Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa dobro. Slazes se sa Jarcevima

uh,...pa ne znam nisam sigurna,...nije se tako pokazalo do sad.

Interesantno da si pomenuo apstraktno razmishljanje.....Hmmmm....Ovo mi je nekako promaklo....Ja sam sve to stavljao u kosh trvdoglavosti....Ne znam kako bi se snasao sa zenom-bikicom ,ali moj najbolji drugar je jedan bik i stigli smo do stadijuma citanja misli jedan drugom.....Sto se dominacije u ljubavi tice....hmmmm...Moze da bude a i ne mora...Ja sam cak o sebi previse cesto mislio da sam isuvise mekan prema zenskoj celjadi....8)

).
 ). Jedino mi nije jasno zbog čega toliko (jarčevski?
 Jedino mi nije jasno zbog čega toliko (jarčevski?  ) istrajavaš u tim "dokazima" a ništa od toga zaista nije tako.
 ) istrajavaš u tim "dokazima" a ništa od toga zaista nije tako. Oko prirode znaka Jarca si jednim delom u pravu, počevši od mitologije pa sve do filozofije znaka koja govori o trpljenju i odricanju koje je nužno u bilo kakvoj duhovnoj praksi (ali i za postizanje uspeha).
Oko ostalog, već sam ti na drugoj temi rekla gde grešiš i zašto nisi u pravu ali da ne kvarim temu.Jedino mi nije jasno zbog čega toliko (jarčevski?
) istrajavaš u tim "dokazima" a ništa od toga zaista nije tako.
I, btw, Isus nije bio Jarac.

Malo uopsteno pitanje-ali da probam:kakve su opste karakteristike licnosti zene koju moze voleti muski Jarac?

Nije malo nego MNOGO uopsteno pitanje....Evo ti uopsteni odgovor:treba da bude upravo onakva kakvu ju je majka rodila....

bravo shoshon.ovo je 100 posto tacno.hehe.mislim da je stvarno to kompleksno pitanje ali sam siguran da muskarac jarac pa ni zena jarac nikada nece uci u vezu cisto reda radi da bi imao ili imala nekoga.zenska osoba bilo kojeg znaka ako dobro izgleda uz postivanje pravila koje joj postavlja muskarac jarac moze ostvariti kvalitetan odnos sa njim.e sada je problem u tome koji znaci vise posuju ta pravila i principe a koji ne.bitno je pod broj 1 da dobro fizicki izgleda i da je prirodna jer jarac mrzi teatralnost i lako je uoci a to mu jako smeta.Nije malo nego MNOGO uopsteno pitanje....Evo ti uopsteni odgovor:treba da bude upravo onakva kakvu ju je majka rodila....

Pitanje: Zasto jarcevi vole samoću? Da li ste i vi melanholici, osobenjaci, cudni ljudima koji vas ne poznaju? Kako vas prihvataju i dozivljavaju? Da li vam to zasmeta pa se na silu drugacije ponasate ili terate svoje i bas vas briga.