JARCEVI

E ja ne volim tamne boje, narochito zimi - josh ako se depresivno osecam, obuchem se kao papagaj :lol: volim da eksperimentishem, naravno, u granicama ukusa ;) ne volim share, zebraste, tigraste, prugice, i tako to :shock:
A za shopping sam raspolozhena shareno, kako - kad, desi mi se da udjem u prvi butik i pokupujem sve shto treba :lol: a nekad bih mogla po celi dan da skakucem od butika do butika :razz:
joj jesam neki izrod medju Jarchevima :lol:

JARAC 22. decembar - 21. januar Jarci su izuzetno prakticne osobe - deviza: kupite poster umesto televizora - jevtiniji je, samo se slabije cuje. Izuzetno su temperamentni, narocito u zaglavljenom liftu. Skloni su pracenju mode razgledanjem izloga i neobicnim hobijima nalik na skupljanje noktiju poznatih licnosti, cileanski stoljnjaka s kraja XIX veka ili slicica fudbalera III lige Australije. Za Jarca omiljeni detalji iz umetnosti su: simfonije u D-duru, aktovi i mrtve prirode. Poslovi u kojima Jarci pokazuju najbolje rezultate: analiza otpada u fabrikama konzervi, rasveta u ekspres-restoranima i farbanje saksija u limun-plavo. Zdravlje: bez tegoba, osim redovne hipohondrije. Omiljene ljubavne poze Jarceva: "Kaligula i sedam Snezana", "U zagrljaju oktopoda" i "Iznanedenje u spajzu". Sta najvose pali i uzbuduje Jarceve: saputanje, grimase cudenja i ispijanje tecnosti kroz slamcicu. Jarceve cete najlakse osvojiti mrezastim carapama.

Imam drugaricu koja obožava horoskop i sve tumači sa tog aspekta. Tako na većinu mojih izjava, stavova, postupaka, ona ima sledeće komentare: ,,Tipično za tvoj znak/podznak’’.... ili: ,,Naravno, kad ti je Mesec u Devici’’ i sl. Jedino tvrdi da se ne uklapam u neki ,,jarčevski’’ fitički izgled, osim pogleda koji ,,zna da bude hladan’’. Pošto vidim da ovde ima puno poznavalaca/tumača horoskopa, zamolila bih nekog od pomenutih da mi kaže nešto o karakteru osobe koja je rođena u znaku Jarca, podznak Strelac, Mesec u Devici, Venera u Škorpiji (to je sve što znam o svom horoskopu, ali će valjda biti dovoljno). Hvala.

Ja sam jarac podznak strelac, mada nam venera i mesec nisu isti. Na 19stani ove teme moze da se nadje post o osobinama jarceva i njihovih podznaka, ali je uopsteno. venera u skorpiji je jako teska pozicija za veneru, eto toliko bih znala. Pozz

Pa da se i ja pridruzim mojim dragim kozicama :)
Crno?! moja boja definitivno, cesto i rado je nosim ali ne nikako sva u crnom, tu mora da bude uvek neki razigrani motiv ili neka contrast boja da razbije monotoniju ..Crna boja kazu daje dozu samopouzdanja, zavodljivosti ali i misticnosti ..stari narod jos dodaje 'cuva od zla'
Sto se tice licnog stila i kupovine ..nekako kako idem starija sve sam odmerenija po tom pitanju...kazu oce to s'godinama :D
p.s. moj odlazak u kupovinu obicno podje sa stavom "Danas kupujem bilo koju boju osim crne' i znate sta se desi ..dodjem kuci sa predivnim crnim odevnim predmetom :)..toliko o crnoj boji

Moja kupovina izgleda ovako: vidim nesto lepo na drugarici ili poznanici, pitam je gde je to kupila, pa odem i kupim to slicno
Volim crnu, ali vise volim teget. Volim sve nijanse plave boje, od najsvetlijih do tamnih. Neko bi mozda rekao da to ide uz hladnu jarcevsku prirodu... Ali mi ovde smo josavno rekli da se ne slazemo sa tim :D :D
A nakit? Da li volite nakit? Ja ne volim uopste. Bas mi smeta, mada volim da vidim kada neko lepo uklopi nakit sa garderobom

Nosim sat , brojanicu i jednu narukvicu obavezno a onda na to samo dodajem , volim ove velike narukvice sto se sad nose :) Nakit generalno volim ali ne volim bizuteriju samo srebro i zlato i eventualno te velike plasticne ili drvene narukvice .Najmanje nosim ogrlice a mindjuse se podrazumevaju.

