JARCEVI

Ljudi sta mislite..ja sam jarac u podznaku lav...???

ti imas sve predispozicije da budes vodja ili lider gdje god da se pojavis .razlog tome je taj sto obadva tvoja znaka vole da komanduju i da sefuju.samo nemoj da ti sila udari u glavu:Dinace se kaze da kombinacije zemljanih i vatrenih znakova daju najjace individualce.znaci jarac-ovan,jarac-lav i naravno jarac-strijelac.;)

ti imas sve predispozicije da budes vodja ili lider gdje god da se pojavis .razlog tome je taj sto obadva tvoja znaka vole da komanduju i da sefuju.samo nemoj da ti sila udari u glavu:Dinace se kaze da kombinacije zemljanih i vatrenih znakova daju najjace individualce.znaci jarac-ovan,jarac-lav i naravno jarac-strijelac.;)

Moj cale je jarac/lav i, ponekad ludim kraj njega :D Ali to je sad vec moj problem :lol:

Ja nisam imala priliku da budem sa ribom u vezi, ali jesam imala priliku da pricam sa jednom ribom na tu temu...i ako sam mislila da bajke ne postoje, bogami, nakon toga sam shvatila da jos uvek postoji negde neki pojedinac koji moze da ostvari bajku...Mislim da je kombinacija u pocetku suzdrzanog jarca i emotivne ribe, jako dobra veza, koja moze da da mnogo...

Meni je isto to palo na pamet, ali onda se setim da sam u poslu do guse...gledam svog caleta (isto jarac) kratak mu dan od 24 casa, pa kapiram da su nas poklopile te neke druge stvari...ljubav i dalje zaostaje :lol: (trenutno ne znam koliki je skor kod mene, ali sigurno je da su "poslovni dobici" u prednosti)

Uuuuh ... Ma , vi ... samo ucite , ucite , ne moze lepo da dodje kod mene sada :sad2: ... nego mora da uci , da uci ... pih :neutral: ... zadnja nedelja skole , bla , bla ... :dash: ... 8) :-o :o

Uuuuh ... Ma , vi ... samo ucite , ucite , ne moze lepo da dodje kod mene sada :sad2: ... nego mora da uci , da uci ... pih :neutral: ... zadnja nedelja skole , bla , bla ... :dash: ... 8) :-o :o

Izvini ali pedantna devica mora da te ispravi:

Kaze se prvi i poslednji i
prednji i zadnji

Dakle ti necesh reci zadnja sedmica shkole jer ne postoji prednja, vec cesh reci poslednja. Eto mala ali cesta greshka.;)

Ma nisu sve jarac/strelac kombinacije, ima i poneki extremno rogat jarac/bik :lol:

Osetih se prozvanim ,ali nikako i ekstremnim....Sad mi verovatno necete verovati,ali bik me spusta na zemlju vise nego jarac mada postoji i obrnuta kombinacija (cini mi se da,sto sam stariji sve je cesca)....Ali,kontam da je bik taj koji me natera da se zacopam u trenutku,pa onda patetisem....he,he,he...Sad,sto se tice onoga da je ovo dobra godina za jarceve,u to sam uspeo i sam da se uverim....Nisam skoro bio tako bezbrizan,a to vazi SKORO za sve osim za ljubavni plan....Nista bez onoga "izadji,pronadji...":D:D:D

Pa ja i dalje ne osecam te pooooziiiitivne uticaje:roll:fakultet mi ide traljavo ( iako se svojski trudim) ljubav bas nikako ( mada se ni ne trudim ) jedino me putovanja hoce ove godine , mada i to je nesto:mrgreen:

