Jazz & Blues kutak :)

introitus:
Ljudi ja znam gde je Ptica i bio sam tamo, mislim da bih je iz prve nasao.
Ja sam od polovine aprila u BG-u do jula pa se mozemo videti.

Eh... ti nasi dogovori... mada, obzirom da dolazi sve lepse vreme, valjda bi se moze naci zgodno tesenje. A taman bismo mogli i da iskoristimo priliku da razmenimo ponesto. ;)

Nego, jel vozis? Ja ovih dana sredio "baciklu" i trebalo bi, cim sredim ovaj ispit da krene na malu rekreaciju.

introitus:
Naravno ;-)

?

Zaboravih da napisem preksinoc sam u 015 bio na odlicnoj svirci NS benda The Blues Hammer!
Svirka je bila tvrdja, svirali su cak i Hendrixa, a autorske pesme su im odlicne...
Mozda begesar zna nesto vise o njima?

Podsecanje vezano za tamo neki CD... :)

Secam se da je negde 1999-2000.g. jedan od tih momaka radio u jednoj radnji za prodaju muzickih instrumenata i opreme na Spensu, odlazili smo tamo po neke kablove i koze za bubanj... Tako, malo pricali o muzici, secam se da su bas tih dana imali neki koncert ali mi nismo mogi da odemo.. zamalo da ih cujem. ;)

nikodim:
Nekom sam obecao neki CD, nekom sa ove teme, a ne znam kome... da to nisi bio ti? Mrzi me da brljam i trazim taj post... (a rekao bih da si ti, mada nemam pojma koji CD je u pitanju).... Nekako sam se sada toga setio... Zona sumraka. :confused:

Koji CD? Malog nindzu? :lol:

Jeste... Meni si obecao. Nekom prilikom kad svrnes u Bg. ;)

Posto mi je ujak koji uzgred otkida na jazz i pada u neku vrstu transa kad cuje ali da se vratimo na datu misao.Dakle poslao mi je neku kompilaciju i sad mi vi preporucite sta da slusam da li ce to biti Cocker Joe ili Charlie Parker?Dakle vase misljenje je....
Peace :-D

Slim_ShadY:
Posto mi je ujak koji uzgred otkida na jazz i pada u neku vrstu transa kad cuje ali da se vratimo na datu misao.Dakle poslao mi je neku kompilaciju i sad mi vi preporucite sta da slusam da li ce to biti Cocker Joe ili Charlie Parker?Dakle vase misljenje je....
Peace :-D

NIje ni Cocker los... mada Parker je ipak Parker... uzivaj u cica Parketu, moj preporuka... i poslusaj ujku ponekad... ;)

Naravno... simpatican cica... mada se ne mogu pohvaliti da sam cod mongo toga, kada je Cocker u pitanju, par nekih kompilacija i to je sve. Inace u svojoj kolekciji nemam nista od tog cike... mislim da nemam.

Nego, jel neko slusao Jazz Bastards? Pokusavam sada da nadjem nesto na netu ali nema leba.

iluzionista:
Pitao sam te za neki tvoj izbor modernog bluesa... 90te, 00te... Metni i nešto domaće, ako bude bilo mesta... Vol'o bih da čujem i gosn' Begešara. ;)

Moracu da te razocaram, nemam nista od cika Begesara... :| A domaceg bluesa... jad i beda, opet ne mnogo... iscedicu nesto. Sto se stranaca tice to je vec dosta bolja slika i prilika.
Kakav si sa obavezama sledece nedelje, mozemo napraviti neki dogovor. 8-)

Apach:
iluzionista, mislim da sam ti poslala pesmicu, ali imam neke ccudne znake da kao i da nisam ... nessto nije u redu ...

Imaš neke čudne znake? :shock: Ijuu... Brzo kod lokalne vračare da ih protumači. :lol:

BTW, mislim da je nisam dobio, ali nemam neke čudne znake... Valjda to znači da definitivno nisam. :P

Back