Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da...eto ova zauzeta ti ga "zaljuljala", pa si takoreći prava patetika!I ja sam samo što ja emocije pokazujem samo onoj koja uspe da mi zaljulja svet
Za sve ostale delujem krajnje hladno i nezainteresovano
Ja mislim da ti pola stvari u vezi nje uobrazio!Retke su takve koje to uspeju kao što je ova uradila. Zato sam toliko i skliznuo u patetiku![]()
Kako si toliko odlepio, a nisi ni bio s njom?Jbm li ga...ne znam.
Možda,mada ovde mi više neki osećaj i intuicja rade.
A znam sigurno da mi je ovo prvi put da odlepim ovako.
Da nisam imao ranija iskustva pa i ajde.
Ali ovo....
Pa to ti kažem...ne znam ni sam jer mi se nikad nije desilo da me tako neka obori sa nogu samo pojavom,energijom,čime već...ne znam šta ima da mi se pričinjava.Kako si toliko odlepio, a nisi ni bio s njom?
Jesi li je zvao? Skupo petlju i idi na tu kafu, da vidiš na čemu si. Ovako samo sebi možda pustaš "filmove".Pa to ti kažem...ne znam ni sam jer mi se nikad nije desilo da me tako neka obori sa nogu samo pojavom,energijom,čime već...ne znam šta ima da mi se pričinjava.
Jednostavno mi se sviđa devojka kao nijedna pre nje i to je.
Sad,šta i kako bude videćemo ako stvarno pristane i odemo na tu kafu/piće i sl
Nisam još,ove nedelje sam u poslu.Jesi li je zvao? Skupo petlju i idi na tu kafu, da vidiš na čemu si. Ovako samo sebi možda pustaš "filmove".
Ne laži!Nisam još,ove nedelje sam u poslu.
Planiram od ponedeljka da je cimam jer sam na odmoru pa ćemo da vidimo
Što bih lagao? Ako sam je pitao da idemo na piće i ako je pristala pitaću je i za termin.
Ne mogu ove nedelje sve da uklopim jer radim po smenama i takav mi je raspored.
Smrt je zaljubljen u jarcu, pa traži savet. Kako bi se njih dvoje slagali u vezi i tako to... biće pre da tripuje kako je zaljubljen."Ah, Alucard. What is your business here?"
![]()
Lepo ime.
Obzirom da astrolozi ne uzimaju u obzir precesiju Zemljine ose, ostaju samo dve mogućnosti - ili horoskop nije bio tačan pre dve hiljade godina, ili nije tačan danas. Jedna od ove dve pretpostavke mora nužno biti istinita, mada nije isključeno ni da su obe istinite.Možda im kalendar nije bio tačan ili ovaj naš nije tačan.![]()
Nisam ja Smrt nego AlucardSmrt je zaljubljen u jarcu, pa traži savet. Kako bi se njih dvoje slagali u vezi i tako to... biće pre da tripuje kako je zaljubljen.
P.S. Ja sam mu "drveni" advokat.

Aj držimo ti finge!Nisam ja Smrt nego Alucard
Ali hvala za pravne savete
Obaveštavam te o promenama kad dođe do istih![]()
Aj držimo ti finge!

Meni Mars u Lavu, mesec u škorpiji i Venera u jarcu.A ova me izgleda drma i po astrološki što mi kaže drugarica....ima Mars u Škorpiji kao ja,Mesec i Veneru u Vodoliji opet kao ja![]()
Nisam ja, drugarica pošto i nju nervira što sam odlepio za ovomMeni Mars u Lavu, mesec u škorpiji i Venera u jarcu.
Jbt,pa ti si joj proučavao i natalnu kartu.![]()
U kom smislu dosta težak period? I kada to "udaraju" ove tri planete?I što baš na nas?Jarčevima i Asc Rak stiže dosta težak period kada udare Mars, Saturn i Pluton zajedno.
PItam se kakvi će se to ljudi roditi tada......

Obzirom da astrolozi ne uzimaju u obzir precesiju Zemljine ose, ostaju samo dve mogućnosti - ili horoskop nije bio tačan pre dve hiljade godina, ili nije tačan danas. Jedna od ove dve pretpostavke mora nužno biti istinita, mada nije isključeno ni da su obe istinite.
Smrt je zaljubljen u jarcu, pa traži savet. Kako bi se njih dvoje slagali u vezi i tako to... biće pre da tripuje kako je zaljubljen.
P.S. Ja sam mu "drveni" advokat.
U kom smislu dosta težak period? I kada to "udaraju" ove tri planete?I što baš na nas?![]()