Osetih se prozvanim ,ali nikako i ekstremnim....Sad mi verovatno necete verovati,ali bik me spusta na zemlju vise nego jarac mada postoji i obrnuta kombinacija (cini mi se da,sto sam stariji sve je cesca)....Ali,kontam da je bik taj koji me natera da se zacopam u trenutku,pa onda patetisem....he,he,he...Sad,sto se tice onoga da je ovo dobra godina za jarceve,u to sam uspeo i sam da se uverim....Nisam skoro bio tako bezbrizan,a to vazi SKORO za sve osim za ljubavni plan....Nista bez onoga "izadji,pronadji...":D:D:D

Nisi prozvan, za sebe sam rekla...meni je solidna godina, cak mi se desava da mi se sve nesto lepo sklapa na fakultetu...ljubavni plan - sta je to!? :lol:

Vrijedan,vise nego ozbiljan,ali uspjesan u svemu cega se prihvati.Saturn ce se postarati za svoje podanike da stignu do samog vrha-ali samo ako uloze mnogo truda,odnosno ako zasluze.
Emocionalno hladan Jarac se ne uzbudjuje i ne nervira kada stvari podju nizbrdo.Jarac nije bezosjecajan-on je emotivan ali njegova osjecanja nisu na povrsini i on ih ne ispoljava sto ga cini drugacijim od ostalih znakova.Jarac zna sta zeli i kako to da dobije.
Sve je kod Jarca zasluga Saturna koji se veoma sporo krece sto utice da Jarac razmislja veoma dalekovido,npr o tome gdje ce da bude za narednih 5 ili 10 godina.Naravno on zna da svako ima svoje mjesto a njegovo je ono NAJVISE.Tamo zeli da BUDE,MORA I BICE.A kada zauzme mjesto koje mu pripada svako ce to saznati i ukazace mu duzno postovanje.MOC,POLOZAJ I UGLED to je ono sto JARAC zeli.S obzirom na to da je spreman na istrajan radkada mu se posao povjeri nema problema da to i ostvari ,to je samo pitanje vremena i truda a Jarac ne samo da je obdaren sposobnoscu da vidi daleko vec i da radi mnogo.On je IZDRZLJIV koliko god je potrebno da bi ostvario ono sto zeli.Jarac je maratonac.Ako su su za ostvarenje njegovih ambicija potrebne godine on nece odustati,on ce svakako na kraju biti tamo gdje je naumio i POBJEDICE.Jarac na sve gleda kao na dio cjeline u kojoj se zna tacno mjesto za sve i svakoga.Postuje se tradicija i ideja da se neke stvari rade onako kako su se oduvijek radile je bliska njegovom nacinu razmisljanja.Jarac nema potrebu da ostavi trag u drustvu tako sto ce biti drugaciji od ostalih.Umjesto toga on osjeca da ima zadatak koji treba da obavi i da je naslijedio obavezu koju mora da ispuni kako bolje umije i zna.Izmjeniti nesto bez potrebe bilo bi isto kao i ne ispuniti svoju obavezu.
Jarac rukovodi akcijama ali je sklon da svoja uvjerenja namece svima oko sebe i ispod sebe.Da nema Jarca koji odredjuje okvire za nas drustvo bi se raspalo.Svaki znak ima svoj zadatak a Jarcev je da nas sve drzi zajedno.Tacno je da Jarac sve shvata ozbiljno,da nije vjest u neobaveznoj konverzaciji ali je zato ambiciozan i pun energije koja mu daje posebnu zavodljivost.Kada je medju prijateljima Jarac ispoljava i svoj smisao za humor a on je veoma ostar i prikriven.NJegov humor moze do duse da povrijedi one koji ga ne znaju.
Ambiciozan,odlican i vrijedan-to je najkraci opis Jarca.Njegov zastitnik Saturn mu pomaze da dugorocno gledano on bude pobjednik.Ali taj isti Saturn ga sprijecava da uziva u trenutnim zadovoljstvima.To je mala cijena za ono sto Jarac posjeduje-da je sa godinama sve bolji.To ne moze svako da postigne.
Preuzima odgovornost i odlican je ORGANIZATOR ILI VODJA.
Voli da se penje ljestvicama napredovanja...

Back