JARCEVI

Meni je do sada trebalo uvek dve godine das iscezne i zadnji tracak secanja na tu osobu. naravno samo u koliko me je ta osoba razocarala u nekom pogledu i ako sam shvatila da nije za mene...sve to naravno posle jako ulozenog truda da se izvuce ono najbolje iz odnosa.
a da prebolim ono da mogu normalno da funkcionisem bez svakodnevnog razmisljanja o toj osobi...pa jedno 4 5 meseci minimum.

Uh meni je trebalo bas dosta , tj. to je sve relativna stvar. Kada me je ostavio decko sa kojim sam bila godinu dana patila sam bas intenzivno 5 meseci mada se realno nikad nisam oporavila od takvog udarca jer mi se samo tada desilo.
Zanimljivo mi je da mi je mnogo teze bilo kada nisam mogla da budem sa deckom koji mi se jako svideo , pa bar godinu dana sam konstantno mislila na njega ali i to je proslo...
Sada imam neku nejarcevsku fazu u totalnom sam haosu i na sve strane a imam i problem sa vernoscu sto inace nije nasa karakteristika :roll: ne znam sta se desava...

jao blago tebi ti imas p[roblem asa ne vernoscu a ja trenutno imam problem da me niko ne zanima. i da imala sam istu situaciju da mi se jedan decko jako jako dopao pa sam mislila na njega godinu dana ali tada nisam mogla nista sa njim jer sam bila u dugoj vezi . u stvari mogla sam ali nisam htela jer kao moj tadasnji nije zasluzio da ga prevarim.

Meni se isto tako vise od godinu dana bas niko nije dopadao , ma ni na kafu nisam htela da izlazim koliko sam bila nezainteresovana ali zato sad kad je krenulo ... da i ta emotivnost koju LJUB spominje je nesto od skoro pocela , nisam bila takva a mozda sam se samo malo opustila konacno...

E a kod mene bas obrnuto. pre sam bila emotivna na svaku sitnicu i na raznroazne sittuacije a sada kao da sam se skamenila, vise ne dozvoljavam da me bilo sta emotivno pogodi.

Ja sam grozna po pitanju emocija. Mesec mi je u raku i kazu znalci da mu je tu i mesto, ali ja bih volela da se ipak nalazi negde na drugoj strani. Sve zivo me pogadja, od ranjene zivotinjice, do polomljenog drveta...Ne pokazujem ja to otvoreno, ali ono sto je unutar mene je haos. Trudim se godinama da ne budem toliko empaticna, da posmatram stvari iz nekog drugog ugla, da malo ogrubim. Za sad jos uvek nema pomaka ali necu odustajati.

A sto se tice ovih nekih drugih stvari, meni se desavaju situacije da mi se neko recimo svidi i ukoliko se vrlo brzo ne desi nista, onda ja ni necu da pokusavam nista....sedim gledam i uzivam sto imam u cemu da uzivam :lol:

A kad izadjem iz veze (nisam o tome razmisljala dok sad nije se pokrenula ta tema) oporavak je vise nego dugotrajan, ali ne u smislu da ja patim, nego prosto, ne upustam se u nove veze, i zna tu proci mnogo, neretko i par godina :rumenko: Skoro sam se zafrkavala sa svojim jednim drugarom, vodolijom, koji je ovako okarakterisao moj ljubavni zivot - svake 2 godine nadjes po jednu ......tinu, napatis se i tako u krug, tebi covek zaista ne moze da zavidi :lol:

Ja sam grozna po pitanju emocija. Mesec mi je u raku i kazu znalci da mu je tu i mesto, ali ja bih volela da se ipak nalazi negde na drugoj strani. Sve zivo me pogadja, od ranjene zivotinjice, do polomljenog drveta...Ne pokazujem ja to otvoreno, ali ono sto je unutar mene je haos. Trudim se godinama da ne budem toliko empaticna, da posmatram stvari iz nekog drugog ugla, da malo ogrubim. Za sad jos uvek nema pomaka ali necu odustajati.

