Alal vera,Stormy, kod mene imas peticu za trud.Za Grcku ne znam,nisam nigde naleteo na podatak da je ova mediteranska zemlja rodjena (ili zivi ) u znaku jarca,najpre zbog velike povrsine kojom izlazi na more(kazu da je to odlika vodenih znakova ili podznaka,kao npr. SAD koje su rak-strelac,itd.)
Za odlike ljubavnika nemam komentar8) koga interesuje nek` se uveri sam...hihi.Doduse ,ono za samocu je velikim delom istina .ali to zalazi u mnogo dublje sfere od ljubavnog zivota,cak i u odnosu sa prijateljima(ali,ovo je striktno na licnom primeru)...Znam da ljudi koje dobro znam(odnosno koji me dobro znaju) imaju obicaj da me nekada vuku za rukav jer se boje za mene (mada vise volim da ucinim nesto zbog njih nego zbog sebe,cisto da bih skinuo pritisak sa vrata!)....Onda mi je lepo,ali ubedljivo mi najvise prija kada su oni svesni da ,kakav god da je odnos u pitanju,meni najvise prija diskrecija u svakom pogledu....:wink:
Ove stavke su manje-vise tacne sem ove pod brojem 2,posto nisam zenjen,a kad cu ,ne zna se....Rekao bih da je obrnuto,ali posto nemam mnogo iskustva sa brakovima,a najiskrenije ,voleo bih da imam samo jedno,volim da mislim kako su dani u kojima sam eksperimentisao sa zenama i njihovim osecanjima (i svojim,na kraju krajeva) iza mene....