JARCEVI

a...dali volis da pricas o tome sta te muci kad ti nije ok (mislim na neke dublje probleme)
Samo sa jednom osobom, a često ne govorim.
ne znam za ticu,al kod mene to ide teshkoooo...dok ja to sam sa sobom ne utanachim,
pa dok razmotrim sa kim o tome treba prichati...prosho voz...
:hahaha:
To da je kod tebe prošo voz i ošo za Leskovac znamo, šta li si imao da razmatraš, leba ti? :hahaha::hahaha:
treba delati kadkad tako brzo, pogotovo u ovo ludo vreme.
A ti ko da si iz prošlog stoleća. :lol: Ovo ti je kompliment. :D
ne ne vole jarcevi pricati o tome nego ih uvek izbace u pogresnom trenutku kad traze onu empatiju:ok:

pa svi bi vi da skacemo za vas u vatru a nista ne dajete:lol:
E sad ga pretera, ti si imao sreće da naletiš na neke skotove.
A majku da poštuješ. :rtfm:

hoces da kazes da ti majka nije nista dala?? sram te bilo.
:lol:
zaista, mozda jesi pomalo razmazen :think:

:neutral:

ma ok to sve ali kapiras ceo zivot sa nekim i oni ga ne umeju spoznati do kraja cisto iz sebicnosti..za ovo dajem ruku ako treba:ok:

nije to sebichnost...bar ne kod mene...ja to gledam ovako...ne radim drugima ono shto ne zhelim da drugi rade meni...
i tako i kad se shalim sa nekim,gledam dokle idem,da ne preteram,jel posle mozh da bude svashta...
ali drugima se deshava da se zaborave,pa posle mi ispadamo namcori...nemojte molim vas!

ali ako me navodno poznaje onda zna sta je sala i prihvatice je na svoj racun..jer cesto zna da se sali na tudj jel..nema potrebe da me se boji a to je cesta pojava zato sto previse sebe gledaju..i misle da im je jedna dobra osobina dovoljna koja potiskuje ostale lose i samo to vrte da su oni nekad nekom nesto dobro ucinili..i zilion drugih losih postupaka ta jedna treba obrisati..malo li je

nije to sebichnost...bar ne kod mene...ja to gledam ovako...ne radim drugima ono shto ne zhelim da drugi rade meni...
i tako i kad se shalim sa nekim,gledam dokle idem,da ne preteram,jel posle mozh da bude svashta...
ali drugima se deshava da se zaborave,pa posle mi ispadamo namcori...nemojte molim vas!
da, da, da.

ali ako me navodno poznaje onda zna sta je sala i prihvatice je na svoj racun..jer cesto zna da se sali na tudj jel..nema potrebe da me se boji a to je cesta pojava zato sto previse sebe gledaju..i misle da im je jedna dobra osobina dovoljna koja potiskuje ostale lose i samo to vrte da su oni nekad nekom nesto dobro ucinili..i zilion drugih losih postupaka ta jedna treba obrisati..malo li je
dzordzi u tvom postu se vidi da te iritira odnos sa majkom jer do pola posta govoris licno o njoj a od pola krece projekcja na sve jarceve. a u stvari sve vreme gvoris o svom odnosu sa majkom.
sredjuj to i nemoj biti ogorcen na druge zbog toga :)

e to o chemu prichash,vishe ima veze sa zhenama in general nego sa jarchevima! :mrgreen:
to valjda i sam znash,ne moram ja da ti otvaram ochi! :lol:

nije ok bas o tome pricam..sve vreme si na oprezu i zelis nesto izmedju redova izvuci da mi doakas.licno..necemo se ovde svadjati ali upravo to tvrdim sto radis..ja nisam nijednom tebi nista licno rekao i ne vredjam se ako neko pljuje blizance
ja uvek citam izmejdu redova. ne zato sto elim da ti doakam vec sto zelim da te shvatim.
e ad d li se vredjam. ako ti imas automatski los stav prema apsolutnoi svim jarcevima, to znaci da mislis lose i o meni, sto je vrlo licno :lol:
izvini necu vise..:)

Back