto mi je naletelo o Zeppelinima dok sam bio u Hard Rock-R'N'R fazi ali nisam bio toliko zaludjen time vec njihovom muzikom.

Ko kaze da sam ja zaludjen onime sto procitam o nekom izvodjacu?
Kazem da nije lose poznavati nesto malo vise o tome sta ti ljudi sviraju i sta misli o tome, ne mislim ja na zutu stampu tipa, Page je spavao sa onom glumicom i tome slicno.

Vezano za Vasila, pomenuh to u kontekstu price gde si rakao da ne vidis neku vezu njegove muzike i Zavinula. Pa ako je Vasil sam to rakao nebrojeno puta onda skoro da i ne moram da slusam njegovu muziku da bih donosio slicne zakljucke.

klika:
Ko kaze da sam ja zaludjen onime sto procitam o nekom izvodjacu?
Kazem da nije lose poznavati nesto malo vise o tome sta ti ljudi sviraju i sta misli o tome, ne mislim ja na zutu stampu tipa, Page je spavao sa onom glumicom i tome slicno.
Nisam napisao da si ti zaludjen vec sam se samo tim izrazom koristio.
Ne kazem da ne treba nista znati vec da ti cesto spominjes neke podatke i neke intervjue...

Vezano za Vasila, pomenuh to u kontekstu price gde si rakao da ne vidis neku vezu njegove muzike i Zavinula. Pa ako je Vasil sam to rakao nebrojeno puta onda skoro da i ne moram da slusam njegovu muziku da bih donosio slicne zakljucke.
Ma to je skroz jasno ;-)

sublimacija:
Ne, bila sam na brzaka. A i ne bih da komentarisem i dodajem, prvo treba dobro da ispitam "okolinu". Zasto nisi uspeo? Iz poznatih ili nepoznatih razloga?

Iz nepoznatih, prijavio mi je neku gresku koja ima brojnu oznaku, koja mi opet nije jasna. Nemam pojma sta se desilo... ali mnogo mi se dopalo zaglavlje prve strane, Pobednik sa gitarom na ramenu. ;)

Sinoc sam bio na jazz svirci u mom omiljenom kaficu u Sapcu koji je od sinoc postao Jazz Caffe 015!
Svirao je NS Jazz Quartet i svirka je bila odlicna.
Uglavnom standardi poput: Brazil, Autumn leaves /nisam siguran da li se ova druga rec pise ovako/ Girl from Ipanema, Watermelon man...
Inace ljudi su toliko dobri bila da kad su odsvirali poslednju pesmu, vlasnik kafica je pustio istu sa cd-a i zvucalo je kao da ih je upravo snimio :-)

introitus:
Sinoc sam bio na jazz svirci u mom omiljenom kaficu u Sapcu koji je od sinoc postao Jazz Caffe 015!
Uglavnom standardi poput: Brazil, Autumn leaves /nisam siguran da li se ova druga rec pise ovako/ Girl from Ipanema, Watermelon man...
Inace ljudi su toliko dobri bila da kad su odsvirali poslednju pesmu, vlasnik kafica je pustio istu sa cd-a i zvucalo je kao da ih je upravo snimio :-)

E..... Drago mi je zbog Šapca. Mnogo mi se dopada gradich.

introitus:
Razigrano je bilo, izgleda!? Jesenje lisce, ako sam dobo razumela, bez obzira kako se pise:-)
Kakva divna zahvalnost od vlasnika...
Jazz Caffe 015, zapamticu!

Back