JARCEVI

Znam par Jarceva i sa svima se lepo slazem, a najbolje sa Jarcem podznak Riba! Ni gram neke hladnoce o kojoj pricaju astrolozi...

Pa vjerovatno su ti jarcevi jos uvijek jako mladi pa im ascedent igra vodecu ulogu.Vjerovatno ti u toj svojoj prijateljici vidis emotivnu Ribu a ona je sasvim nesto drugo i tek ces da vidis tamo iza 30te godine koliko ce da cvrsca i hladnija da postane.Ascedent predstavlja nasu prvu mladost i nase pocetke...

Jedino sto mi smeta kod njih jeste da su zbog pozrtvovanosti nekad inertni (ono mora biti kako mora biti). Sto se mene tice idealan znak za mene ja visoko u oblacima (blizanac) ona cvrsto na zemlji, ona mene spusti ja nju dignem i taman sredina.

Bre, ta privlacnost Ribe i Jarca je bas izgleda jaka...Zato ja tako volim sebe(Riba/Jarac)
h015.gif

Pa vjerovatno su ti jarcevi jos uvijek jako mladi pa im ascedent igra vodecu ulogu.Vjerovatno ti u toj svojoj prijateljici vidis emotivnu Ribu a ona je sasvim nesto drugo i tek ces da vidis tamo iza 30te godine koliko ce da cvrsca i hladnija da postane.Ascedent predstavlja nasu prvu mladost i nase pocetke...

Ja Imam koleginicu Jarac/Riba...ona je sa godinama nekako bas meksa,bolje komunicira,toplije...mada vidim da joj je "dusa"ista,ali spoljna manifestacija je srdacnija..Ko zna..?

moja najbolja drugarica je jarac...znam ih dobro kao karaktere....mane:hladne kao kaman,previse realne neodlucne nekad previse stidljive.....pohvale za:dobrota,pruzaju savtete,super drugovi,pozrtvovani...

Dobar dancic...bas je pravi mir na ovoj temi :D

De mi odgovorite, kako vi reagujete na emocije koje neko drugi pokazuje pred vama ( vezano za vas)....kako reagujete na komplimente...Ne mislim pri tome samo na osobe sa kojima ste u vezi ili koje se vama svidjaju.

Ja sam prilicno suzdrzana, ponekad ne znam ni kako da odreagujem. Cesto mislim da preteruju, i pitam se, odakle mu/joj sad to i slicno. Imam osecaj da bas retko sebe pustim da se "odvojim" od zemlje i "odem" u oblake (u smislu da to imponuje mom egu - jer kao nije mi bitno sta drugi misli o meni i mojim mogucnostima, vec kako ja sebe vidim).

Ja sam naucila da primam komplimente , ranije sam mislila da su preterivanja i iz ljubaznosti ali sa godinama sam shvatila da moram da naucim kako da ih primim od bilo koga .Tako da uvek odreagujem pristojno i zahvalno da se tako izrazim a kad je neko ko mi se bas dopada onda tu i uzvratim :)

Eh Danijele u mojoj si kozi , ja sam uhvatila jednu divnu Ribicu ali nesto mi klizi iz ruku :roll: mada mozda i ne , nego se samo pravi ko ce znati ...
Doduse to je kombinacija zena jarac muskarac riba i mogu reci da mi je to u biti perfect match :heart:

Jao, pa jel' to konacno doslo doba da se jarcevi pokrenu i zaljube :)
Ja sam samo jednom imala priliku da se druzim neko kratko vreme sa jednom muskom ribom, pa moj sud mozda nije tacan, medjutim, cini mi se da to i jesu mozda najbolje kombinacije. Al' ko sto vekish rece, dobri su plivaci...:(

Eh Danijele u mojoj si kozi , ja sam uhvatila jednu divnu Ribicu ali nesto mi klizi iz ruku :roll: mada mozda i ne , nego se samo pravi ko ce znati ...
Doduse to je kombinacija zena jarac muskarac riba i mogu reci da mi je to u biti perfect match :heart:

Procitao sam na nekoliko mjesta da je malo bolja kombinacija ako je muskarac Jarac a zena Riba ali vidjecemo sta ce da bude...

Izgleda da je doslo vreme da se jarcevi zaljube i opuste a videcemo da li ce se posle pokajati:roll:

Ma nema kajanja.Jarac se ne osvrce na proslost nikada.Sudbina je na nasoj strani.Znaci PREKO TRNJA DO ZVIJEZDA:DJedan je MARTIN LUTHER KING,ELVIS PRESLY,MUHAMED ALI,STALJIN,MAO CE TUNG,AL CAPONE,MARLEN DITRICH,MICHAEL SCHUMAHER,KOMADANT LEE,CARY GRANT i ostali..

Sta je ovo moji dragi Jarcevi.Za 5 dana sam se pobio 3 puta ,sa djevojkom se samo svadjam.I nista mi se od toga nije desilo mojom krivicom.Jednostavno me maler nekakav poceo pratiti.Sve je krenulo kako smo usli u vladavinu Lava.Valjda ce da bude bolje:neutral:roll:

Back