Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mediokritet poput tebe izucavao istoriju Engleske i ti znas koliko oni imaju pjesama u kojima velicaju svoju istortju.Druga stvar je sto takvi umovi poput tebe i engleski " folklor" dozivljavaju kroz nemanje tamburica, gusala i frule![]()
Za kratko vreme bi svi već živeli u utopiji. 

Hahah, to je isto da me pitas da ti nabrojim engleske sevdalinkeDaj Bože da je svet prepun mediokriteta poput mene.Za kratko vreme bi svi već živeli u utopiji.
Sad ćeš i o Engleskoj da pišeš samo da veličaš znak Jarca, a u stvari englezi koji su osvajali Imperijalistički su u znaku Ovna.
Koje to epske pesme ima Engleska? Nabroj barem 10 komada.
Idi da Aristoguglaš ''Epska pesma'' šta znači.
( kakva ogranicenost)Englezi su ascedentom znak Ovna, ali im je Sunce u znaku Jarca, Ovnovi se ne drze toliko tradicije( Saturn vlada prosloscu), , u Londonu u kojem nikada nisi bio i danas taxisti voze automobile stare 50tak godina, jer gradjani na taj nacin osjecaju sigurnost ( Saturn)

Sta li Wimbldon predstavlja nego stvar tradicije, morali su ih godinama moliti da prekriju glavi teren ( zbog kise), pa su jedva pristali da stave pokretni krov.

" "Eternal Father, Strong to Save "
" Fantasia of British Sea!
I to iz 20og veka. 20 vek je već moderno doba u većini umetničkih stilova. Daj nešto pre toga, da se to zaista može označiti ''Saturnovskim''. 

Srbi sebe smatraju Jarcevima zato sto je prva srpska drzava utemeljena 4 januara 11 i neke godine, Engleska je utemeljena ranije, 1066, 25 decembra.

Pravi UK sajt:
Countries & cities: Include England, Germany, France, Sweden, Poland, Denmark, Palestine, Syria; Florence, Naples, Marseilles. Colours Hot, fiery or burnt colours. Red in particular. Stones & Metals: Stones and metals fall under the rulership of planets, not signs, but through its association with Mars, Aries has affinity with bloodstone, jasper, and vermilion.

To je velika razlika.
Biće veoma teško da definišeš Englesku, odnosno V. Britaniju, odnosno Ujedinjeno Kraljevstvo u okviru dešavanja tokom WW2. Iako oni za sebe misle da su pod dejstvom Saturna, u stvari su jednostavno bahati na jedan pravi Marsovski način.
Srbija po Ustavu nije sada Jarac, ali je Narod i genetika takva da je u simbolu Jarca. 

Objasnjenje astroloske simbolike bicikla, pa ljudi da li je ovo normalan covjekNe samo što dizajn originalni potiče iz Italije, ali konkretno dan kada je Bicikla nastala zvanično ima Merkur i Sunce u Blizancima. Mars je bio u znaku Ovna (Nemačka). Doduše, Mesec je bio u znaku Bika, čoveka koji je uzeo zasluge za kreiranje dizajna bicikle.
![]()
Edit: @meduse Gledao sam dalje istorijat bicikla (nisam mogao ranije zbog obaveza), tako da sam i uvideo ime čoveka koji je definisao današnji standard bicikle. On ima Merkur u Strelcu i bio je Strelac. Odavde se može videti analogija proizvoda koji započne u Blizancima (sa osnovom u Biku, naravno) i završi svoju finalnu ulogu kod Strelca.

Izricito tebi stavljam kopirane stranice, da bi ti argumentirano dao do znanja koliko pricas gluposti, posto redovno silom osporavas sve ono sto ja napisem, jer sam ti pokvario toliko zeljenu djecacku dominaciju na ovom PdfNe stavljaš ti karte kao da si stavio dokaz, ti postavljaš karte i kopiraš tekstove sa sajtova. Sa tih istih sajtova ja kopiram protivargumente za tebe, čisto da ti pokažem kako proizvoljno biraš šta se samo tebi dopadne dok ti to imponuje.
Za karte ne umeš ništa da objasniš.To je velika razlika.
Kada staviš kartu, moraš da objasniš i da definišeš jednu Zemlju, ako to već želiš da radiš. I to ne samo direktno na ono što tebe lično zanima, već i indirektno na kontu stvari koje su se dešavale u različitim periodima te zemlje.Biće veoma teško da definišeš Englesku, odnosno V. Britaniju, odnosno Ujedinjeno Kraljevstvo u okviru dešavanja tokom WW2. Iako oni za sebe misle da su pod dejstvom Saturna, u stvari su jednostavno bahati na jedan pravi Marsovski način.
To što oni deluju uštogljeno ili gospodski je do Sunca, a ne Saturna. Saturn nije gospodin, već deda oronuli.
Otkriću ti veoma bitnu tajnu.Srbija po Ustavu nije sada Jarac, ali je Narod i genetika takva da je u simbolu Jarca.
Ako odeš u Englesku ili se na određeno vreme družiš sa englezima, uvidećeš da je to jedan IZUZETNO prost narod koji je uvek spreman da se potuče na sred ulice, shodno upravo njihovom znaku Ovna. Među najvećim budalama kao turistima su uvek Englezi u top 3. Namerno ovde kažem englezi jer škoti su uzdržani donekle i više su nalik Srbima.
'' WORST TOURISTS IN THE WORLD
2 British
( a poznajem astrolosku simboliku dosta bolje od tebe, dovoljno je sto si rekao da SAturn nije vladar materije i " gospodar" vremena, haha)
Objasnjenje astroloske simbolike bicikla, pa ljudi da li je ovo normalan covjek![]()

Gdje je god britanska noga krocila danas je napredak

Ja dominiram nad svim šarlatanima i neznalicama, kao i uvek, i to isključivo solidnim znanjem, istinom i činjenicama. Dok ti... šta radiš?
Vodiš se abrovima, kopiraš tekstove sa blogova i ne znaš osnovnu kulturu ne samo naroda, već uopšteno sveta. Ne znaš ni kako se dobija ugalj, ni šta je Vodonik, ni kako se gledaju karte, mešaš pojmove, mešaš termine, mešaš simbole i apsolutno ništa ne znaš.
podjednako kao i marljivost Japanaca koji su u podznaku Device 
.
Ja nagradim obilno ko je dobar, a ko je zmija ja uništim odma' 
, malo Sunca u Engleskoj je valjda zbog toga sto se zemlja nalazi na sjeveru Evrope i sto je " ostrvo" okruzeno " golfskom strujom" koja proizvodi stalne oblake.

Red, RAd i Disciplina se inace vezuju za znak Vage.Vage su inace jako prakticni tipovi, vidi se da se razumijes u astrologijuLaze ovaj. Nemacka je Vaga (3.10).