QueenHatshepsut
Iskusan
- Poruka
- 5.061
Eh da, a mene interesuje gde trenutno svira
dugo ga nisam slusala, ali dobro raspitacu se jos.
u svakom slucaju hvala
dugo ga nisam slusala, ali dobro raspitacu se jos.
u svakom slucaju hvala

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja se sad vratio sa reuniona bg neo swing benda 16 tons
bilo je fenomenalno
neo benova u beogradu vise nema
ali ako umes nesto da sviras mozda i bude nestoja sviram kontrabas, pa ako sviras nesto javi se
Ljudi jeli cuo neko jazz obradu paganinijeve teme koja se nalazi na Roland klavijaturi kao demo? Extra je ali ne mogu nikako da nadjem da je skinem sa neta. Ako neko moze da mi pomogne .........
Hvala!!!
Ja upravo dobih vest da veceras (29.11.07) svira neki neo-swing band, negde na Crvenom Krstu, ali jos mi nisu javili tacno gde se to nalazi. Da li znas o cemu se tacno radi? Mozda se vidimo tamo veceras.
pa, jesu li svirali na krstu?...gde?kako se zove mesto?
hehehehehehehe
sad mi padaju na um svakakve asocijacije....
Pozdrav Kennyme!
Najpre moraš razjasniti o kojoj se muzičkoj temi radi. Pretpostavljam da je to Paganinijeva tema iz Rapsodije na Paganinijevu temu-Sergeja Rahmanjinova (Rhapsody on a Paganini Theme.
Koliko je meni poznato Paganinija u jazz maniru izvodi Vernizzi Jazz Quartet. Poznata su mi dva njihova albuma:
Vernizzi Jazz Quartet - Goldberg Jazz: Bach und Paganini ( 2001 )
i Vernizzi Jazz Quartet - Play Bach, Play Paganini ( 2006 )
Ja ih na žalost nemam, ali pokušaću da ih pronađem. Ne znam koji p2p ili torent program koristiš, ali sigurno ih je neko šerovao na mreži.
Ne znam koliko sam ti pomogao. Ako nešto drugo pronađem -javiću ti.
Ljudi jeli cuo neko jazz obradu paganinijeve teme koja se nalazi na Roland klavijaturi kao demo? Extra je ali ne mogu nikako da nadjem da je skinem sa neta. Ako neko moze da mi pomogne .........
Hvala!!!
Hay, Kennyme !
Zainteresovao me je Tvoj Paganini, pa sam malo tražio po svom muzičkom trezoru... i našao nešto što ti može biti interesantno.
Gitarista Stevie Vay je snimo temu pod nazivom Pagnini. Mislim da je to TO što tražiš. Radi se o petom kapriču Paganinijevom ( 5th Caprice- Paganini ). To je ona tema u kultnom filmu CROSSROADS, gde se Vay nadmeće u svirci sa Ry Cooderom. Možeš je naći na sondtracku iz tog filma.
Fenomenalno zvuči!
Pozdrav !
Hay, Kennyme !
Zainteresovao me je Tvoj Paganini, pa sam malo tražio po svom muzičkom trezoru... i našao nešto što ti može biti interesantno.
Gitarista Stevie Vay je snimo temu pod nazivom Pagnini. Mislim da je to TO što tražiš. Radi se o petom kapriču Paganinijevom ( 5th Caprice- Paganini ). To je ona tema u kultnom filmu CROSSROADS, gde se Vay nadmeće u svirci sa Ry Cooderom. Možeš je naći na sondtracku iz tog filma.
Fenomenalno zvuči!
Pozdrav !
Trazio sam ali nisam mogao da nadjem. Da ne znas kako se zove? Ili neki sajt gde bih mogao da trazim. Jedino sto nalazim su reci pesama iz filma ali nikako ne mogu da nadjem audio snimak. Pozdrav
Nasao sam na youtube snimak ali nece da mi ucita vise od 10 sekundi, stalno mi prekida. Posto mi je ovo komp na akademiji nemaju torent niti bilo sta drugo za skidanje. Nema veze. Pokusacu negde drugde. Nema potrebe da se trosis da mi saljes postom. Hvala u svakom slucaju.