- Poruka
- 24.240
Да дословно јер изворе дотичног човека стављаш да је страдало 225000 Срба у Јасеновцу.Meni je jako interesantno da je ovo uopšte rečenica koju je neko u stanju da izgovori, da nečto najopštije i najnormalnije treba neko da sakrije. Pazi, ti doslovno govoriš o sakrivanju.
Baš dosta govori o ovom podneblju, i to nažalost najgore. Nigde u svetu ovako nešto ne može se videti, bukvalno nigde na čitavoj planeti, i izgleda samo ovde. Npr. potpuno je nezamislivo da neko uopšte pokreće u svetu neke ovako krajnje retardirane diskusije na nivou Neko kaže da u Aušvicu nije stradalo svih 11 miliona ljudi, pa čak to ni ne ume da sakrije.
Kako smo krenuli, uskoro smo krenuli da će na Forumu Krstarice da se piše još i Ovde se piše da ljudi konzumiraju vodu i vazduh da bi preživeli, i to tako ne ume čak ni da se sakrije.
Mislim, čovek se stvarno zapita gde su granice šta se ovde sve može pročitati i zaista se ponekad pomisli jesmo li ovde kolektivno totalno poludeli i da li se čovečanstvo deli na ljude, koji obitavaju sve krajeve sveta od Aljaske do novog Zelanda i Ognjene zemlje do Kamčate, i nekakav zaostali homo balcanicus idiotes ovde, kada se pročita o čemu se ovde priča.
А не постављаш процену истог да је на теритотији ндх страдало око 750000 ненаоружаних цивила , жене , деце народа који није носио пушку.
Како је могуће ово добронамерно прескочити и не поставити.
Па никако јер се избегава број страдалих на "неколико стотина хиљада"
Број жртава Јасенивца на 100000
А све остало не знамо!
Не знамо колико је Срба било 1941. иако Машина тврди 1950000 а сам Немац 1700000.
Дакле од чега фали неколико стотина хиљада Срба од које цифре?
Дакле не знамо колико је било не знамо колико је страдало али 20000% знамо да није 700000.
Иста ствар је са Словенима ту све 100% знамо имамо снимљено документовано како прелазе Дунав.
Али немамо појма колико је Срба живело у Хрватској 1941?
Ако је теби то нормално како кажеш ја ти онда морам рећи без увреде да ниси нормалан као цела екипа који су само аматери и полтрони политичког процеса и договора.
Не знамо колико је било али ДОГОВОРИЋЕМО СЕ!
Је л' таки Вељо? Ма договорићемо се бре!