JARCEVI

Nisam bila tu dve nedelje i mrzi me da citam sta ste pisali tako da cu samo da upadnem sa jednom izjavom , prosto ne mogu da se suzdrzim:roll: - jarcevima nijedna godina nije srecna za ljubav - pa cak ni ova koja je 'kao' za nas jedna od boljih :|

A vec sam pomislila da ste odustali od teme :D
Ovo za ljubav, heh, i sama pomislim tako, a onda se trudim da dokazem tu tezu kontradikcijom....jos uvek nisam uspela da je dokazem, ali necu odustati :lol:

Pa ja sebi upravo to dokazujem u poslednje vreme:-| Dopala su mi se 2 decka u poslednje dve godine ali kao da ih nesto odbija od mene :cry: a zato xyz ovih drugih koji mi se ne dopadaju guse svaki dan:roll:

Pa ja sebi upravo to dokazujem u poslednje vreme:-| Dopala su mi se 2 decka u poslednje dve godine ali kao da ih nesto odbija od mene :cry: a zato xyz ovih drugih koji mi se ne dopadaju guse svaki dan:roll:

eeeee, zasto se prepoznajem u ovome??? verovatno zato sto mi Jarac podznak :) ali ja kao jedna Vaga uvek se upetljam sa tim pogresnim sto guse i navaljuju dok istovremeno mastam i ceznem za onim jednim sto me (kao) nece :) ipak smo mi Vage neodoljive hehehehe no, necu o Vagama, samo sam htela da potvrdim neka iskustva vas i nas rogatih!!!

Nisam bila tu dve nedelje i mrzi me da citam sta ste pisali tako da cu samo da upadnem sa jednom izjavom , prosto ne mogu da se suzdrzim:roll: - jarcevima nijedna godina nije srecna za ljubav - pa cak ni ova koja je 'kao' za nas jedna od boljih :|

slazem se......... meni cak prosla god bila god braka, a ja sam samo uspela da unistim sve........ jesu li svi jarcevi inadzije i imaju kasno paljenje kad su u pitanju osecanja prema suprotnom polu il sam ja neki izuzetak....... :-(

po meni sve dosta toga zavisi od podznaka,ja sam jarac,ali me uvjek ubija to sto sam Rak u podznaku,a iskreno slazemo se da nijedna god nije bas naj za ljubav,bar kod mene je vise neko mucenje nego da je ok...:(

slazem se......... meni cak prosla god bila god braka, a ja sam samo uspela da unistim sve........ jesu li svi jarcevi inadzije i imaju kasno paljenje kad su u pitanju osecanja prema suprotnom polu il sam ja neki izuzetak....... :-(

Ovako ja sam klinka i ne kapiram se baš u neke stvari.Još i ne verujem baš u horoskop, ali mi se ovo učinilo interesantno.Jarac sam.Jarac-strelac ili dupli jarac i po sebi znam da smo u stanju da se inatimo do bola.Tačnije dok ne shvatimo da grešimo, a kada shvatimo onda guramo to nešto čisto da ne priznamo da nismo u pravu.Što se tiče osećanja znam da se igram sa njima, posle mi bude krivo, ali onda je gotovo.Ženski rod ne diram, ali zato muški znam dobro, doooobro da urnišem samo zbog dosade...

Ja se nikad ne inatim , tj. vrlo retko .To bas dosta cudi ljude obzirom da sam jarac ali prosto mi to nije interesantno uglavnom samo prekinem svaku diskusiju tako sto kazem "dobro, u redu" a i dalje mislim da sam ja u pravu samo necu da gubim vreme i da se nerviram .I po ostalim pitanjima sam takva , nisam zlopamtilo , brzo se odljutim i lako oprastam ( kapiram da nista od ovaga nisu jarcevske osobine , valjda je strelac u podznaku zasluzan za to ?! )
Ono sto je karakteristicno kod mene od jarcevskih osobina je hladnoca , nepristupacnost .. :( mogla sam bas i to da zaobidjem ali sta sad..
Pokusacu malo to da promenim mada ...:roll:

Ja se nikad ne inatim , tj. vrlo retko .To bas dosta cudi ljude obzirom da sam jarac ali prosto mi to nije interesantno uglavnom samo prekinem svaku diskusiju tako sto kazem "dobro, u redu" a i dalje mislim da sam ja u pravu samo necu da gubim vreme i da se nerviram .I po ostalim pitanjima sam takva , nisam zlopamtilo , brzo se odljutim i lako oprastam ( kapiram da nista od ovaga nisu jarcevske osobine , valjda je strelac u podznaku zasluzan za to ?! )
Ono sto je karakteristicno kod mene od jarcevskih osobina je hladnoca , nepristupacnost .. :( mogla sam bas i to da zaobidjem ali sta sad..

