JARCEVI

..Eto nisam jedina bez ljubavi ali i nije nam to za neku Hvalu :)
Mene brine ishod moje nauke, sumnja me neka nacinje..

girl_impossible.gif
i to!?

Da, ali nije chudno shto se tako osetjate - obe!
Retro Mars vam malo, malo, pa pravi direktnu opoziciju,
sa vashim Suncem.
Tebi ekonomistkinjo donosi probleme sa svim u
simbolici 11. kutje, a uskoro i 12. kutje.
Prijateljstva su ti ugrozhena, i ono shto mogu da ti savetujem,
jeste da ne potpisujesh nikakve ugovore.

Joj, jarice moje... Isto kod mene. Kada se nadjem u nekoj emotivno zategnutoj situaciji, ili mi se desi nesto ruzno, ne ocajavam, vec se okrenem drugim stvarima koje znam da mi idu od ruke, kako ne bih mislila o onome sto me muci, i kako bih povratila samopouzdanje. A oduvek su mi dobro isle skola i posao, pa eto tako...
I kada ce nas ostaviti na miru taj retro Mars?

Hvala StoRmy..prezivecemo mi i te nedace!
Usput..ima jedno dva tri meseca osecam neko vakum stanje kao da se nista znacajno ne desava oko mene i povodom mene..malo mi vise smeta ta monotonija..Interesuje me kako kod vas?

Da, ali nije chudno shto se tako osetjate - obe!
Retro Mars vam malo, malo, pa pravi direktnu opoziciju,
sa vashim Suncem.
Tebi ekonomistkinjo donosi probleme sa svim u
simbolici 11. kutje, a uskoro i 12. kutje.
Prijateljstva su ti ugrozhena, i ono shto mogu da ti savetujem,
jeste da ne potpisujesh nikakve ugovore.
Prijateljstva..ona su u poslednje vreme na testiranju i to kakvom..mogu reci da su me najveci prijatelji izdali i nisu se pokazali u tom svojstvu, ono bas se pitam da li ce ta prijateljstva da opstanu?..imam utisak da su postala vestacka sto meni kao Jarcu uopste ne prija, zna se da mi gradimo oko sebe mali ali kvalitetan krug ljudi!

Potpuno isto. Imala sam jako puno desavanja u prvom delu godine, do septembra, a posle... sve mi se svelo na neku dnevnu rutinu, i to me bas izludjuje, jer nije tipicno za mene. I samo mi se spava. Inace sam prilicno energicna, a sada kao da sam konstantno pod sedativima. Imala sam ono zapaljenja uva, pokvario mi se zub, a poslednjih desetak dana me ubijaju ledja, sto mi je isto tako cudno, jer nikad, ama bas nikad, nisam bolesna, nisam bila kod lekara opste prakse od srednje skole

Prijateljstva..ona su u poslednje vreme na testiranju i to kakvom..mogu reci da su me najveci prijatelji izdali i nisu se pokazali u tom svojstvu, ono bas se pitam da li ce ta prijateljstva da opstanu?..imam utisak da su postala vestacka sto meni kao Jarcu uopste ne prija, zna se da mi gradimo oko sebe mali ali kvalitetan krug ljudi!

Uh, ali to ti se netje reshiti u najskorije vreme. Za to morash da sachekash april,
kada se otvara prva mogutjnost za promene na tom planu, do tada ti je na tom polju
bukvalno super - ochajno! :?

Potpuno isto. Imala sam jako puno desavanja u prvom delu godine, do septembra, a posle... sve mi se svelo na neku dnevnu rutinu, i to me bas izludjuje, jer nije tipicno za mene. I samo mi se spava. Inace sam prilicno energicna, a sada kao da sam konstantno pod sedativima. Imala sam ono zapaljenja uva, pokvario mi se zub, a poslednjih desetak dana me ubijaju ledja, sto mi je isto tako cudno, jer nikad, ama bas nikad, nisam bolesna, nisam bila kod lekara opste prakse od srednje skole

Zubobolje su tipichna "bolest" Jarcheva.. :? Od
takvih stvari se definitivno ne mozhe pobetji.

Baci akcenat na zube! Najozbiljnije!

Back