Manastirka
Buduća legenda
- Poruka
- 32.002
Ako veza ne vodi nigde,eto ti prilike,otimaj.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako veza ne vodi nigde,eto ti prilike,otimaj.
Jbm li ga...valjda sam ispao iz štosa pa više ne razumem taj rečnik i šta znači.Da je već smorila veza...![]()
Ne znam,dvoumim se jer bih možda dobio kompletniju sliku o tome da li ju je veza stvarno smorila ili traži neku rezervu sa strane ili šta većJa je sad ne bih ni zvala na piće.

Još samo da nekako utvrdim to da li vodi ili neAko veza ne vodi nigde,eto ti prilike,otimaj.

Hahahaha...pa ova je možda i jedina sa kojom sam možda stvarno to i hteo da uradim.Kafa,s.ex,vadi prsten da je zaprosi i rešena stvar!

nek traži neku slobodnuDa je već smorila veza...
Ja je sad ne bih ni zvala na piće.
Te koje su slobodne nisu moj tip ove koje jesu moj tip su zauzetenek traži neku slobodnu

Slobodna je svaka koja nije udata!Dobro sad...neka manje, neka više slobodna.Te koje su slobodne nisu moj tip ove koje jesu moj tip su zauzete![]()
Jeste!Zato je ubedi da se uda za tebe. Posle to ("ja, ti, mi, oni...)ide malo teže.Pa jeste ali ako je js otmem isto tako može i meni neko da je otme danas-sutra.
Ako ona od ostavi tog lika zbog mene isto tako može i mene zbog nekog drugog koji se pojavi along the road
Rodiće se neki koji nisi jarčevi u horoskopu, nego vodolije ili neki drugi znak.Jarčevima i Asc Rak stiže dosta težak period kada udare Mars, Saturn i Pluton zajedno.
PItam se kakvi će se to ljudi roditi tada......
Hahaha...Zato je ubedi da se uda za tebe.
Ako si mazohista, ti je vodi. Šalim se. Ok je to, ali moraš joj ipak staviti do znanja da ti se sviđa. Hvataj je za ruku, da joj "opipaš"puls ili pokušaj da je poljubiš.Ako ti raspali šamarčinu, verovatno znači da joj se sviđaš!Hahaha...
Da rešim prvo da li da je vodim uopšte na kafu pa posle ću se ubeđujem
Ovo.Ako ti raspali šamarčinu, verovatno znači da joj se sviđaš!
Misliš da je pristala izaći s njim na piće, čisto iz kurtoazije?Ja recimo na njenom mestu, ne bih izašla(čisto iz kurtoazije)Ovo.
A i djevojka je zauzeta, to mi je sve nekako - glupiranje. Čuješ 'otimanje' i ženidba jer 'ovaj' od ranije to nije odradio, nego je čekao...koje glupiranje.
Misliš da je pristala izaći s njim na piće, čisto iz kurtoazije?Ja recimo na njenom mestu, ne bih izašla(čisto iz kurtoazije)
Ako bih izašla, očekivala bih da me muva(ili bih ja njega).Šta bi mogao izgubiti i da pokuša?Ništa.

Šta će ti petljanje sa takvom osobom? Naravno da će da sakrije od momka da se gleda(la) sa tobom. Šta ti to govori o njoj?Moram da ispitam teren još malo
Izađi ti s njom, kad si je već pitao. Kašće ti se onda samo. Provaliće ona da ti se dopada... nadam se!To me i buni što je pristala a ovamo ima dečka.
Do sada sam bio u situacijama da su me glat odbijale bilo šta ako su imale vezu.
Ovo mi je sad uncharted territory
Nemam šta da izgubim kao što nisam ništa izgubio što sam je pitao da izađemo ali odmah da je muvam ako odemo na kafu ne verujem da ću.
Moram da ispitam teren još malo
Možda želi da budu prijatelji ili da izađe s njim, jer su kolege.Šta će ti petljanje sa takvom osobom? Naravno da će da sakrije od momka da se gleda(la) sa tobom. Šta ti to govori o njoj?
Čuj... možda!Sa druge strane možda me nije odbila ali možda isto tako nikad i ne pristane na to piće/kafu kad je budem pozvao
Nismo kolege.Možda želi da budu prijatelji ili da izađe s njim, jer su kolege.
Da li će da sakrije ne znam.Šta će ti petljanje sa takvom osobom? Naravno da će da sakrije od momka da se gleda(la) sa tobom. Šta ti to govori o njoj?