Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A, što? Šta li si ti u horoskopu?Sa nama mogu samo "rogati", škorpije, ribe i device! Pa, malo li je...Ni ja ne volim jarice....idu mi na zivce i uvek sam ih izbegavao...
Mislim da bi jedna žena bik bila prava žena za tebe!One i jesu prave žene.Hehe , iz moje muske perspektive vjecito depresivne , iskomplexirane Ribe( bar ove neke koje sam upoznao) mi ni malo ne " leze", Djevice mi se svide fizicki, ali i to je previse nesigurno, preanaliticno, emotivno proracunato itd.Zene Skorpije mogu proci, imaju zdrav odnos prema okolini.
Zene Bikovi su moja zivotna " slabost", jako zenstvene, stabilne, culne, ali imam ja u karti prevese izrazenog Lava ( drama, euforija, ego) da bi uzivale sa mnom, one vole smirenije i prakticnije tipove i da nisu fizicki mnogo bolji od njih, znaci cak i na emotivnom planu prvenstveno traze sigurnost.Ne vole mnogo da rizikuju.Isto tako kao sto sam ja slab na Bikice, na mene su slabe Ovce, Lavice i VageMislim da bi jedna žena bik bila prava žena za tebe!One i jesu prave žene.
Da, mogle bi i škorpije. Energične i fatalne!
 Jupiter kao vladar karte( ascedenta) mi je u 5tom polju u Biku, i zanimljivo da ta opozicija sa Suncem u Skorpiji dovodi do lake saradnje sa zenama tog znaka.A imam i izrazen znak Jarca koji Skorpijama odgovara.
 Jupiter kao vladar karte( ascedenta) mi je u 5tom polju u Biku, i zanimljivo da ta opozicija sa Suncem u Skorpiji dovodi do lake saradnje sa zenama tog znaka.A imam i izrazen znak Jarca koji Skorpijama odgovara.Jarcice se obicno ne kindjure. Omiljena boja im je crna, i vole otmen, klasican stil...

Eto, ja sam sebi najlepša kad se "picnem" u narodnu nošnju, pa raspalim u kolo!JArcice se sukladno vladarstvu Saturna moraju okrenuti tradiciji i ganjati modni stil iz vremena Obrenovica,a Vodolije sukladno vladavini Urana bi morale da se furaju na stylinge iz SF serije " zvjezdane staze".
Jao " mozga"
Eto, ja sam sebi najlepša kad se "picnem" u narodnu nošnju, pa raspalim u kolo!

Inace samo Jarcice igraju folklor ?Eto, ja sam sebi najlepša kad se "picnem" u narodnu nošnju, pa raspalim u kolo!
Pa, igrala sam folklor od 9-godine,šta je tu smešno?!

Jaojjj... jeste i ona je jarčica. Stvarno je prelepa!Inace samo Jarcice igraju folklor ?
I planetarno poznati model Kate Moss ( JArcica) voli da uzme maramce i da zaigra uzicko ?
Sramota je ko ne zna užičko!

Slažem se, kad ti kažeš! Ja eto, od sportova, samo folklor!Јес' вала. Србија је у знаку Јарца (9ој кући Стрелца), често најбоља у спортовима!
Jeste vala, i svako treba da govori srpski da ga citav svijet razumijeJaojjj... jeste i ona je jarčica. Stvarno je prelepa!
Sramota je ko ne zna užičko!

Slažem se, kad ti kažeš! Ja eto, od sportova, samo folklor!
To su najbolji đžemperi na planeti!Cisto zapazanje danasnjih jarica devojaka/zena. Bas se dosadno i sturo oblace. Za neku svecanost svedeno, ali onako otmeno. Drugarica jacica prirodna smedjokosa farba kosu u crno godinama. Kad spominjete tradiciju, meni su sirogojno dzemperi poseban fetis. Ne znam u kolikoj meri ima veze sa znakom jarca. Tu su mi uran, neptun i saturn.
A Neki " nizi tip" JArca ( sa 3 planete u Vodoliji) koji je srpsku diplomatiju sveo na rijaliti emisije tipa Farme ili PArova, TAdiceva( takodjer Jarac) pa Vuciceva " podguzna muha"Inače je i Srbija u znaku jarca? Je'l tako ili se varam?
I naš političar Ivica Dačić je jarac. Čovek voli i da zapeva, ponekad.Miljacku i tako to...
 Mizerniji politicar se nikada nigdje nije rodio.
  Mizerniji politicar se nikada nigdje nije rodio.Ipak lepše peva, čini mi se!A Neki " nizi tip" JArca ( sa 3 planete u Vodoliji) koji je srpsku diplomatiju sveo na rijaliti emisije tipa Farme ili PArova, TAdiceva( takodjer Jarac) pa Vuciceva " podguzna muha"Mizerniji politicar se nikada nigdje nije rodio.