Svrca
Zainteresovan član
- Poruka
- 332

PS. nedostaješ mi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svrca:Probala sam da mu kažem, ali je bio toliko ljut, da sam mislila da će da počne da bljuje vatru na mene, a ja nisam osoba koja voli da se svađa i da se dere, tako da se sve završilo na mom pokušaju objašnjenja i izvinjenju. Ne verujem da je on na forumu... tako da ne verujem da ću ikada moći da mu objasnim... A više i nemam neku želju za objašnjavanjem i izvinjavanjem, nekako mi se smučilo sve to... a baš sam bila zaljubljena u njega, a to mi se retko dogadja
Ne znam šta bi drugo mogla da uradim, nije da mi je svejedno, ali stvarno ne znam šta je to što bi moglo da nas pomiri. Iz pouzdanih izvora ja znam da on razmišlja i ne zna šta da radi,što kao zvuči utešno, ali samo zvuči, jer ja ne želim da sada on bude taj koji ima moć i koji će meni "velikodušno" da oprosti, pa da ja posle samo čekam kada će to da mi prebaci. A opet, volela bih da se pomirimo, ma ne znam, samo sam nekako prazna unutraFelerična:Svrca:Probala sam da mu kažem, ali je bio toliko ljut, da sam mislila da će da počne da bljuje vatru na mene, a ja nisam osoba koja voli da se svađa i da se dere, tako da se sve završilo na mom pokušaju objašnjenja i izvinjenju. Ne verujem da je on na forumu... tako da ne verujem da ću ikada moći da mu objasnim... A više i nemam neku želju za objašnjavanjem i izvinjavanjem, nekako mi se smučilo sve to... a baš sam bila zaljubljena u njega, a to mi se retko dogadja
Posto si probala da se izvines a on nije hteo da te saslusa njegov problem ,tebi je savest mirna...A i vidis da se polako hladis, ma ne brini sve ce doci na svoje mesto i nacices sigurno nekog ko ce da te voli i postuje, a ne kao doticni koji je ocigledno mislio samo na sebe i kako samo sebi da ugodi, a za tebe ga ocigledno i nije bilo briga.Pozdrav
Svrca:Ne znam šta bi drugo mogla da uradim, nije da mi je svejedno, ali stvarno ne znam šta je to što bi moglo da nas pomiri. Iz pouzdanih izvora ja znam da on razmišlja i ne zna šta da radi,što kao zvuči utešno, ali samo zvuči, jer ja ne želim da sada on bude taj koji ima moć i koji će meni "velikodušno" da oprosti, pa da ja posle samo čekam kada će to da mi prebaci. A opet, volela bih da se pomirimo, ma ne znam, samo sam nekako prazna unutraFelerična:Svrca:Probala sam da mu kažem, ali je bio toliko ljut, da sam mislila da će da počne da bljuje vatru na mene, a ja nisam osoba koja voli da se svađa i da se dere, tako da se sve završilo na mom pokušaju objašnjenja i izvinjenju. Ne verujem da je on na forumu... tako da ne verujem da ću ikada moći da mu objasnim... A više i nemam neku želju za objašnjavanjem i izvinjavanjem, nekako mi se smučilo sve to... a baš sam bila zaljubljena u njega, a to mi se retko dogadja
Posto si probala da se izvines a on nije hteo da te saslusa njegov problem ,tebi je savest mirna...A i vidis da se polako hladis, ma ne brini sve ce doci na svoje mesto i nacices sigurno nekog ko ce da te voli i postuje, a ne kao doticni koji je ocigledno mislio samo na sebe i kako samo sebi da ugodi, a za tebe ga ocigledno i nije bilo briga.Pozdrav
Svrca:Znam, ali tako sam tužna i prazna da smo počela sebe da prispitujem, znaš ono, nije on tako loš, lepo nam je bilo zajedno i sl... Ma ne znam, nekada mislim da smo oboje suviše burno reagovali, ja sam mu stvarno rekla ružne stvari, i iako sam bila ljuta to mi i nije neko opravdanje... Znaš kada ti se sve skupi pa pukneš u sekundi, a on se onda pita otkud to i nađe se u čudu, pa se on onda uvredi...