Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam par Jarceva i sa svima se lepo slazem, a najbolje sa Jarcem podznak Riba! Ni gram neke hladnoce o kojoj pricaju astrolozi...
Pa vjerovatno su ti jarcevi jos uvijek jako mladi pa im ascedent igra vodecu ulogu.Vjerovatno ti u toj svojoj prijateljici vidis emotivnu Ribu a ona je sasvim nesto drugo i tek ces da vidis tamo iza 30te godine koliko ce da cvrsca i hladnija da postane.Ascedent predstavlja nasu prvu mladost i nase pocetke...
Ja Imam koleginicu Jarac/Riba...ona je sa godinama nekako bas meksa,bolje komunicira,toplije...mada vidim da joj je "dusa"ista,ali spoljna manifestacija je srdacnija..Ko zna..?
I AL CAPONE je bio Jarac-Riba.Svakako je sa godinama bio meksi![]()
Eh Danijele u mojoj si kozi , ja sam uhvatila jednu divnu Ribicu ali nesto mi klizi iz rukumada mozda i ne , nego se samo pravi ko ce znati ...
Doduse to je kombinacija zena jarac muskarac riba i mogu reci da mi je to u biti perfect match![]()
Izgleda da je doslo vreme da se jarcevi zaljube i opuste a videcemo da li ce se posle pokajati![]()