JARCEVI

ma preziveces...ja nisam nista primetila, nadam se da necu, nije mi ni super al dobro je,.. ma mi smo rodjeni izmalerisani, citav zivot sve naopako...pozdrav jarici!!

Ju svasta , meni bas nesto fino protice avgust , sta vise odlicno... nadam se da ce tako ostati do kraja.. Decko je napokon poceo da se opusta i pokazuje malo emocija a pored toga i neki drugi se pojavljuju,kao da sam magnet ovih dana :) Posao ide malo traljavo ali ide , sve u svemu nemam na sta da se zalim.

Ja kao i daniel1, prosto se prepirke lepe za mene ovih dana. Jedino da se povucem i da cutim dok ne prodje...ustvari, sa mnogo dragim ljudima pokusavam da ne kontaktiram da ne bi doslo do svadji, al' to me dovodi do prepirki drugog tipa...:cry:

Ja kao i daniel1, prosto se prepirke lepe za mene ovih dana. Jedino da se povucem i da cutim dok ne prodje...ustvari, sa mnogo dragim ljudima pokusavam da ne kontaktiram da ne bi doslo do svadji, al' to me dovodi do prepirki drugog tipa...:cry:

Hmmm...Upravo tako...Upadam u konfuziju...Nije to samo ovih dana,jednostavno se desi jedan period kada sve klizi kao po loju (ili je to normalno stanje a ovo negativno bude jedan period????)...U svakom slucaju,ide,ide i klizi pa onda primetim opasnost,ali tada vec uveliko bude kasno da spustim loptu pa to najcesce bude pravi pokazatelj ko je pravi prijatelj u mome zivotu.....Oni koji me ostavljaju na miru i cekaju da sve prodje,pa onda postavljaju pitanja....Ne volim kad ne mogu da se obuzdam,to me unistava,ali u isto vreme ,volim da sebi popustim kad mogu jer bih do sad prso ki lajsna da to ne cinim....A to ne razumeju svi,pa onda treba da objasnjavas....Dizu obrve i cude se sta to ,dodjavola ,radis itd,,,,@Teosve:Onaj post da ja kazem ono sto ti pomislis verovatno ima veze sa mojim natalom koji je neko lepo interpretirao time sto mi je dodelio prekognitivne sposobnosti,tako da ....,od mase ljudi koji ovde postuju nekom sam morao da pocnem da citam misli....:super::dash::whistling::cool:

Ko dade jarcevima konzervativnu ulogu u drustvu,to je ono sto mene interesuje...U najcescem broju slucajeva zelim samo da me ostave na miru,ali ne ide to....Smeta mi kolicina paznje koja se usmerava u mom pravcu bez moje dozvole....*** al ovo zvuci ruzno,ali tako je...Pitam se da li jos neko ima ovaj problem ili sam se ja samo istripovao?Da te ljudi vole bez nekog ociglednog razloga...?Kako?Zar se to ne zasluzuje?Hmmm...Emocije i ovako nemaju veze sa logikom,a ja sam popio vise nego sto bih trebao,idem da spavam....:think:

@shoshon, pazi kad do sad ne naidjoh ni na jedan post na ovoj temi koji si napisao a da se ja nisam s njim slozila (dal' sa javnim komentarom dal' u sebi prokomentarisem), al' ovo zadnje sto si napisao, pjah, tacno mi je tako....e sad, da li me citas ili me ne citas, djavo bi ga znao :lol:

Nista, cekacu da me prodje, a do tad ode leciti mamurluk :lol:

Ko dade jarcevima konzervativnu ulogu u drustvu,to je ono sto mene interesuje...U najcescem broju slucajeva zelim samo da me ostave na miru,ali ne ide to....Smeta mi kolicina paznje koja se usmerava u mom pravcu bez moje dozvole....*** al ovo zvuci ruzno,ali tako je...Pitam se da li jos neko ima ovaj problem ili sam se ja samo istripovao?Da te ljudi vole bez nekog ociglednog razloga...?Kako?Zar se to ne zasluzuje?Hmmm...Emocije i ovako nemaju veze sa logikom,a ja sam popio vise nego sto bih trebao,idem da spavam....:think:

Vidis kod mene je malo drugacija situacija.Mene ljudi ne vole bez nekog posebog razoga.Mislim da je u pitanju samo prevelika pakost i ljubomora i mozda moja sklonost prema suprotnom polu.Pa sta da radim.Nisma ja kriv sto me zene vole.Nikada nisam u zivotu pokusao nikome da preotmem curu,ali dzaba ipak ljudi vole samo one za koje smatraju da su ispod njih po svim kriterujumima.Jarac lako procijenjuje ljude i to mu je jedna od najjacih pozitivnih osobina i naravno ne zeli da ima ista sa osobama za koje vidi da srljaju u propast i da im nema pomoci.Te osobe su u njegovim ocima samo kap vode koju ce more ubrzo da proguta.Druzenje sa takvim osobama je samo gubljenje vremena a za Jarceve nema nista gore od toga.I zato kazu da smo konzervativni,otudjeni,nedrustveni itd.Nas zanima samo kvalitet i nista osim toga.Jarac se nikada ne zeni reda radi,tek toliko da bi ga drustvo prihvatilo kao osobu koja je ispunila drustvrne norme.Jarac ima ideal koji mora da ispuni i ne prihvata nista osim toga.Za Jarceve je kompromis nepozant termin..

