igi192
Buduća legenda
- Poruka
- 29.732
Ne u slobodnim demokratskih državam to tako ne ide ..А зар не треба тако да буде ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne u slobodnim demokratskih državam to tako ne ide ..А зар не треба тако да буде ?
Ne u slobodnim demokratskih državam to tako ne ide ..
odlično...još nismo propali...možemo se zadužiti a desetak milijardi dolara
Možemo i 100 milijardi da se zadužimo.Treba samo da budemo kreditno sposobni.
Ne radi se ovde o paranoji već o normalnim stvarima koje vama mozda izgledaju tako .. npr meni je to sve smesno na sta se vi sve pecate..Када седаш на столицу, јел провераваш да ти није постављена шпенадла ?
Кад сам ја имао параноју, проверавао сам и кевину клопу - да ме не отрује !
Неки се извуку из тога, неки не, желим ти све најбоље ...
Ne radi se ovde o paranoji već o normalnim stvarima koje vama mozda izgledaju tako .. npr meni je to sve smesno na sta se vi sve pecate..
Jel vas makar malo stid koliko vam je dobro?
Наравно да можемо. И хоћемо. У Србији има посла, него Ђиласовци неће да раде. То су велики нерадници и вуцибатине, али ми ћемо их протерати у Бугарску, а на њихово место довести мигранте. Мигранти хоће да раде и они су право благо што је сваком поштеном срцу драго.Možemo i 100 milijardi da se zadužimo.Treba samo da budemo kreditno sposobni.
Није проблем за државу да буде у дугу. Све државе имају неки дуг.
Сасвим нормална појава у капитализму. Узмеш кредит да би напредовао.
Проблем је то што је наша економија и бруто домаћи производ на истом нивоу као пре 10 година. Плате баш и нису нешто боље, али је зато потршачка корпа скочила. Порез је већи, струја је скупља, гориво је скупље, школовање је скупље.
Србија узима кредит, али нигде не напредује. Али зато, политичари и мафијаши никад моћнији. Све је јасно.
СSve je jasno ljudima ispod 60 godina i ekonomski pismenim.
Takvi su ogromna manjina.
Prosečan Srbin veruje patološkom lažovu da smo se neverovatno razvili, da nam je BDP ogroman i da je vratio dugove.
Stid me sto ne mozemo da vam prenesemo pelcer, doduse mozda mozemo dati baji Miletu na pola teritorije.