MajorTom
Domaćin
- Poruka
- 4.737
DA, posebno zmijoglavom Erdoganu, tu se bas potrudiIpak lepše peva, čini mi se!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DA, posebno zmijoglavom Erdoganu, tu se bas potrudiIpak lepše peva, čini mi se!

Velika Britanija je " JArac", zato smo okupirali skoro citavu planetuInače je i Srbija u znaku jarca? Je'l tako ili se varam?
)ne cudi me i ona je raspadInače je i Srbija u znaku jarca? Je'l tako ili se varam?
I naš političar Ivica Dačić je jarac. Čovek voli i da zapeva, ponekad.Miljacku i tako to...
ne cudi me i ona je raspad

I folklor! Super je za vitku liniju. Ništa sport, ništa teretane...Eto, odlučili smo da je Sirogojno džemper odlika žene Jarca. Potpis i pečat.
![]()

Bas kao sto se i Jugoslavija prosirilaTo što smo u znaku Jarca se vidi i po narodu, samo inat da se tera.
A sve ove Zemljice u znaku Strelca se proširile.
Idi uzmi ubi pa se pistolj 
Monika Beluči i par italijanski lepotica kao Sofija Loren su par njih u 100 godina. Za vreme Uskršnjih praznika,bila sam u Toskani 6 dana. Obišla celu Toskanu, nisam vid'la ni jednu lepu italijanku, niti Italijana. Kultura i šarm je ono što ih krasi, ali to nije prirodna lepota.Naši ljudi su daleko lepši.Ja jesam lokal PATRIOTA i smatram da je to vrlina.Najljepse i najzgodnije zene na ovim prostorima su iz " dinarskih podrucja" , znaci Dalmacija, Hercegovina i C Gora, sto zbog visine ( tkz " dinaroidi "su najvisi narod u Evropi), sto zbog mjesavine ugodne mediteranske klime sa kontinentalnom sto daje jako lijep ten a crnogorke, herke i dalmatinke su poznste po jako lijepo isklesanim obrvama, pravilnim nosevima itd. Ne trebam ni reci da su ti dinarski krsni predjeli u simbolici Jarca.
Bogami i naši frajeri, "Balkanci",(aj'd da ne bude da su obavezno samo Srbi,mada meni lično Srbi jesu najlepši) su najbolji frajeri! Kakvi Italijani, Englezi, Turci, Grci... nema veze!

Monika Beluči i par italijanski lepotica kao Sofija Loren su par njih u 100 godina. Za vreme Uskršnjih praznika,bila sam u Toskani 6 dana. Obišla celu Toskanu, nisam vid'la ni jednu lepu italijanku, niti Italijana. Kultura i šarm je ono što ih krasi, ali to nije prirodna lepota.Naši ljudi su daleko lepši.Ja jesam lokal PATRIOTA i smatram da je to vrlina.

A tek Grci... meni liče na naše cigane.Bravo za komentar! Italijančići su niski ljudi, mali, ja nisam mogao da jednu majicu nađem da obučem tamo!![]()
A, tek Grci... meni liče na naše Cigane.Bravo za komentar! Italijančići su niski ljudi, mali, ja nisam mogao da jednu majicu nađem da obučem tamo!![]()
Jedini razlog što žalim, jer nisam muškarac je taj što ne mogu u Hilandar.Grci su pod vladavinom Device ako me sećanje dobro služi.
Ovo je jedan od njihovih najlepših manastira : Παναγια Σουμελα
![]()
'''''
Ime ''Manastirka'' me asocira na Veneru u Jarcu i drago mi je da vidim nekoga ko je istinski patriota!
Manastiri Srbije su često u jakoj simbolici znaka Jarca i prošarani su predivnim baštama koje ljudima uvek donesu unutrašnji mir i spokoj duše!
![]()
![]()
![]()
![]()
Srbija je prelepa! Prirodne lepote istočne i Zapadne Srbije, šumadijska sela i gradovi su takođe lepi... prirodnih lepota ima svuda.Mala,smo zemlja... nije teško to obići.Sela između Šapca i Loznice su jako lepo uređena...i naravno,Tršić koji sad liči na etno selo ima neku posebnu energiju. Stvarno se čovek makar na tim mestima ispuni ponosom što je Srbin ili srpskog roda.jedna od najlepših stvari koje čovek može da uradi u Srbiji jeste da sedne u automobil i počne da obilazi manastire Srbije, kao i mnoga mala mesta i sela, da popriča sa ljudima, da vidi kako razmišljaju i šta misle.
Ja nisam obilazio neke manastire na Fruškoj Gori jedino, jer su nepristupačna.
Treba obići i muzej u Beogradu! Mnogo je lepo sređen sada! Počinje sa neolitskom Vinčom na prvom spratu, Rimljanima, kovanicama, a onda se postepeno penjemo u 20.vek na trećem spratu!
Kada smo kod srednjovekovne kulture, jedna od četiri ''preživelih'' kruna Srbije.
![]()