Ima i toga....A to me jos vise zbunjuje...Ja sam ovijeh dana bas zbunjen...

Ja sam ovih dana nekoliko puta bio u zivotnoj opasnosti.I sto je najcudnije na jednoj astro stranici sam procitao upravo da treba da se pazim sada u ovom periodu jer mogu da ispadnem heroj,da stradam ili da mirno izbjegnem opsanosti koje ce mi se desiti.Stvarno nisam mogao da vjerujem sta me je snaslo.Ali hvala BOGU ispalo je sve ok.

@shoshon, pazi kad do sad ne naidjoh ni na jedan post na ovoj temi koji si napisao a da se ja nisam s njim slozila (dal' sa javnim komentarom dal' u sebi prokomentarisem), al' ovo zadnje sto si napisao, pjah, tacno mi je tako....e sad, da li me citas ili me ne citas, djavo bi ga znao :lol:

Nista, cekacu da me prodje, a do tad ode leciti mamurluk :lol:

Ochin ga njegov....I ti si pila?Mozda si i ti bik u podznaku pa voles malo da popijes...Elem,desava mi se u zadnje vreme onaj osecaj da se istorija ponavlja,kao kad zavrsavas (ili pocinjes,svejedno...)neki period u svom zivotu pa tvoja podsvest svodi racune sama sa sobom ili objasnjava sebi neku veliku istinu spremajuci te za naredni period i tako iznova...i iznova...i iznova....Tada sam u svakom mogucem smislu u svom ekstremu:najosetljiviji,najranjiviji,najsvadljiviji a to sve nema toliko veze sa spoljasnjim koliko sa unutrasnjim svetom....De ja vu mi seva po slepoocnici gotovo svakog drugog dana,pola ljudi koje znam od nekuda ne prepoznajem dugo nakon slucajnog susreta na ulici,itd....U budizmu je to lepo objasnjeno resetovanjem mozga od strane mozga....

Ja sam ovih dana nekoliko puta bio u zivotnoj opasnosti.I sto je najcudnije na jednoj astro stranici sam procitao upravo da treba da se pazim sada u ovom periodu jer mogu da ispadnem heroj,da stradam ili da mirno izbjegnem opsanosti koje ce mi se desiti.Stvarno nisam mogao da vjerujem sta me je snaslo.Ali hvala BOGU ispalo je sve ok.

To je ono kada ti je potrebno da ulozis daleko vise snage na samokontrolu nego inace....To saturn zajebava...Tlachitelj ....

@shoshon, nisam mozda, vec sam sigurno bik u podznaku...volim da uzivam u hrani i picu, al' ne da se opijam...medjutim, ovo je bilo nesto vandredno...:lol:

E vidis interesantno si pomenuo vec vidjeno, posto je i meni to skoro svakodnevnica, kako ostali jarcevi stoje sa deja vu!? Hajde, bas me interesuje.
I jos jedno pitanje, ko je zasluzan za predosecanje?

Pozdrav svim jarcevima. meni se desavaju slicne stvari kao i vama , ove koje ste opisali u zadnjih par dana. Stim sto ne prepoznajem samu sebe...sve mi se vraca a ja ne znam kojim putem da krenem. odjednom potsvest ne zna u koju stranu da me odvuce. i sve sto znam ne znam. i jako me muci jedna riba....jos od prosle godine :o ne znam koji mu je djavo ...cas je tu pa ga nema... i sve se nekako razvlaci kao kad ugazite u zvakacu gumu na podu...nikako da se nesto pokrene.
i dosta je ljudi pocelo da me opterecuje svojim istim pricama...ne znam da li sam se ja nesto umislila ili je to neko moje trenutno stanje. ajde ljubac svima od jarca vodolije :dontunderstand: samu sebe

meni se ne desava de ja vu, al mi je trenutno pojacano to vraćanje, ne da mi se da zaboravim neke stvari, sve mi se vrti u glavi a dugo je vremena proslo, pa neki snovi.....ma haos...treba mi odmor.

Ja sam trenutno pred nekim vaznim odlukama ali nikako da smislim sta da radim , toliko sam neodlucna da to nije normalno :rool: mrzim sto sam takva ali *** , bukvalno sam u fazonu 'kad bi neko drugi mogao da odluci umesto mene'
Da li vam se to nekad desava ?
Meni je bas cudno da kao Jarac budem toliko neodlucna , nije to samo sad i samo za bitne stvari nego uvek kad se dvoumim izmedju necega?

Back