JARCEVI

Pa ja trenutno se ganjam sa ispitima, ali da, uvek radim ono sto zelim ili volim.

Recimo, zelja mi je bila da ucim da sviram neki instrument, moji to nisu podrzavali, ali sam ja krisom umesto na igraliste sa decom isla u Muzicku. Prve 2 godine nisu ni znali (nekad skolarina se nije placala).

Slicno je bilo i sa upisom u srednju skolu. Zahtevali su da idem u neku usmerenu skolu. Keva je cak stajala na pocetku ulice da vidi na koju cu stranu okrenuti i ja sam obisla pola grada da dodjem do Gimnazije. Tek kad je izasla lista primljenih onda sam rekla u kojoj sam skoli.

Trudim se da nadjem zadovoljenje i u stvarima koje nisu bas po mom izboru jer kako bih drugacije znala sta je to sto ja volim :)

Sad razmisljam nesto...znaci mozda je to moj podznak radio..svojevremeno sam pobegla od kuce i na uzas uze i sire familije upisala zeljeni fakultet...i sad sam godinama srecna u svojoj profesiji.Uvek sam se pitala odakle mi m.da za tako nesto-bila sam mlada,odrastala u strogoj porodici...

Čula sam još ili negde pročitala da su deca jarčevi najbolja tj. najposlušnija. Takav je slucaj bio i samnom. Mirna, tiha, poslusna...al me sestra terala na nestasluke, ona je bila djavo. A vi?

Vrlo mirna...cak preterano mirna, keva uvek pominje kako me mogla ostaviti i da ne razmislja da cu nesto da uradim...dok se ne pojavi neka njena prijateljica sa kakvim svojim vragom od deteta, e onda pocnu nestasluci :lol:

Uzmem dve shtipaljke od keve i igram se u pesku sa njima.....I tako po nekoliko sati....A,zivota mi,stvarno lice na bagere ,samo im fale tockovi.....Ili crtam do besvesti....Crtam stripove.....Pravim svoja izdanja i izdajem jednom mesecno a onda teram sve redom da ih citaju.....Tad sam, valjda, jedino odavao utisak da sam ziv a inace, mora neko da dodje na svakih par sati da me gurne sa stolice da vidi da li se mrdam.......:D:lol:

Uzmem dve shtipaljke od keve i igram se u pesku sa njima.....I tako po nekoliko sati....A,zivota mi,stvarno lice na bagere ,samo im fale tockovi.....Ili crtam do besvesti....Crtam stripove.....Pravim svoja izdanja i izdajem jednom mesecno a onda teram sve redom da ih citaju.....Tad sam, valjda, jedino odavao utisak da sam ziv a inace, mora neko da dodje na svakih par sati da me gurne sa stolice da vidi da li se mrdam.......:D:lol:

Kod moje su bile nanizane na kanap, satima sam ih preslagivala te po boji, te ovako te onako...:lol:

Znaci ima istine da smo mirna i poslusna deca. Super su vam odgovori. Zao mi je za stipaljke al nisam otkrila to zadovoljstvo. Ja sam volela jako da se druzim s klincima iz kraja i sa svima sam mogla tj. lako sam sklapala prijateljstva, za razliku od sada. I secam se da sam po citav dan bila napolju. Udjem u kucu samo da klopam. I mrzela sam one popodnevne dremeke na koje me je cale terao, pa se ja uvek iskradem i trk napolje. Poz svima.

I ja sam bila mirno dete sve do gimnazije:mrgreen:a onda show ali i to je proslo bez vecih posledica i sad sam opet ona stara :cool:Epizoda je bila kratkotrajna ali vrlo poucna , nekad sam stvarno srecna sto sam vazne stvari shvatila na vreme ;);)

E kad spomenu gimnaziju...mirno dete sam i onda bila. Prijateljstva i druzenje sa svim mogucim i nemogucim likovima, od super uzornih do onih super problematicnih...I kad sve saberes i oduzmes oko mene je uvek bio mir......

Ali ima nesto s cim mogu da povezem ovo sad i par postova pre. Odrasla sam sa jednom devojkom iz komsiluka, i ona je jarac (podznak skorpija). I sve je nekako bilo ok do negde te srednje skole. Onda je ona posla putem experimentisanja sa narkoticima. E ni sekunde mi to nije bilo shvatljivo. Ne volim da bilo sta upravlja sa mnom i mojim razumom do mene same. I prosto se nismo nalazile vise u prici. Vreme je prolazilo, mi se vidjale nekako redje. Ali kao uvek nas spoji to sto su nam se roditelji znali a i nas dve......i onda je u datom momentu, nakon dvadeset i nesto godina, meni pukao film. I samo sam se jednog dana okrenula i otisla (bukvalno, ustala od stola gde smo pile kafu).

Sad cujem ponesto o njoj, ali za mene je totalni stranac, prosto ne postoji (ne da sam ljuta na nju ili nesto tome slicno). Interesantno je to sto se uopste nismo svadjale, nego prosto njen pogled i moj pogled na svet nisu isli zajedno. Bar ne po meni....

