pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 38.519
Ne, sada sam bila ozbiljna..nikodim:Opet se salis... jel da?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, sada sam bila ozbiljna..nikodim:Opet se salis... jel da?
nikodim:Ma moze, sto se mene tice ja sam danas odradio najtezi deo svoje burne, saada vec istorije, pa je sada sve daleko lakse i jednostavnije.
Usput ja bas sada slusam (Rumba Kinga) BB King-a i cika Jimi-a...

iluzionista:Rumba King? :shock: hehe
Kod mene se vrti mr. Ray... 8)
I said... Georgia.... Georgia... "
Bah... Sad bi mi prijalo da čujem Ottisa Reddinga... "Sitting on the dock of the bay"... Ali nemam...![]()
nikodim:Uuu... Georgia mu je jedna od meni drazih stvari, odlicna je, bas je jako volom.
nikodim:Ma Rey je bas azdaja, steta sto vise nije sa nama...
pikax:Ma salim se ljudi...sta vam je ?![]()
Hoćeš da neko dobije infarkt? 
iluzionista:Da... Kad smo već kod Raya... Još nisam pogledao film. :? Ljudi kažu da je odličan.

introitus:Vas dvojica ste bas nahebali kad Apachica registruje ono tzitza![]()
Ma ne bih rekao da ce to biti suvise stroga kazna... mislim valjda nece. To je iluzionista pokrenuo, neka on bude kaznjen, a ja cu da gledam. 8-)nikodim:@iluzionista
Koji je ovaj cika u tvom avataru, jel Karlos? Bas mi lici na njega...

introitus:Vas dvojica ste bas nahebali kad Apachica registruje ono tzitza![]()

nikodim:Mislis...Ma ne bih rekao da ce to biti suvise stroga kazna... mislim valjda nece. To je iluzionista pokrenuo, neka on bude kaznjen, a ja cu da gledam. 8-)

iluzionista:Jest' Carlos... 8) Cool poza, zar ne? Uživeo se čiča i roštilja.![]()
nikodim:Da, da... dobar je cika Karlos... Pa prepoznatljiv model gitare... po Paul Reed Smith-u ga je najlakse prepoznati.
nikodim:E sada... za to kaznjavanje cemo jos videti... nadajmo se najboljem, ili bar najblazem.![]()
iluzionista:Kad smo već kod gitara, sad se setih da sam zaboravio da pogledam ono u vezi Martina što sam pričao sa Klikom...
BTW, jes'... PRS... A interesantna je priča kako je Karlito dobio svoj prvi PRS... Imam negde u nekom časopisu (Audiofon ili tako nešto)...![]()
iluzionista:Ma neće ona... Znam ja da ona mene loli.![]()