Pa zar nije to upravo to sto je karakteristicno za jarca? Mislim, to ja uglavnom radim...

ma i ja sam podznak strijelac ali sam veliko zlopamtilo mada se trudim da djelujem u svakom trenutku hladan kao da me nista ne moze poremetiti ali gledam kad tad da vratim ako je ko pokusao ad me povrijedi na bilo koji nacin.sitnice su mi bitnije od krupnih stvari i mislim da je to jedna od osobina jarca:D

Pa jeli ti prija danele shto si sada sa svim tim jarcevima, repatima...Eh na shta sve civek padne, shteta zao mi je tog podznaka strelca kod tebe....

ja sam sa repatim jarcevima ima pola godine:Dvrati se malo unazad pa ces da vidis kako se lijepo druzimo;)a tebi su jarcevi izgleda nabili komplekse da ne mozes bez njih nikako.sto se tice mog podznaka strijelca on mi samo daje ogromnu energiju i vise optimizma nego sto bih ga imao da sam podznak djevica na primjer.strijelac kao i jarac spada u jake horoskopske znake.jos kada dodam da su mi saturn i mjesec u lavu onda nemam vise sta da kazem.druga stvar je sto jedna djevica ne moze da prati ni jarca a ni strijelca u zivotu;)evo da ti nabrojim i par strijelceva kada vidim da pojma nemas.covjek koji je osmislio fasizam u evropi,general franko,augusto pinoce,jimi hendrix,jimm morrison,frank sinatra,brad pitt i ostali.

Pa zar nije to upravo to sto je karakteristicno za jarca? Mislim, to ja uglavnom radim...

heh pa mozda si u pravu , mada primetila sam da se od mene kao Jarca ocekuje da teram svoje a ne da iskuliram situaciju.
Ma ja sam srecna sto sam jarac , samo mi ta ljubav fali :roll:nikako da je stignem ali strpljiva sam ja :cool:

Ovako ja sam klinka i ne kapiram se baš u neke stvari.Još i ne verujem baš u horoskop, ali mi se ovo učinilo interesantno.Jarac sam.Jarac-strelac ili dupli jarac i po sebi znam da smo u stanju da se inatimo do bola.Tačnije dok ne shvatimo da grešimo, a kada shvatimo onda guramo to nešto čisto da ne priznamo da nismo u pravu.Što se tiče osećanja znam da se igram sa njima, posle mi bude krivo, ali onda je gotovo.Ženski rod ne diram, ali zato muški znam dobro, doooobro da urnišem samo zbog dosade...

ja sam jarac-strelac........a ovo sto si napisala, kao da sam ti ja diktirala....... mnogo losih navika ili osobina, ne znam kako bih to nazvala............ :roll:

pa jarcevi su tvrdoglavi maximalno,ja sam jarac...a i nikada ne mogu da se pomire kada nesto ne dobiju,zato nikada ne odustaju...jako su osjecajni ali ipak svoje osobine jako kriju i malo kome dozvole da dopre do njih,ambiciozni su i svoj uspjeh usmjeravaju na karijeru,manje ljubav jer to je veci rizik za gubitak,mozda iz nekog straha ili sta vec,zato su i dosta distancirani od svih i nepovjerljivi...to znam po sebi a i osobam ovog znaka iz moje okoline...tesko da nas mogu shvatiti drugi,jer cesto ni sami sebe ne shvatamo..:(

Auuu na ovoj temi sve sami Jarcevi sa podznakom u Strelcu. Evo i ja pre par nedelja pocela da se zabavljam sa jednim takvim :) Pa moram da vas pitam, kakav vam je stav po pitanju Riba? Riba-bik... Moze li da prodje ili da odmah dizem ruke od vas rogatih?? :D

Jaa jako volim ribe:D nekako mi bas prija njihov temperament a i skapiramo se nekako odmah , nema onog upoznavanja i tako to ...
Mislim da to moze da bude odlicna veza :ok:

Back