mmaher
Stara legenda
- Poruka
- 89.217
Muški jarčevi su problem ...ženske nemaju veze .....sa druge strane ja nigde ne tvdim da se to prenosi nekim direkno fizičkim putem , nego putem energija . Zatim nigde i ne tvdim da su ženski jarčevi ***** KAO što i ne tvrdim da to ima bilo kakve veze sa zaštitama i promiskuitetima .
Naravno da nauka ne može pomoći a astrologija još ne govori o tome .....ali u realnom životu itekako postoji ....samo se ne zna zbog čega .
Uzmimo jedan banalan primer 100 žena sa genitalnim problemima koji i nemaju baš neke veze sa zaštitom i promiskuitetom .....dakle od tih 100 veliki je broj onih koji imaju partnera muškog jarca .....naravno da ne mora da znači da baš svaki jarac pravi probleme , ali većina da .
Što se tiče strelaca i lavova ti to okrećeš na šalu ali nije uopšte šaljivo . Niko po nekoj zvaničnoj proceduri njih ne može da optuži za ubistvo , ali ljudi umiru upravo zbog toga .....ali nauka će jednog dana i to dokazati . Ko će normalan da optuži nekog blizanca ili bliznakinju što su nekom u okolini popustili živci .....niko , ali živci popuštaju i to niko ne može da ospori .
Za ženske jarce čak mislim da bi trebalo da imaju više partnera jer mi se čini da tu negde greše ....dakle još jednom , ne mislim da su ***** .
aha, znachi ja sam kriv ako moja devojka ima cistu na jajniku, a genetski ima predispozicije za tako neshto jer joj je majka umrla od raka materice ili jajnika ili shta vec...?
ili sam ja kriv shto je moja devojka ranije bila nestashna, pa zaradila kondilome recimo, a da to nije ni znala, pa se to ispostavilo tek nakon nekog vremena u vezi samnom?
mislim da si pogreshio pdf i da treba da idesh na misterije, jer to shto ti prichash je misterija!
naravno da nauka ne govori o tome jer ne postoje argumenti za takve tvrdnje,
i uopshte,ja bih takve tvrdnje odbacio, a reci cu ti i zashto...
mene niko ne tera da budem sa blizancem, iako mi kida zhivce...realno...
to shto me neko nervira, pa ja trpim, srce je pod opterecenjem, slabi vremenom, pogodi me srchani udar, i shta?on je kriv jer me nervirao ili ja shto sam trpeo umesto da ga oteram u tri lepe materine?
obrnuta ti je logika, konachno shvatam shta hocesh da kazhesh, ali ne mozhesh tako da postavljash stvari,
jer odnos je dvosmerna ulica, ne jednosmerna, gde taj jadni napaceni lav, pod pretnjom smrcu, trpi ludaka strelca i na kraju mu isti dodje glave...
ne..lav trpi strelca jer to tako hoce...
a shto se tiche prenosa energije, slazhem se sa tobom da to postoji,
i da to svakako utiche na choveka, ali to ne mora da bude u vezi sa horoskopom...
naravno, horoskop utiche na to, zemljani znaci upijaju energiju, ja recimo upijam negativna zrachenja samo tako,
ali to kanalishem da druge nachine, a ne maltretiranjem nekog, mada se i to deshavalo...

Poslednja izmena:
мада мој случај ти је већ први минус у истраживању, ал свако правило има изузетке