JARCEVI

Jbm li ga...ne znam.
Možda,mada ovde mi više neki osećaj i intuicja rade.

A znam sigurno da mi je ovo prvi put da odlepim ovako.
Da nisam imao ranija iskustva pa i ajde.
Ali ovo....

Kako si toliko odlepio, a nisi ni bio s njom?
Pa to ti kažem...ne znam ni sam jer mi se nikad nije desilo da me tako neka obori sa nogu samo pojavom,energijom,čime već...ne znam šta ima da mi se pričinjava.
Jednostavno mi se sviđa devojka kao nijedna pre nje i to je.
Sad,šta i kako bude videćemo ako stvarno pristane i odemo na tu kafu/piće i sl

Pa to ti kažem...ne znam ni sam jer mi se nikad nije desilo da me tako neka obori sa nogu samo pojavom,energijom,čime već...ne znam šta ima da mi se pričinjava.
Jednostavno mi se sviđa devojka kao nijedna pre nje i to je.
Sad,šta i kako bude videćemo ako stvarno pristane i odemo na tu kafu/piće i sl
Jesi li je zvao? Skupo petlju i idi na tu kafu, da vidiš na čemu si. Ovako samo sebi možda pustaš "filmove".

"Ah, Alucard. What is your business here?"

Castlevania-Requiem-Symphony-Of-The-Night-Rondo-Of-Blood-2018102518573.jpg

Lepo ime.

Možda im kalendar nije bio tačan ili ovaj naš nije tačan. :think:
Obzirom da astrolozi ne uzimaju u obzir precesiju Zemljine ose, ostaju samo dve mogućnosti - ili horoskop nije bio tačan pre dve hiljade godina, ili nije tačan danas. Jedna od ove dve pretpostavke mora nužno biti istinita, mada nije isključeno ni da su obe istinite.

Obzirom da astrolozi ne uzimaju u obzir precesiju Zemljine ose, ostaju samo dve mogućnosti - ili horoskop nije bio tačan pre dve hiljade godina, ili nije tačan danas. Jedna od ove dve pretpostavke mora nužno biti istinita, mada nije isključeno ni da su obe istinite.

Ali to je pod pretpostavkom neupućenih kako su Znaci Zodijaka isto što i Sazvežđa, što naravno nije tako.

Uzmimo drugu analogiju pod odrednicom precesije. Recimo da su sazvežđa zaista znaci zodijaka u bukvalnom smislu (isključimo činjenicu da bi Devica zauzimala triznaka Zodijaka jer je na nebu sve samo ne tanka k'o grančica), mehanizam rada i postupaka će i dalje pratiti vreme konkretno i tačno, pozicije ostaju iste. Čak i sa netačnim satom koji radi i kuca ti i dalje možeš reći koliko je sati nakon što prođe određeno vreme. Samo ćeš zameniti sa "Prošlo je 45 minuta". Ono što znamo jeste da sat radi iako ne znamo koliko je sati tačno. Tako da čak i sa tim da je precesija bitna za astrologiju, i dalje ne isključuje mogućnost funkcionisanja astrološkog mehanizma jer je i dalje bitan motiv (i integralan deo) tumačenje.

Na sreću, astrološki mehanizam, uprkos svom apsolutno arhaičnom i dronjavom stanju, je tačan u stepen.

Razlika postoji za 0° (stepeni) i 20' (minuta), dok kod udaljenijih planeta ide i do 30' razlike u odnosu na delovanje koje se može zapaziti. Intezitet nije striktno povezan sa I/O konceptom, već dolazi u integrali, te se intezitet dešavanja pojačava i dolazi više do izražaja tamo gde je broj bliži uokvirenju istog. Kažem integrali jer neki od brojeva dozvoljavaju više izražaja, dok neki manje. I ovo važi čak i za minute u nekim primerima bržih planeta tipa Mesec, Merkur i Venera. Mesec je pogotovo vezan za to.

