nikodim
Poznat
- Poruka
- 7.532
Prebiticete kada vidi sta si napisao...
Moramo dobro naduvati balone... ne valja kada nisu naduvani.
Moramo dobro naduvati balone... ne valja kada nisu naduvani.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

iluzionista:Što bi me prebila... Ona je dobra dušica (ako sam dobro pogodio ko je u pitanju).![]()
iluzionista:Jao kakav glas ima cica. :shock: Stvarno si me izenadila Apačice...![]()
@kolega nikodim: odlična kompilacija... Preslušao sam malo na brzinu i mogu reći da si u potpunosti pogodio. BTW, jedino što imam sa ovog CDa je gospođica Norah.
Prvi put sam cuo da su njih dvojica radlili nesto zajedno kada sam nasao taj koncert.nikodim:Koji cica? :shock:

nikodim:Odlicno, dobro je da sam te nasao. Bilo je daleko vise mogucnost ali to je bilo najbrze, odabrati muziku koja vec "cuci" u racunaru. Ima tog dosta, otace nesto i za neku drugu priliku.
nikodim:Kako ti se cini koncert BB King & Jimi Hendrix?Prvi put sam cuo da su njih dvojica radlili nesto zajedno kada sam nasao taj koncert.
nikodim:Valjda jesi pogodio, sta ja znam... Ne znam mozda te nece prebiti, mozda ces morati da je slusas kako peva (za kaznu). :-P

iluzionista:Cica devojčica... Cica Apačica.![]()
iluzionista:Dobar izbor... Evo sad slušam Billa Withersa.. Ali onaj Ray Charles me je oduševio.Obožavam ga. A na ovom CDu ima par stvarčica koje nemam.
iluzionista:Odlično. Ja ti rekoh da je Jimi u duši bio blueser.Doduše i ranije sam znao da su sarađivali. Postoji priča da je Jimi svirao sa B.B.-ijem pre nego što je došao u Englesku.
iluzionista:BTW... Našao sam malu greškicu. Summertime... Nisu Etta i Sachmo, nego Ella i Sachmo. To je sa onog njihovog odličnog zajedničkog albuma.![]()
nikodim:Aaaa... dakle cuo si ovu nasu cicu... pomislih neki cica i odmah asocijacija na Mississippi
i tamo neke crne cice.

nikodim:Znas da sam te pitao sta imas od njega... E... u medjuvremenu sam dosao do te kompilacije pa sam ti je bacio, meni je taj cika jako zanimljiv i dobar... i ne samo meni. 8-)
nikodim:Na svom muzickom putovanju, onako retrospektivnom, Jimi bejase jedan od onih koji su se prvi "poredjali" na moju "muzicku" policu. I ostao je jedan do onih diskova koji se uvek rado slusaju, svakako zvucno ime i prepoznatljiv stil.
nikodim:Da znam... to je skinuto preko LimeWire i tako baceno u folder, mislim da se tu neke stvari i ponavljaju.
nikodim:Uz pivo, onako... lagano... 8-)

iluzionista:Čuo, čuo... Mada, možda bolje da nisam... Mislim da sam se navukao.![]()
iluzionista:Od Raya? Prisećam se nešto... Pazi imam neki "Ray Charles plays the blues"... I jednu odličnu kompilaciju... Ali na vinilu... Ako imaš gramofon i možeš da prebaciš u mp3 (meni je gramofon riknuo pre par godina), možemo se nešto dogovoriti.
Inače, odličan album. 8)
iluzionista:E, to...Ona ionako ne pije pivo, tako joj neće biti krivo što publika loče.
![]()

nikodim:Pavlaka - navlaka...![]()

nikodim:Odlican je taj album, ali bas, bas... Nego ja sam mislio na Bill Withersa, za njega sam te pitao.
Jedan autoritet...iluzionista:Pa kako to?Šta te sprečava?
![]()
nikodim:Publika mora nesto da pije, osusila bi se inace... a sta pije dobra publika nego dobro pivo. Dakle, blues, pivo i cigarete... Ima li boljih poroka?![]()
pikax:Jedan autoritet......
iluzionista:Idealna kombinacija.![]()
nikodim:Pazi... mislim da si i sam primetio, ovde se vise prica o tome nego sto se nesto konkretno radi. Vazda neke obaveze i razni drugi problemi, a pivo popise neke druge cike.