JARCEVI

Ja bih dodala recimo i Anthony Hopkins 31.12.1937.
anthony_hopkinsNTE=.jpg

A da li ste primetili da su, izuzetkom Jude Lowa, svi jarčevi koje ste ovde okačili stariji. Kaže se za jarčeve da uspeh dolazi u poznijim godinama.[/QUOTE]

pa elvis je bio popularan kao mlad,al capone takodjer zatim riki martin itd;)

Interesantno da si pomenuo apstraktno razmishljanje.....Hmmmm....Ovo mi je nekako promaklo....Ja sam sve to stavljao u kosh trvdoglavosti....Ne znam kako bi se snasao sa zenom-bikicom ,ali moj najbolji drugar je jedan bik i stigli smo do stadijuma citanja misli jedan drugom.....Sto se dominacije u ljubavi tice....hmmmm...Moze da bude a i ne mora...Ja sam cak o sebi previse cesto mislio da sam isuvise mekan prema zenskoj celjadi....8)

Interesantno da si pomenuo apstraktno razmishljanje.....Hmmmm....Ovo mi je nekako promaklo....Ja sam sve to stavljao u kosh trvdoglavosti....Ne znam kako bi se snasao sa zenom-bikicom ,ali moj najbolji drugar je jedan bik i stigli smo do stadijuma citanja misli jedan drugom.....Sto se dominacije u ljubavi tice....hmmmm...Moze da bude a i ne mora...Ja sam cak o sebi previse cesto mislio da sam isuvise mekan prema zenskoj celjadi....8)

pa velika greska astrologa je kada znak jarca nazivaju cisto materijalnim znakom.sama simbolika znaka jarca pokazuje da je on pola jarac pola riba sto znaci da on sa najvece moguce dubine u okeanu treba da se popne na najvise planinske vrhunce naravno kroz strasne prepreke a to je taj uticaj saturna.znaci ta riba u jarcu za razliku od djevica i bikova govori da se jarac radja kao duhovno bice i potreban mu je samo jos taj planinski vrh da bi imao i ono materijalno sto mu je potrebno da bi se osjecao potpunim.pa nije slucajno ISUS jarac mada mu neki astrolozi pripisuju i druge znakove ali citav njegov zivot podsjeca na zivot jedne osobe koja je rodjena u znaku jarca.znaci patili ga do 33 g a onda se uzdigao iznad sviju.pa zar se za jarce ne kaze da ostvaruju uspjehe uglavnom u drugoj polovini zivota.naravno da jarac a posebno muskarac razmislja apstraktno sto jedna bikica ne moze nikako shvatiti.naravno ima izuzetaka ali ja garantujem da je to ogromno nerazumijevanje.eto neka neko napravi anketu pa ce se uvjeriti da ima mnogo vise sretnih brakova izmedju muskarca jarca i zene lava nego zene bika.ali hajde neka to neko kaze nekom astrologu.veliki broj astrologa prepisuje stare spise ili prepisuju jedni od drugih bez licnih iskustava i prakticnih dokaza.mislim da treba napraviti reforme u astrologiji bar sto se tice slaganja znakova.pa na svakoj stranici pise lav i skorpija nikako a ja slucajno znam preko 100 veza ili brakova izmedju ta dva znaka i to su uglavnom sretne veze.znaci 80posto astrologa pojma nema.bar po meni:D:D:D

Oko prirode znaka Jarca si jednim delom u pravu, počevši od mitologije pa sve do filozofije znaka koja govori o trpljenju i odricanju koje je nužno u bilo kakvoj duhovnoj praksi (ali i za postizanje uspeha ;) ).

Oko ostalog, već sam ti na drugoj temi rekla gde grešiš i zašto nisi u pravu ali da ne kvarim temu. ;) Jedino mi nije jasno zbog čega toliko (jarčevski? :lol: ) istrajavaš u tim "dokazima" a ništa od toga zaista nije tako.