A sto se tice ovih nekih drugih stvari, meni se desavaju situacije da mi se neko recimo svidi i ukoliko se vrlo brzo ne desi nista, onda ja ni necu da pokusavam nista....sedim gledam i uzivam sto imam u cemu da uzivam :lol:

A kad izadjem iz veze (nisam o tome razmisljala dok sad nije se pokrenula ta tema) oporavak je vise nego dugotrajan, ali ne u smislu da ja patim, nego prosto, ne upustam se u nove veze, i zna tu proci mnogo, neretko i par godina :rumenko: Skoro sam se zafrkavala sa svojim jednim drugarom, vodolijom, koji je ovako okarakterisao moj ljubavni zivot - svake 2 godine nadjes po jednu ......tinu, napatis se i tako u krug, tebi covek zaista ne moze da zavidi :lol:

Isto to samo sto je meni mesec u blizancima (stvarno bi mogao da bude negde drugde!) a one 2 godine duplirash...Da ne pominjem koliko ume da me pogodi svakakva glupost i raspekmezim se na sitnice....E sad ,sa startovanjem riba je slichno:ako ne krenem odmah onda umem da se vuchem ko crevo i stalno nalazim neki izgovor...Oporavak:nema ga...Osim,naravno ,ako se ne zacopam do iznemoglosti i onda sam gotov,nema mi spasa....Ume da potraje i po nekoliko dana pa i nedelja sa razlicitom ucestaloscu razmishljanja o dotichnoj osobi....Onda pijem...I zamishljam...(Imam bujnu mastu..)...I razmishljam...Onda se na kraju oladim ko dabar....Pa se pitam...Gde sam bio sve vreme....?

jao pomagajte jarcevi.. ja sam lavica i imam decka jarca, i imam utisak da se zabavljam sama sa sobom, on uglavnom cuti, jel to samo pocetna faza, s' obzirom da se zabavljamo 2 meseca tek..a zaljubljen je u mene i voli me, ali tako je povucen i stidljiv, i ne prica puno.. ja se nadam da je to zato sto jos uvek ne moze da se opusti, ali ovo mi se nikad nije desavalo.. bas mi je cudno.. jel ste svi takvi? :))

Nemas razloga za brigu , nama samo treba malo vise vremena da se opustimo ali cim je sa tobom znaci da je sve u redu :) ja bar nikada nisam ostajala ni sekund u vezi sa osobom koja mi ne odgovara i do koje mi nije stalo.
Opustice se.

Ja predano radim i u isto vreme razmisljam kako mi ova godina i nije bila tako sjajna kao sto su predvidjali mada nije bila ni losa ... sve u svemu jedna pozitivna nula za sad , da samo ne ode u negativu do NG :roll:

jao pomagajte jarcevi.. ja sam lavica i imam decka jarca, i imam utisak da se zabavljam sama sa sobom, on uglavnom cuti, jel to samo pocetna faza, s' obzirom da se zabavljamo 2 meseca tek..a zaljubljen je u mene i voli me, ali tako je povucen i stidljiv, i ne prica puno.. ja se nadam da je to zato sto jos uvek ne moze da se opusti, ali ovo mi se nikad nije desavalo.. bas mi je cudno.. jel ste svi takvi? :))

:think:
...kao jarac ti odmah mogu reci da ti nece biti lako,mozda te ta njegova misterioznost privlaci, ali ako nemas puno strpljenja onda mislim da ce ti on ubrzo dosaditi...

Ко каже да јарчеви нису емотивни? Напротив, само се тешко "отварају", али кад им једном уђеш у срце, тешко излазиш из њега.
Ја, иначе, немам баш особине Јарца, мада сам то по хороскопу (осим амбиције) али волим и мушкарце и жене рођене у том знаку... И најбоља другарица ми је рођена у знаку Јарца и баш волим тај знак. Много су (смо) добри.

sori nisam te spazila....
jesam emotivna, mada tako ne delujem, i tacno je to sto si rekla da kad jednom nekog zgotivimo, to je zauvek, ne mora da postoji ni neki poseban razlog...

Па знам ја неке мушке јарчеве...Јаоо, док сам допрла до њих, муке Танталове...Али после видиш да су у ствари баш много осећајни и нежни и пажљиви. Што се мушкараца тиче мислим да су они сигурно један од најбољих знака за емотивну везу. И девица, бик, па шкорпија...

Back