Nakit volimmm...pogotovo mindjuse,narukvice dok prstenje malo slabije nosim kao i ogrlice a sat se pod obavezno podrazumeva, koji je u mom slucaju neka elegantna trendi klasika..dodala bih da tasne takodje obozavam od malih do velikih :)

Sada kada citam sve ove gornje postove, ispada da se mi Jarice oblacimo kao male zenice. A ja sam vise onako sportski
Inace, sta ima novo kod vas? Mene opet boli uvo, joj...

Ja se oblacim bas obrnuto od zenice :) vise volim sportski look a i kad izlazim to je manje vise opet nesto opusteno samo su visoke stikle obavezne za izlazak :)
Kod mene nista , tri ispita za januar i pored toga i nema kad nesto drugo da bude :( ali ja sam srecna :)

Hm evo jos jedna koza da vam se prikljuci...pa ja crno volim i ne volim sta znam...volim crne helanke i pantalone ponekad i to je sve a ovako retko bas je izbegavam jer je tamna i mracna i sta znam ne svidja mi se mada je nekad i nosim...koja kontradiktornost :)))
ali zato crvenu obozavammm i beluuuuu...a od nakita prstenje definitivnooo najvise od svega i samo srebro zlato mi salje neg energiju :))))
i brojanice naravno.a stikel obozavam jer u njima je elegancija na nivou;)
eto toliko ako se setim dopunicu... a sta bih volela za rodj. da odem kuci na 10 dana i nista mi drugo ne treba :( ali to se nece desiti :(

Bas mi je zao sto ne mozes kuci :( Imam neko misljenje, a potvrdili su ga moji prijatelji jarcevi u stvarnom zivotu, da su jarcevi dosta vezani za porodicu, verovatno iz tog razloga sto im je potrebna ta cvrsta osnova, stabilnost i podrska, koja dolazi od clanova porodice

Ja bih najvise volela da mi za rodjendan brat dodje u posetu , nisam ga videla skoro dve god :( a sto se tice samih polklona bas bi mi odgovaralo da mi neko pokloni figaro :) vec godinu dana planiram da ga kupim i stalno zaboravim xexe. . .

Pa pisali smo jednom bas o tome. Zavisi od raspolozenje i sagovornika. Ako nisam raspolozena, nesto mi nije po volji, ne svidja mi se sagovornik... onda cutim. A ovako bih mogla da pricam po ceo dan. Sto se tice debata, za mene je to gubljenje vremena, i ne upustam se u to. Debate vrlo retko predstavljaju razmenu misljenja, retko ko ce da odustane od svog stava, ljudi se upustaju u njih samo da bi se prepucavali ili da bi istakli neke svoje, ne znam kakve kvalitete. Ja licno, ako mislim da je sagovornik u pravu, to mu i priznam, a ako mislim da nije, poklopim ga jednom recenicom i zavrsim posao.

Nego, zene (posto smo samo mi ostale na ovoj temi) hajde da pricamo o frajerima i ustanovimo tip zene Jarice. Koja vam se poznata licnost svidja?
Meni trenutno pada na pamet Sami Naceri, taksista iz 'Taxija'. Volim kad je neko pomalo ruznjikav.

Ja obozavam Sebastiena Izambarda iz grupe IL Divo inace sam slaba na plave oci i baby face
girl_sigh.gif

Baby face plavooki lepotani- fuj! Ne znam ko je tacno Sebastien, ali IL Divo, volim njihovu muziku. Je l on Francuz ili Spanac? Francuze bas nesto i ne volem

ILO, ja sam isto takva sto se tice debata...da ne ponavljam. Znaci tu se koze poklapamo.ok.
A sto se tice tipa muskaraca - paa volim da je ugladjen, fin, ali ne mamin sin. Nego da sija nekim dostojanstvom, uglednoscu... Markantan, crna kosa i oci. Mada se ne bih zalila ni da je plavusa :) I jedan modni detalj koji me privlaci - mindjusa :)

Back