JAVNI WC.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bilis against ###:
ako pazljivo pogledas, nbg girl-o, ispod lavaboa primetices malog kineza kepeca kako mirno stoji i cuti. E on je tu da glanca plocice. Na ogledala smo zalepili postere Dzastina Timberlejka i Miki Mausa da se svi osecaju prijatno.
a nemate vini pu-a???
to vam je veliki propust! obavezno stavite i vini pu-a!

shegi4:
usput...tebali bi malo ocistiti WC
SHIT-1.jpg
ako malo bolje vidite videcete malo pasulja sto sam jeo

papaj@:
ebi ga ne moz coek ni postenu sliku stavi kepeca koji ima govna u ustima lol

BOZE KOLKO JE OVO SMESNO!!!!!!!!!!!!!HAHAHAHAHHAHA.......by the way ne mora se brines za kepeca, on je tu da obezbedi dobar uzitak, i za one dve kesice cipsa nedeljno spreman je da zonglira Icinim okruglim govnima...A sto se tice vini pua, ako zelis NGB girl-o, stavicemo, samo da se osecas prijatno dok duvas nos ili cistis usi..ah da imamo pozlacene stapice, i one od gusterovog repa, za nastrane.

Bilis against ###:
BOZE KOLKO JE OVO SMESNO!!!!!!!!!!!!!HAHAHAHAHHAHA.......by the way ne mora se brines za kepeca, on je tu da obezbedi dobar uzitak, i za one dve kesice cipsa nedeljno spreman je da zonglira Icinim okruglim govnima...A sto se tice vini pua, ako zelis NGB girl-o, stavicemo, samo da se osecas prijatno dok duvas nos ili cistis usi..ah da imamo pozlacene stapice, i one od gusterovog repa, za nastrane.
a bre mnogo je 2 cipsa
dajemo mu decilitar vode iz klonje vode (mix with my S.hit)
i ja jede budj sa zidova 8)

hahahhahahhaha....e to bi bio super poslovni potez. Kako se toga nisam setio! Ja sam odavno u svom licnom wc-u imao jednog crnca koji je non stop stajao pored solje, pustao vodu, otpusavao je i kada me mrzi brisao mi dpe..Nisam ga hranio, nekako mi bilo zanimljivo da ga gledam kako umire od gladi, Doduse dozvoljavao sam mu da jede govna, tek cisto iz moje zabave. Posle mi i to dosadilo pa sam ga vratio u Afriku.Bio je mnogo buntovan, jedanput je pao u nesvest kada sam imao proliv. A samo sam mu trazio da sve to lepo polize, jer nestala voda...A necu prljavu wc solju

ja cu da usvojim nekog crnju.. reci cu im tamo da mi je zivtna zelja da uzgajam neku zivotinju..hmm.. tj dete, po mogucstvu crno da mi brse wc, ovaj.. da mi brise ruzna secanja na to sto nemam, decu, a cistice nam wc-e, juhuu!!

hmm...to o lizanju cmareva nije losa ideja..mislim ako su crnci, to je u opisu njihovog posla..samo nadam se da dobro lizu..ne znam da l da unajmimo neke zenske crne stvorove, tek tako za upotpunjavanje vremena..a i muske musterije ce biti zadovoljne..svasta znaju one crnkinje

papaj@, zalio mi se onaj kepec da ga sutiras uvek kad udjes u wc, i da ga teras da ti jede govna i da ga kacis za luster naopacke...a ono sto si mu gurnu parce ogledala u dpe, je bilo po meni bas cool...zamisli zalio mi se glupi mali kinez, on hoce ljudska prava! Smesno, samo sam ga umio s klonjsku vodu i smirio se...Boze boze, kolko su neki ljudi nezahvalni, tj. kepeci

Bilis against ###:
papaj@, zalio mi se onaj kepec da ga sutiras uvek kad udjes u wc, i da ga teras da ti jede govna i da ga kacis za luster naopacke...a ono sto si mu gurnu parce ogledala u dpe, je bilo po meni bas cool...zamisli zalio mi se glupi mali kinez, on hoce ljudska prava! Smesno, samo sam ga umio s klonjsku vodu i smirio se...Boze boze, kolko su neki ljudi nezahvalni, tj. kepeci
hahahahaha
strasno mi mu dajemo da zivi a on tako nama vraca cccccc
evo doveo sam crnkinje
na svu srecu sve su slepe

o sada sam zavrsio nuzdu
i mogu ti rece da prija
ali svaki posle mene ako koristi istu camugu ima vise da mu usere nego ocisti
jedanput nedeljno cemo da ih bacamo u dunav da se operu

ma kakav dunav, posle svakog jezicnog prociscavanja, tom crnji odsecemo jezik i onda ga tek bacimo u Dunav, vise nam nije potreban > tako da su to od sad kratkorocni crnci, tj once in a ser time...Sto, zaista znaci da cemo morati mnogo da ih nabavljamo, posto se ide u wc zaista cesto, ali nije da ih nema, ne radjaju se za drugo...Mozda je ovo skupa investicija, al necu koriscene jezike.

Bilis against ###:
ma kakav dunav, posle svakog jezicnog prociscavanja, tom crnji odsecemo jezik i onda ga tek bacimo u Dunav, vise nam nije potreban > tako da su to od sad kratkorocni crnci, tj once in a ser time...Sto, zaista znaci da cemo morati mnogo da ih nabavljamo, posto se ide u wc zaista cesto, ali nije da ih nema, ne radjaju se za drugo...Mozda je ovo skupa investicija, al necu koriscene jezike.
pa to je bre zajebano toliko crnja da prikupljam usmrdice celu srbiju a dunav ce stati od leseva

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back