Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja kao i daniel1, prosto se prepirke lepe za mene ovih dana. Jedino da se povucem i da cutim dok ne prodje...ustvari, sa mnogo dragim ljudima pokusavam da ne kontaktiram da ne bi doslo do svadji, al' to me dovodi do prepirki drugog tipa...![]()
ne vidim u cemu je problem da te ljudi vole bez nekog razloga....bolje nego da te ne vole bez nekog posebnog razloga!
Ko dade jarcevima konzervativnu ulogu u drustvu,to je ono sto mene interesuje...U najcescem broju slucajeva zelim samo da me ostave na miru,ali ne ide to....Smeta mi kolicina paznje koja se usmerava u mom pravcu bez moje dozvole....*** al ovo zvuci ruzno,ali tako je...Pitam se da li jos neko ima ovaj problem ili sam se ja samo istripovao?Da te ljudi vole bez nekog ociglednog razloga...?Kako?Zar se to ne zasluzuje?Hmmm...Emocije i ovako nemaju veze sa logikom,a ja sam popio vise nego sto bih trebao,idem da spavam....![]()
Ima i toga....A to me jos vise zbunjuje...Ja sam ovijeh dana bas zbunjen...
@shoshon, pazi kad do sad ne naidjoh ni na jedan post na ovoj temi koji si napisao a da se ja nisam s njim slozila (dal' sa javnim komentarom dal' u sebi prokomentarisem), al' ovo zadnje sto si napisao, pjah, tacno mi je tako....e sad, da li me citas ili me ne citas, djavo bi ga znao
Nista, cekacu da me prodje, a do tad ode leciti mamurluk![]()
Ja sam ovih dana nekoliko puta bio u zivotnoj opasnosti.I sto je najcudnije na jednoj astro stranici sam procitao upravo da treba da se pazim sada u ovom periodu jer mogu da ispadnem heroj,da stradam ili da mirno izbjegnem opsanosti koje ce mi se desiti.Stvarno nisam mogao da vjerujem sta me je snaslo.Ali hvala BOGU ispalo je sve ok.
Uf! Kad vi ne razumete same sebe, kako mi ostali da izadjemo na kraj sa vama?![]()