JARCEVI

Da je već smorila veza... :hahaha:
Jbm li ga...valjda sam ispao iz štosa pa više ne razumem taj rečnik i šta znači.

Ja je sad ne bih ni zvala na piće.
Ne znam,dvoumim se jer bih možda dobio kompletniju sliku o tome da li ju je veza stvarno smorila ili traži neku rezervu sa strane ili šta već :think:

Ako veza ne vodi nigde,eto ti prilike,otimaj.
Još samo da nekako utvrdim to da li vodi ili ne :mrgreen:

.Kafa,s.ex,vadi prsten da je zaprosi i rešena stvar!
Hahahaha...pa ova je možda i jedina sa kojom sam možda stvarno to i hteo da uradim :mrgreen:
Čak ni bivšu nisam hteo da prstenujem a ovu bih na keca

Pa jeste ali ako je js otmem isto tako može i meni neko da je otme danas-sutra.

Ako ona od ostavi tog lika zbog mene isto tako može i mene zbog nekog drugog koji se pojavi along the road

Hahaha...
Da rešim prvo da li da je vodim uopšte na kafu pa posle ću se ubeđujem
Ako si mazohista, ti je vodi. Šalim se. Ok je to, ali moraš joj ipak staviti do znanja da ti se sviđa. Hvataj je za ruku, da joj "opipaš"puls ili pokušaj da je poljubiš.Ako ti raspali šamarčinu, verovatno znači da joj se sviđaš!
Ili da glumiš nekog frenda, a ona ti" drobi"o frajeru. To je malo bzv.

Poslednja izmena:
Ovo.

A i djevojka je zauzeta, to mi je sve nekako - glupiranje. Čuješ 'otimanje' i ženidba jer 'ovaj' od ranije to nije odradio, nego je čekao...koje glupiranje.
Misliš da je pristala izaći s njim na piće, čisto iz kurtoazije?Ja recimo na njenom mestu, ne bih izašla(čisto iz kurtoazije)
Ako bih izašla, očekivala bih da me muva(ili bih ja njega).Šta bi mogao izgubiti i da pokuša?Ništa.

Poslednja izmena:
Misliš da je pristala izaći s njim na piće, čisto iz kurtoazije?Ja recimo na njenom mestu, ne bih izašla(čisto iz kurtoazije)
Ako bih izašla, očekivala bih da me muva(ili bih ja njega).Šta bi mogao izgubiti i da pokuša?Ništa.

To me i buni što je pristala a ovamo ima dečka.:think:

Do sada sam bio u situacijama da su me glat odbijale bilo šta ako su imale vezu.

Ovo mi je sad uncharted territory :mrgreen:

Nemam šta da izgubim kao što nisam ništa izgubio što sam je pitao da izađemo ali odmah da je muvam ako odemo na kafu ne verujem da ću.

Moram da ispitam teren još malo.

To me i buni što je pristala a ovamo ima dečka.:think:

Do sada sam bio u situacijama da su me glat odbijale bilo šta ako su imale vezu.

Ovo mi je sad uncharted territory :mrgreen:

Nemam šta da izgubim kao što nisam ništa izgubio što sam je pitao da izađemo ali odmah da je muvam ako odemo na kafu ne verujem da ću.

Moram da ispitam teren još malo
Izađi ti s njom, kad si je već pitao. Kašće ti se onda samo. Provaliće ona da ti se dopada... nadam se!
U toku razgovara,skontaćeš je li zagrejana za tebe ili te čisto posmatra k'o frenda.

Back