JARCEVI

izguglo tokatu i fugu sunze ti

a el znas da mi nesto napises o čelo sonatama i kome je koja posvecena, ko ih najbolje izvodi, zastu su one vrh solisticke muzike za čelo i konacno zasto je johan toliko studizono to napisao.

al nemoj da cekam ceo dan dok nadjes deo :rotf:

jarcino :)
Otac pokojni mi je bio profesor muzike, znam mnogo vise o baroku, klasici i romantizmu, nego ti o istoriji sirenja religije i njenom uticaju na drustveno politicke procese :mrgreen:
Iskreno, bez imalo podbadanja, Bah koji jeste ostavio veliki muzicki trag i uticao na mnoge druge kompozitor baroka mi je ubitacno dosadan i mracan, kao i Hendel, ali Barok je takav, mucan, sakriven iza debelih crkvenih zidova, danas dobar samo za kakve sahrane :mrgreen:
Klasika sa Mozzartom, Bethovenom i Haydnom( Haydn je Ovan) je po meni daleko slozenija," otvorenija", " globalnija", ljepsa.
Znam da je Bethoven, kao Strijelac sa jakim Jarcem u karti, vec na 5 simfoniji postao gluh, i da su je poceo zamisljajuci kako mu sobarica sa soljom caja kuca i ulazi u sobu.

Kada neko kaze za sebe rodio sam se u pogresnom mjestu i drzavi niko me ovdje ne razumije citav zivot sam odbacen tuzan ovdje tesko mi je onda taj neko ima u Natalu probem sa polozajem Mjeseca u znaku i u kuci.Npr ako neko ima Mjesec u Ovnu il Strelcu a rodjen je u Beogradu koji je Skorpija i Srbiji koja je Jarac onda je jasno da ce taj neko biti nesrecan u tom gradu zbog milion razloga cak ne mora biti problem u ljudima oko te osobe problem moze biti u samoj osobi u energiji grada.Npr Beograd ce najvecu srecu i ispunjenje dati nekome ko ima Mjesec u Jarcu u 8 kuci ili nekome ko ima Mjesec u Skorpiji koji se nalazi u prirodnoj kuci Jarca

Takva osoba moze da olaksa sebi zivot i energiju npr ako ima Mjesec u Ovnu ili Strelcu tako sto ce npr preseliti se u neki drugi grad u Srbiji koji je u znaku Ovna ili Strelca ali to ce joj djelimicno olaksati.Za takvu osobu bi idealno bilo da ode u jednu Njemacku npr ili Spaniju koje su Ovan i Strelac i sada ako se Mjesec te osobe koji je u Ovnu ili Strelcu nalazi npr u 3 kuci onda bi idealno bilo za tu osobu da trazi grad u znaku Blizanaca koji se nalazi u Njemackoj ili Spaniji.Time je zadovoljena pozicija Mjesec u znaku i kuci e sada ako neka planeta kvadridra taj Mjesec to bi oznacilo ljude i dogadaje koji ce toj osobi biti nepriajteljske u inostranstvu u manjoj vecoj mjeri ili u beznacajnoj mjeri u skladu sa tim kakav planeta kvadrira Mjeseca ako uopste ga i kvadrira ako uopste i ima teskih aspekata

Npr ja imam Mjeseca u 11 kuci u znaku Strelca.Za mene bi gradovi srece bili svi gradovi koji su u znaku Vodolije a nalaze su u drzavi koja je u znaku Strelca i takodje sve drzave koje su u znaku Vodolije i svi gradovi koji su u znaku Strelca a nalaze se u drzavama koje su u znaku Vodolije

Ako je drzava u znaku Vodolije meni bi odgovarali svi gradovi koji su u znaku Strelca u toj drzavi.Vodolija je npr Novi Zeland i sada trazim npr neki grad u Novom Zelandu koji je u znaku Strelca.Spanija je u znaku Strelca i sada trazim neki grad u Spaniji koji je u znaku Vodolije a to bi mogao biti bilo koji grad nebitno veci manji samo je bitno da nosi simboliku toga znaka

