Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Otac pokojni mi je bio profesor muzike, znam mnogo vise o baroku, klasici i romantizmu, nego ti o istoriji sirenja religije i njenom uticaju na drustveno politicke proceseizguglo tokatu i fugu sunze ti
a el znas da mi nesto napises o čelo sonatama i kome je koja posvecena, ko ih najbolje izvodi, zastu su one vrh solisticke muzike za čelo i konacno zasto je johan toliko studizono to napisao.
al nemoj da cekam ceo dan dok nadjes deo
jarcino![]()
Ha,...za mene je BG znači idealan, ja ga ne mogu smisliti!Kada neko kaze za sebe rodio sam se u pogresnom mjestu i drzavi niko me ovdje ne razumije citav zivot sam odbacen tuzan ovdje tesko mi je onda taj neko ima u Natalu probem sa polozajem Mjeseca u znaku i u kuci.Npr ako neko ima Mjesec u Ovnu il Strelcu a rodjen je u Beogradu koji je Skorpija i Srbiji koja je Jarac onda je jasno da ce taj neko biti nesrecan u tom gradu zbog milion razloga cak ne mora biti problem u ljudima oko te osobe problem moze biti u samoj osobi u energiji grada.Npr Beograd ce najvecu srecu i ispunjenje dati nekome ko ima Mjesec u Jarcu u 8 kuci ili nekome ko ima Mjesec u Skorpiji koji se nalazi u prirodnoj kuci Jarca
Kada neko kaze za sebe rodio sam se u pogresnom mjestu i drzavi niko me ovdje ne razumije citav zivot sam odbacen tuzan ovdje tesko mi je onda taj neko ima u Natalu probem sa polozajem Mjeseca u znaku i u kuci.Npr ako neko ima Mjesec u Ovnu il Strelcu a rodjen je u Beogradu koji je Skorpija i Srbiji koja je Jarac onda je jasno da ce taj neko biti nesrecan u tom gradu zbog milion razloga cak ne mora biti problem u ljudima oko te osobe problem moze biti u samoj osobi u energiji grada.Npr Beograd ce najvecu srecu i ispunjenje dati nekome ko ima Mjesec u Jarcu u 8 kuci ili nekome ko ima Mjesec u Skorpiji koji se nalazi u prirodnoj kuci Jarca
Mundana astrologija nije bas sasvim jasno odredjena, jer negdje astrolozi gledaju datume osnivanja odredjenih drzava, negdje prirodu naroda, koje vezu za astro simbiliku,a negdje po Ptolomejovom podjelom Evrope na cetiri dijela, po kojem je citavo balkansko poluostrvo pod Jarcem.Kada neko kaze za sebe rodio sam se u pogresnom mjestu i drzavi niko me ovdje ne razumije citav zivot sam odbacen tuzan ovdje tesko mi je onda taj neko ima u Natalu probem sa polozajem Mjeseca u znaku i u kuci.Npr ako neko ima Mjesec u Ovnu il Strelcu a rodjen je u Beogradu koji je Skorpija i Srbiji koja je Jarac onda je jasno da ce taj neko biti nesrecan u tom gradu zbog milion razloga cak ne mora biti problem u ljudima oko te osobe problem moze biti u samoj osobi u energiji grada.Npr Beograd ce najvecu srecu i ispunjenje dati nekome ko ima Mjesec u Jarcu u 8 kuci ili nekome ko ima Mjesec u Skorpiji koji se nalazi u prirodnoj kuci Jarca
Mjesec je kljucan jel tu ti dusa stanuje to je ono gdje bi covjek trebao trajno da zivi e sada putovanja na kratko su opet sasvim drugacija.Balkan je Jarac tacno al narodi su jasno definisani.Drzava mijenja datume al to ne mijenja znak narod.Srbi su kao narod Jarcevi e sada drzava moze da mijenja dan drzavnosti.Npr u Crnoj Gori se slavi 13 jul kao dan drzavnosti i jel to znaci da su Crnogorci Rakovi pa naravno da nisu Crnogorci su u znaku LavaMundana astrologija nije bas sasvim jasno odredjena, jer negdje astrolozi gledaju datume osnivanja odredjenih drzava, negdje prirodu naroda, koje vezu za astro simbiliku,a negdje po Ptolomejovom podjelom Evrope na cetiri dijela, po kojem je citavo balkansko poluostrvo pod Jarcem.
Ne znam, ja se ubjedljivo najljepse osjecam pored mora, preferiram Dalmaciju, za koju kazu da je pod Strijelcem, a eto ja sam Ac Strijelac.
Nikako ravnice.Jarac simbolizuje planine slabe ili nikakve vegetacije i zelenila vecinom surove Planine mnogo vise krsa i kamenja.Prirodu bujnu ce dati Venera i Bik mnogo plodne zemlje trave sve radja dobro se jede itd.Vojvodina nosi simboliku VenereZa Jarčevi nisu ravničarski predeli, meni je u Vojvodini uvek bilo loše.Loš vazduh, loša voda i nigde ni't brda ,ni't planine...užas!
Zato su brdoviti i planinski predeli raj na zemlji.
More mi dosadi za tri dana.
Beograd je možda u znaku škorpije, opet je grad na reci, to jest Savi i Dunavu.Reka jeste u simbolici škorpije.
Apsolutno se slazem sa tobom !!!!!Za Jarčevi nisu ravničarski predeli, meni je u Vojvodini uvek bilo loše.Loš vazduh, loša voda i nigde ni't brda ,ni't planine...užas!
Zato su brdoviti i planinski predeli raj na zemlji!.
More mi dosadi za tri dana.
Beograd je možda u znaku škorpije, opet je grad na reci, to jest Savi i Dunavu.Reka jeste u simbolici škorpije.Inače su najlepši gradovi pozicionirani na rekama.