JAVNI WC.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hmmm....mozda si i u pravu...ma bacamo ih u Dunav jednom nedeljno..mada se ne slazem bas sa tim da izlaze uopste ikada van wc-a..sta mislis o tome da im damo cetkicu za zube?..i nek se tusiraju jednom mesecno..al naravno da ne koriste sapun ili kupke, mnogo je..sto je mnogo mnogo je

Bilis against ###:
hmmm....mozda si i u pravu...ma bacamo ih u Dunav jednom nedeljno..mada se ne slazem bas sa tim da izlaze uopste ikada van wc-a..sta mislis o tome da im damo cetkicu za zube?..i nek se tusiraju jednom mesecno..al naravno da ne koriste sapun ili kupke, mnogo je..sto je mnogo mnogo je
mislim da nabavimo jos kineza koji ce prositi na ulici i nabavljace pare za njihove cetkice
a prace zube u dunavu naravno

slazem se...ti ces da odes neki dan,kad imas vremena i da vidis neke kineze da nadjes / najcesce zive po kantama za smece/, a ja cu da odem do Afrike da unajmim neke crnce...prvo cu naravno da pogledam ima li ih u kanalizacijama..

zavisi sta ti se radi naravno,, imamo puno usluga, pored klasicnih fizioloskih radnji do upotrebe crnkinja, sutiranja kineza kepeca i maltretiranja po zelji, crnacko ciscenje cmara jezikom, tusiranje u djakuziju uz gratis igru koja ukljucuje vazdusnu pusku, kineze i gasenje cigareta po crncima.

Bilis against ###:
zavisi sta ti se radi naravno,, imamo puno usluga, pored klasicnih fizioloskih radnji do upotrebe crnkinja, sutiranja kineza kepeca i maltretiranja po zelji, crnacko ciscenje cmara jezikom, tusiranje u djakuziju uz gratis igru koja ukljucuje vazdusnu pusku, kineze i gasenje cigareta po crncima.
Nesvidjaju mi se vasi performansi!!

hahahha......cekaj da razmislim..hm, moram priznati vrlo pazljivo od tebe, ali ipak nije li malo previse?hm, dakle sto se mene tice ja sam spreman da se ispisam po onom kepecu, ako ga zadrzimo, i da ga tako tusiram...znam, znam, reci ces sad da sam omeksao, al ipak mislim da je to cool od mene. Ti ako hoces rani ih s pasulj iz govna, ja cu im dajem, mozda da jedu kostice od tresanja ili visanja, ali samo kad je sezona! Nema tresnje u septembru

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back