I, btw, Isus nije bio Jarac.

Oko prirode znaka Jarca si jednim delom u pravu, počevši od mitologije pa sve do filozofije znaka koja govori o trpljenju i odricanju koje je nužno u bilo kakvoj duhovnoj praksi (ali i za postizanje uspeha ;) ).

Oko ostalog, već sam ti na drugoj temi rekla gde grešiš i zašto nisi u pravu ali da ne kvarim temu. ;) Jedino mi nije jasno zbog čega toliko (jarčevski? :lol: ) istrajavaš u tim "dokazima" a ništa od toga zaista nije tako.

I, btw, Isus nije bio Jarac.

naravno da to sa sigurnoscu nikada necemo saznati ali koji bi znak mogao imati tolike patnje u zivotu osim jarca da bi na kraju bio iznad ostalih.ISUS je bio jedna vrsta duhovnog vodje a zna se da kardinalni znaci predstavljaju vodjstvo.znaci ovan,rak vaga ili jarac.ISUS JE na sebe preuzeo odgovornost za citavo covjecanstvo.zna se valjda koji je znak najodgovorniji.ISUS JE bio samotnjak a zna se koji znak najvise voli da samuje i kos u najveci asketi i pustinjaci.pa valjda vi astrolozi to znate.1000 dokaza i vi tvrdite opet da nije bio rodjen u znaku jarca.na astrotheme.fr ima njegova natalna karta gdje je on riba podznak jarac.ali ko cega znati.zasto jarcevski istrajavam na dokazima? pa zato sto sam siguran da sam u pravu.hoces da kazes da nisam u pravu ni za odnos muskarca jarca i zene bika?pa eto napravite anketu pa ces vidjeti da je to jako rijetka veza i ako postoji brzo dodje do prekida.obratno gdje je muskarac bik a zena jarac brakovi traju citav zivot;)

Pitanje: Zasto jarcevi vole samoću? Da li ste i vi melanholici, osobenjaci, cudni ljudima koji vas ne poznaju? Kako vas prihvataju i dozivljavaju? Da li vam to zasmeta pa se na silu drugacije ponasate ili terate svoje i bas vas briga.

Nije malo nego MNOGO uopsteno pitanje....Evo ti uopsteni odgovor:treba da bude upravo onakva kakvu ju je majka rodila....
bravo shoshon.ovo je 100 posto tacno.hehe.mislim da je stvarno to kompleksno pitanje ali sam siguran da muskarac jarac pa ni zena jarac nikada nece uci u vezu cisto reda radi da bi imao ili imala nekoga.zenska osoba bilo kojeg znaka ako dobro izgleda uz postivanje pravila koje joj postavlja muskarac jarac moze ostvariti kvalitetan odnos sa njim.e sada je problem u tome koji znaci vise posuju ta pravila i principe a koji ne.bitno je pod broj 1 da dobro fizicki izgleda i da je prirodna jer jarac mrzi teatralnost i lako je uoci a to mu jako smeta.;)

Pitanje: Zasto jarcevi vole samoću? Da li ste i vi melanholici, osobenjaci, cudni ljudima koji vas ne poznaju? Kako vas prihvataju i dozivljavaju? Da li vam to zasmeta pa se na silu drugacije ponasate ili terate svoje i bas vas briga.

E znas sta, ja zaista volim da budem sama i uvek nalazim nacin da ostvarim to. Nekad je to par sati, nekad je par dana. Cesto mi se zna desiti da otputujem negde sama. Daleko od toga da ne volim da budem blizu ljudi, ali prosto mi nekad treba ta osama.

A mesta na koja odlazim su uglavnom daleko od buke, frke, zurbe i slicno...ja to prosto dozivljavam kao povezivanje sebe sa samom sobom. Neko kaze punjenje baterije, ali ja se nekako preporodim u tom 'samovanju'. Zasto vole, ne znam, ja te momente imam od kad znam za sebe.

Back