snoshaj efendija
Elita
- Poruka
- 19.456
Јесу људи итекако. Људи су итекако спремни да учине гора зла него животиње. То се доказало милион пута кроз историју, која је измењђу осталог и сведочанство људске склоности ка злу и злочину.
Што је још горе, Хрвати су нама Србима најближи. Ко брат од исте мајке. Усташки крвник, онај који је организовао Јасеновац, Вјекослав Лубурић, у иностранству никад није крио своје српско порекло, чак је имао потребу да нагласи то.
Хрвати, колико год то парадоксално звучало, не могу без Срба. Када би успели у свом науму да поубијају Србе, онда би и они изгубили смисао постојања. Ето, колико већ нема Срба у Хрватској, па су Хрвати и даље опседнути Србима.
Ово је тема која може имати јако психолошко разматрање. Слично томе јесте и оно пиитање о Немцима и Јеврејима. И како то да се створи таква мржња, које је то увереење да човек почне тако да убија другог човека на такав начин.
То је психолошка тема, но ово је други пдф.
u pravu si.. evo ti cista psihologija... fali milion srba...a srba nikad vise... srbi pored holokausta imaju demografsku ekspanziju za razliku od jevreja koji su stvarno najebali . i pri cemu ja licno znam coveka koji je jevrejin i tacno zna broj pobijenih u konc-logorima po imenu i prezimenu... samo mi ne znamo... zasto? jer nas urnise ta mitomanija...