Ovo sam ispricala nadovezujuci se na vekish kad rece da je neke stvari srecom shvatila na vreme.

Hehe ja moram da se ogradim da moja faza nije bila toliko radikalna, nikad nisam bila porocna i nekako mi je to nespojivo sa jarcevskim karakterom imam utisak da mogu da se oduprem bukvalno svim iskusenjima 8) nikad nisam imala problem da nesto uradim ili ne uradim kad zacrtam bez obzira koliko imala jaku zelju , to mi je vrlo koristilo prilikom priprema za more i skidanja kilaze 7 dana pred put:mrgreen: mozda je kod te tvoje drugarice podznak ucinio svoje:roll:

Da, pa i ja mislim da ima to veze, zato sam i rekla koji je podznak.

A sto se tice kilaze, eh...moja zelja da skinem 5 kg "se pokvarila" :lol: Mozda se radi o staroj verziji, potrebno je da uradim update :lol: :lol: :lol:

ja ko dijete bio nemiran pravo.lomio ruke ,noge, razbijao glavu i sebi i drugima.uglavnom sam volio igre sa loptom od fudbala pa kasnije i kosarke gdje sam pokusavao naravno da buden najbolji a i uspijevao sam u tome:Dstvarno sam bio nenadmasan u ovim glavnim sportovima,fudbal,kosarka,tenis ,stoni tenis itd.sto se tice ostalih stvari mogu da kazem da nikada npr nisam bio lopov ,nisam bez razloga nikada provocirao nikoga.uglavnom se od malih nogu mnogo zanimam za pripadnice ljespeg pola:Do narkoticima nemam sta da pricam.to mi nikada nije palo na pamet da uzmem niti bi neko mogao da me nagovori.:D

Ma de... Mi smo jedne dobrice, samo to treba shvatiti... :D
Nego... Samo da se izvinim sto sinoc odoh onako bez pozdrava. Pukla mi veza i posle nisam mogla da se konektujem :D

hehehehehe ma koje crne dobrice...jarcevi heheheeh katastrofa....ja sam naletela na vise jarceva ...nikako da ih prostudiram,ne znam dal laze ili glumi znachi haos

Ja sam bila nemirno dete :) Jednom sam ukrala nesto iz radnje (bonbone, cisto da vidim mogu li, hoce li me uhvatiti, a pritom sam bila sa mamom koja to naravno nije videla), spaljivala sam igracke, maltretirala kucnu pomocnicu... :) Mali gad :) Goste nikada nisam konstatovala.. Kada je neko hteo da me vidi, morao je ili da dodje u moju sobu ili da ja dodjem u dnevnu, kazem dobar dan i odem. :lol: Uvek interesantna i saljiva u drustvu, zasmejavala oko sebe... Na faxu se smirila, cak previse, sto mi se ne svidja. Nekada je bolje biti neozbiljan, nezreo, nego isuvise ozbiljan... Treba misliti na lepe stvari... a ne deprimirati se i sebi uvelicavati probleme... :roll:

Sto se tice poroka, volim ponekad da "napravim sr*nje", ali nikada me nisu privlacili narkotici... stavise, nije mi jasno kako to neko moze.....

Uh, boli me desna strana glave :cry: Vec godinama cini mi se donji desni umnjak pokusava da izadje van....krene pa stane....krene pa stane....a za to vreme ja ocu da pobudalim. Ajde sto se izoblicim i ne licim na sebe, nego sto boli da bih se najradije na glavu nasadila....:x:x:x

Elem, s obzirom da cesto se moze procitati da jarcevi imaju problem sa zubima i kostima. Kakvo vi iskustvo imate sa istima?

Uh, boli me desna strana glave :cry: Vec godinama cini mi se donji desni umnjak pokusava da izadje van....krene pa stane....krene pa stane....a za to vreme ja ocu da pobudalim. Ajde sto se izoblicim i ne licim na sebe, nego sto boli da bih se najradije na glavu nasadila....:x:x:x

Elem, s obzirom da cesto se moze procitati da jarcevi imaju problem sa zubima i kostima. Kakvo vi iskustvo imate sa istima?

Tacno! Od malih nogu ih ne volim. Imala sam uzasno iskustvo sa umnjacima. Dve hirurske intervencije, najjaci bol koji sam osetila. Uzas. Bas sam se namucila. :cry:

Nisam bila tu dve nedelje i mrzi me da citam sta ste pisali tako da cu samo da upadnem sa jednom izjavom , prosto ne mogu da se suzdrzim:roll: - jarcevima nijedna godina nije srecna za ljubav - pa cak ni ova koja je 'kao' za nas jedna od boljih :|

Nisam bila tu dve nedelje i mrzi me da citam sta ste pisali tako da cu samo da upadnem sa jednom izjavom , prosto ne mogu da se suzdrzim:roll: - jarcevima nijedna godina nije srecna za ljubav - pa cak ni ova koja je 'kao' za nas jedna od boljih :|

ma kakva nasa godina:Dovo mi je jedna od najgorih godina u zivotu.jupiteru jednostavno nije mjesto u jarcu.

Back