JARCEVI

Slazem se sa svim sto je napisano. Jedino sto me UVEK iznervira kada vidim da pise da jarcevi pate od kompleksa nize vrednosti. Ne znam od kud to i sto se to uvek poteze. Kod mene makar to nije slucaj, a nisam primetila ni kod drugih jearceva koje poznajem. Nije ni logicno. Kako neko u isto vreme moze da bude 'surov, ambiciozan, nepokolebljiv, realizator itd.' a da u isto vreme ima kompleks nize vrednosti

Pise latentankompleks nize vrednosti.......8)

Latentan= skriveni
Da imam skriveni kompleks nize vrednosti, valjda bih znala.

Sta uopste znaci 'baziran na latentnom kompleksu nize vrednosti'. Svi ljudi imaju neke svoje nesigurnosti, to je normalno. Ali nesigurnost nije isto sto i kompleks

Verovatno se poslo po onoj da SVI imaju kompleks,samo kom`opanci,kom` obojci....Tumacenje je iz Velikog narodnog sanovnika.......Ja samo znam da mene otkida zub vec nedelju dana pa u trenucima "otkidanja" ne mogu da argumentujem po P.S.-u.....:shock:

Tako ti treba kad ne peres zube :) Salim se, bas mi je zao za tvoj zub. Ja imam jako nizak prag boli, pa i zbog najmanjeg bola panicim

Sto se tice bolesti i boljki vezanih za jarceve, na vise mesta sam procitala to za kosti i zglobove. Kao i za organe za varenje. Ja nemam nikakvih zdravstvenih problema, a videcu za kasnije. Mada mi se bas svidja onaj deo 'Jarac moze dugo ostati mlad' i 'izvanredne fizicke osobine' :D

Dobro je sto me boli,ali nije "dobro" sto me boli.....Ma,sta ja k*njam....Nije dobro!Jednom sam izvadio zivac posle ne znam koliko dana trpljenja i skontao da je bolje da sam odma` otisao posto ne koriste anesteziju za tako nesto,pa sam za tih nekoliko minuta video kroz vreme!:shock:
Ali,meni obicno sve ide na stomak,ovo sa zubima je izolovan slucaj..........Samo,kad udari,onda ostanem bez teksta pa pocnem da pevam od muke.....:shock:

Bas i mene to zanima- da li je karakteristicno za jarceve da imaju problema sa zubima

Meni su zubi ok, ali razlog tome je sto imam jako losu genetsku osnovu kada su u pitanju zubi, tako da sam oduvek imala taj strah i vodila racuna o njima. Ali znam jarceve koji se muce sa zubima.
Mada, na kraju krajeva, svi imaju problema sa zubima

a sto ne pisete o jarcevim sa podznacima i njihove osobine.ja sam jarac/bik i obozavam svoju kombinaciju!!!!

E,Garava,posto smo isto u podznaku eve ti ga nesto iz gorepomenutog sanovnika:

Jarac s` podznakom u Biku

"Izvrsna kombinacija, koja stvara odlucan karakter,svestan svojih mogucnosti,ali i...cudno bespomocan pred sitnim teskocama u zivotu.
U svakom slucaju,nisu prakticni problemi ti koji posebno brinu licnost,jer se uglavnom pokazuje spremnom za njih,vec je rec o osecajnim,intelektualnim,socijalnim problemima.
Treba dodati da niko bolje od ove osobe ne zna da stvori srecu sopstvenim rukama.Motivi krize najcesce dolaze iz polja svakodnevnih delatnosti,kada se trazi neposredno ucesce u aktivnostima za koje nikada nije imala interesovanje i koje su joj zato strane."

Back