JARCEVI

Mrzis nekoga koga samo povrsno poznajes ? :p ( nisi ih upravo sad zamrzio, nego si to napisao mnogo ranije).

Hajde nemam vremena da ikome budem rame za plakanje, eh te Jarcice pokvarene :mrgreen:

Hehe , iz moje muske perspektive vjecito depresivne , iskomplexirane Ribe( bar ove neke koje sam upoznao) mi ni malo ne " leze", Djevice mi se svide fizicki, ali i to je previse nesigurno, preanaliticno, emotivno proracunato itd.Zene Skorpije mogu proci, imaju zdrav odnos prema okolini.

Hehe , iz moje muske perspektive vjecito depresivne , iskomplexirane Ribe( bar ove neke koje sam upoznao) mi ni malo ne " leze", Djevice mi se svide fizicki, ali i to je previse nesigurno, preanaliticno, emotivno proracunato itd.Zene Skorpije mogu proci, imaju zdrav odnos prema okolini.
Mislim da bi jedna žena bik bila prava žena za tebe!One i jesu prave žene.
Da, mogle bi i škorpije. Energične i fatalne!

Mislim da bi jedna žena bik bila prava žena za tebe!One i jesu prave žene.
Da, mogle bi i škorpije. Energične i fatalne!
Zene Bikovi su moja zivotna " slabost", jako zenstvene, stabilne, culne, ali imam ja u karti prevese izrazenog Lava ( drama, euforija, ego) da bi uzivale sa mnom, one vole smirenije i prakticnije tipove i da nisu fizicki mnogo bolji od njih, znaci cak i na emotivnom planu prvenstveno traze sigurnost.Ne vole mnogo da rizikuju.Isto tako kao sto sam ja slab na Bikice, na mene su slabe Ovce, Lavice i Vage ;) Jupiter kao vladar karte( ascedenta) mi je u 5tom polju u Biku, i zanimljivo da ta opozicija sa Suncem u Skorpiji dovodi do lake saradnje sa zenama tog znaka.A imam i izrazen znak Jarca koji Skorpijama odgovara.

Jarcice se obicno ne kindjure. Omiljena boja im je crna, i vole otmen, klasican stil...

A pod otmen i klasičan stil, babin prsluk od pre sto godina, staro suknjiče preko kolena, neke klompe s kojima može i na drvo da se popne kad ogladni... :mrgreen:

To mešaš s ženama Ovan i Lav možda. Pogotovo Lav, one znaju da se super picnu. Možda i Škorpije, ali ponekad kada ih ne mrzi da ustanu sa kreveta. Jednom u 300 godina. :mrgreen:

Bikovi se uvek fino doteruju, ali najviše se doteraju Asc Vaga i često Asc Strelac. Asc Vodolija zna da pretera u dezodoransima.

JArcice se sukladno vladarstvu Saturna moraju okrenuti tradiciji i ganjati modni stil iz vremena Obrenovica :hahaha: ,a Vodolije sukladno vladavini Urana bi morale da se furaju na stylinge iz SF serije " zvjezdane staze".

Jao " mozga" :hahaha:

JArcice se sukladno vladarstvu Saturna moraju okrenuti tradiciji i ganjati modni stil iz vremena Obrenovica :hahaha: ,a Vodolije sukladno vladavini Urana bi morale da se furaju na stylinge iz SF serije " zvjezdane staze".

Jao " mozga" :hahaha:
Eto, ja sam sebi najlepša kad se "picnem" u narodnu nošnju, pa raspalim u kolo!
Pa, igrala sam folklor od 9-godine,šta je tu smešno?!

Cisto zapazanje danasnjih jarica devojaka/zena. Bas se dosadno i sturo oblace. Za neku svecanost svedeno, ali onako otmeno. Drugarica jacica prirodna smedjokosa farba kosu u crno godinama. Kad spominjete tradiciju, meni su sirogojno dzemperi poseban fetis. Ne znam u kolikoj meri ima veze sa znakom jarca. Tu su mi uran, neptun i saturn.

Cisto zapazanje danasnjih jarica devojaka/zena. Bas se dosadno i sturo oblace. Za neku svecanost svedeno, ali onako otmeno. Drugarica jacica prirodna smedjokosa farba kosu u crno godinama. Kad spominjete tradiciju, meni su sirogojno dzemperi poseban fetis. Ne znam u kolikoj meri ima veze sa znakom jarca. Tu su mi uran, neptun i saturn.
To su najbolji đžemperi na planeti!

Inače je i Srbija u znaku jarca? Je'l tako ili se varam?
I naš političar Ivica Dačić je jarac. Čovek voli i da zapeva, ponekad.Miljacku i tako to...
A Neki " nizi tip" JArca ( sa 3 planete u Vodoliji) koji je srpsku diplomatiju sveo na rijaliti emisije tipa Farme ili PArova, TAdiceva( takodjer Jarac) pa Vuciceva " podguzna muha" :hahaha: Mizerniji politicar se nikada nigdje nije rodio.

Back