Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To za taj unutrasnji spokoj..to sam i ja primetila kod sebe..ali reko' to sa godinama ideUh napokon da se neko oglasi na ovoj temi
Nisam sigurna da nas vredan rad sprecava da se aktiviramo na temi vec bih pre rekla da nam se ne da i da ne vidimo svrhu ,konkretno, u pisanju ovde ( a ja licno ni u nekim drugim stvarima koje radim - ali ih radim)
Za godinu sam se vec izjasnila da mi nije nista posebno , jedina promena koja je pozitiva a i osetna je unutrasnjanapokon sam u miru i ljubavi sa samom sobom , nadam se da ce tako da ostane
![]()
Imam dve jarice drugarice, totalno su super! Nemaju veze sa opisom klasicnog jarca, totalno su opustene, neozbiljne, apolutno ne opterecene poslom (statusom i sl.), ne tako ambiciozne, ali ipak sve (iako brzinom kornjace) zavrse i isteraju do kraja! Prelepo izgledaju, prilicno su sexy.
Tokom oktobra slobodnim jarčevima stoji novo poznanstvo sa osobom koja je sklona okutizmu i ezoteriji.