Kada neko kaze za sebe rodio sam se u pogresnom mjestu i drzavi niko me ovdje ne razumije citav zivot sam odbacen tuzan ovdje tesko mi je onda taj neko ima u Natalu probem sa polozajem Mjeseca u znaku i u kuci.Npr ako neko ima Mjesec u Ovnu il Strelcu a rodjen je u Beogradu koji je Skorpija i Srbiji koja je Jarac onda je jasno da ce taj neko biti nesrecan u tom gradu zbog milion razloga cak ne mora biti problem u ljudima oko te osobe problem moze biti u samoj osobi u energiji grada.Npr Beograd ce najvecu srecu i ispunjenje dati nekome ko ima Mjesec u Jarcu u 8 kuci ili nekome ko ima Mjesec u Skorpiji koji se nalazi u prirodnoj kuci Jarca
Ha,...za mene je BG znači idealan, ja ga ne mogu smisliti! 😁
Vazda ga obilazim u "širokom luku".

Znaci ja koja imam mjesec u strelcu sam nesrecna u svojoj kozi koja je skorpija :confused:

I prema kazanju iz sljedeceg posta treba da se preselim u drugu kožu :roll:

Mundana astrologija nije bas sasvim jasno odredjena, jer negdje astrolozi gledaju datume osnivanja odredjenih drzava, negdje prirodu naroda, koje vezu za astro simbiliku,a negdje po Ptolomejovom podjelom Evrope na cetiri dijela, po kojem je citavo balkansko poluostrvo pod Jarcem.
Ne znam, ja se ubjedljivo najljepse osjecam pored mora, preferiram Dalmaciju, za koju kazu da je pod Strijelcem, a eto ja sam Ac Strijelac.

Mundana astrologija nije bas sasvim jasno odredjena, jer negdje astrolozi gledaju datume osnivanja odredjenih drzava, negdje prirodu naroda, koje vezu za astro simbiliku,a negdje po Ptolomejovom podjelom Evrope na cetiri dijela, po kojem je citavo balkansko poluostrvo pod Jarcem.
Ne znam, ja se ubjedljivo najljepse osjecam pored mora, preferiram Dalmaciju, za koju kazu da je pod Strijelcem, a eto ja sam Ac Strijelac.
Mjesec je kljucan jel tu ti dusa stanuje to je ono gdje bi covjek trebao trajno da zivi e sada putovanja na kratko su opet sasvim drugacija.Balkan je Jarac tacno al narodi su jasno definisani.Drzava mijenja datume al to ne mijenja znak narod.Srbi su kao narod Jarcevi e sada drzava moze da mijenja dan drzavnosti.Npr u Crnoj Gori se slavi 13 jul kao dan drzavnosti i jel to znaci da su Crnogorci Rakovi pa naravno da nisu Crnogorci su u znaku Lava

Za Jarčevi nisu ravničarski predeli, meni je u Vojvodini uvek bilo loše.Loš vazduh, loša voda i nigde ni't brda ,ni't planine...užas!
Zato su brdoviti i planinski predeli raj na zemlji!.:super:
More mi dosadi za tri dana.
Beograd je možda u znaku škorpije, opet je grad na reci, to jest Savi i Dunavu.Reka jeste u simbolici škorpije.Inače su najlepši gradovi pozicionirani na rekama.

Za Jarčevi nisu ravničarski predeli, meni je u Vojvodini uvek bilo loše.Loš vazduh, loša voda i nigde ni't brda ,ni't planine...užas!
Zato su brdoviti i planinski predeli raj na zemlji.:super:
Beograd je možda u znaku škorpije, opet je grad na reci, to jest Savi i Dunavu.Reka jeste u simbolici škorpije.
Nikako ravnice.Jarac simbolizuje planine slabe ili nikakve vegetacije i zelenila vecinom surove Planine mnogo vise krsa i kamenja.Prirodu bujnu ce dati Venera i Bik mnogo plodne zemlje trave sve radja dobro se jede itd.Vojvodina nosi simboliku Venere

Zato su brdoviti i planinski predeli raj na zemlji!.:super:
Beograd je možda u znaku škorpije, opet je grad na reci, to jest Savi i Dunavu.Reka jeste u simbolici škorpije.Inače su najlepši gradovi pozicionirani na rekama.
Apsolutno se slazem sa tobom !!!!!

Back