Drugim rečima, 0° 20' nije dovoljno jak kao 1° 00', ali radnja koja je otpočela u 0° 20' će doći do lako uočljivog izražaja čak i za najveće nubove onda kada se manifestuje na 1° 00', ili u nekim slučajevima 0° 41'

Horoskop je uvek tačan jer stvari su manifestovane u skladnom haosu, te iz tog razloga netačna su jedino tumačenja jer tu je ljudski faktor preko faktora razumevanja simbola, što naravno nije lak izbor. I netačna tumačenja ili loš astrolog se može videti u karti. U stvari se može videti bilo šta, od flaše, preko eksera, sve do do Trumpove frizure. Ništa nije izuzetak. Bitno je jedino koliko će tumačenje biti kvalitetno, a to je već veliko pitanje.

U kom smislu dosta težak period? I kada to "udaraju" ove tri planete?I što baš na nas? :namcor:

Planete udaraju Jarčeve već dosta dugo, a pogotovo po džepu.

Sve ono što je staro, oronulo, neraščišćeno, imovinsko i slično tome je sada u opticaju za Jarčeve.

Svi projekti koji su trebali da se završe veoma brzo, se sada oduže. U prvi plan se stavlja skupljanje novca, po svaku cenu.

Kod Jačih Jarčevskih energija, tj. ljudi česta pojava će biti psovke tokom ovog dvogodišnjeg perioda. Lako će da se iznerviraju, odgurnu ljude od sebe, pobegnu u sebe, izoluju se od drugih i gledaju kako sebi da pomognu najviše.

Želim da obratite pažnju na sledeće jer će vas to najbolje privući efektivnosti i delovanju astrologije. Sami svoj gazda u određivanju toga koliko je astrologija efektivna. Testiranje je jednostavno.

Treba sajt koji pokazuje tranzite i poznavanje ličnog natala, tj. horoskopa trenutka rođenja.

Uvek treba posmatrati tranzite Meseca kako bi se uspešno odredilo koji dani su povoljni za rad, koji nisu, kao i kako se unapred pripremiti za odsustvo želje za bilo čim, povišenom senzitivnosti, razjarenošću itd. Na neke ljude Mesec deluje više, na neke manje, ali deluje na svakog, čak i kada oni to sebi ne žele da priznaju.

http://planetwatcher.com/

Trenutno je Mesec i dalje u znaku Jarca, ide direktno preko Saturna u Jarcu, a Mars je na trećem stepenu (Interneta, Blizanaca, Komunikacija) Jarca u opoziciji JMČ. Neka nerazjašnjena pitanja povodom brakova, dece, socijalne službe i slično tome će biti u opticaju narednih par dana, sve do Meseca u Ovnu.
Tokom Meseca u znaku Riba moj predlog jeste slušanje muzike, kao i uvek.
Tokom Meseca u znaku Vodolije, Vodolijama ne predlažem da se naprežu ili čine nagle postupke.
Tranzit Meseca nas čini lako podvodljivim, lako nas stvari pogađaju, vidimo stvari protiv sebe kao nekakvu zlobu od strane drugih, želimo da druge ispravimo, da im objasnimo, da se uvučemo, a najčešće popijemo ceh tokom tranzita Meseca preko našeg znaka.
Tranzit Meseca je najsavršenije vreme za duge kupke, spremanje kuće i odmaranje. To su oni dani koji su najbolji samo za jednu stvar - prespavati po svaku cenu.
Idealni dani za porodična okupljanja i blagonaklonjene stvari prema porodici. Tada se najbolje mirimo sa članovima porodice, tada najbolje vidimo emocijama i znamo kako da se postavimo.

Opasnost na nebu je kada Saturn krene retrogradno, a kroz šta sada Jarčevi prolaze oni najbolje sami znaju. Saturn donosi dijetu, smanjuje unos šećera, povećava malaksalost, utrostručuje depresiju, čini osobu svadljivijom, delimično zrelijom, okrutnijom, racionalnijom.

Back