Jazz & Blues kutak :)

nikodim:
Ma moze, sto se mene tice ja sam danas odradio najtezi deo svoje burne, saada vec istorije, pa je sada sve daleko lakse i jednostavnije.

Usput ja bas sada slusam (Rumba Kinga ;)) BB King-a i cika Jimi-a...

Rumba King? :shock: hehe

Kod mene se vrti mr. Ray... 8)

I said... Georgia.... Georgia... "

Bah... Sad bi mi prijalo da čujem Ottisa Reddinga... "Sitting on the dock of the bay"... Ali nemam... :(

iluzionista:
Rumba King? :shock: hehe

Kod mene se vrti mr. Ray... 8)

I said... Georgia.... Georgia... "

Bah... Sad bi mi prijalo da čujem Ottisa Reddinga... "Sitting on the dock of the bay"... Ali nemam... :(

Uuu... Georgia mu je jedna od meni drazih stvari, odlicna je, bas je jako volom. Onaj album na kom se pojavljuju oni slini gosti je takodje odlican, kada sam dosao u posed slusao sam ga po ciJeli dan citavih mesec dana, odlican albub.
Ma Rey je bas azdaja, steta sto vise nije sa nama...

E sada... za to kaznjavanje cemo jos videti... nadajmo se najboljem, ili bar najblazem.
d050.gif

nikodim:
Da, da... dobar je cika Karlos... Pa prepoznatljiv model gitare... po Paul Reed Smith-u ga je najlakse prepoznati.

Kad smo već kod gitara, sad se setih da sam zaboravio da pogledam ono u vezi Martina što sam pričao sa Klikom...

BTW, jes'... PRS... A interesantna je priča kako je Karlito dobio svoj prvi PRS... Imam negde u nekom časopisu (Audiofon ili tako nešto)... :D

iluzionista:
Kad smo već kod gitara, sad se setih da sam zaboravio da pogledam ono u vezi Martina što sam pričao sa Klikom...

BTW, jes'... PRS... A interesantna je priča kako je Karlito dobio svoj prvi PRS... Imam negde u nekom časopisu (Audiofon ili tako nešto)... :D

Ajde baci to ovde ako te ne mrzi... bar koju recenicu, tek da se omirise deo price, posto je ista za mene potpuno nepoznata.

Sad sam pogledao... Ne znam gde mi je tačno taj časopis... Mislim da je negde u ormanu... Pogledaću sutra... Pa ću prekucati deo...

BTW, pogledao sam malo po netu, ali nisam naštao ništa interesantno.

Back