- Poruka
- 765
Prokleto je to sve
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma daBilis against ###:barem su imali sta da jedu, i to je mnogo sto si uradio, majku im nezahvalnu..sve im das a oni hoce jos

ostavili bismo malo kineza samo da ima robovaBilis against ###:..idem da se iserem u kepeca..da, jel znate sta bi ja uradio da sam predsednik celog sveta?...zabranio bih kinezima da postoje jer mnogo nerviraju s one njohove ruzne oci i s njihov kineski smrad...a ostavio bih kineze kepece da ima sta da se maltretira..a crnce...hmm..sta bi vi uradili s crncima? dubokoumo pitanje..da, papaja bi bio moj zamenik, baja bi bio nas licni telohranitelj a shegi bi bio poslovna pratnja..hihi![]()
Njega ti moras uhvatiti...to je onaj tvoj kinez sto si ga doveo...naguto se govana dosta pa oce da bijezi

imam samo reci hvale za ovu vasu simpaticnu temu..svidja mi se sto ste se uhvatili tako bitnih i velikih egzistencijalnih pitanja poput- ogavnost postojanja crnaca, zivotna divota maltretiranja kepeca kineza, i lepljivost govana po zidu..svaka vam cast ljudi..sve je to vrlo cool