JARCEVI

pa ne volim ja to tek tako osudjivati i sve u isti kosh..ako je zbog horoskopa opet trazim nesto pozitivno u podznaku..uopsteno ako vec upoznam par osoba istih karakteristika mogu reci da je lose/dobro iskustvo..al ovo bas nije normalno koliko su na svoju ruku i stetu svesno..a prilicno je foliranje ako znamo da su pametni

Da, u ovo "na svoju štetu" se uklapam, nažalost, a uopšteno i generalno i jesi u pravu, samo mnogo zavisi od podznaka.
Ja sam Rak, i to "omekšava" ono "jarčevsko" u meni, mada me čini i ranjivijom, tako da sam često tužna ja...

da rak je emotivac..ne znam sta mi je keva u podznaku ali da prizna gresku ili laz..da je seces ne bi priznala ni mrtva..ali da napada kao odbrana i srlja jos dublje..danima konta tvrdoglavo i nista da prizna..uvije uvek u celofan da ispadne kako je to ispravno sto je uradila ili rekla..a grize se u sebi sto je pogresila..strasno

da rak je emotivac..ne znam sta mi je keva u podznaku ali da prizna gresku ili laz..da je seces ne bi priznala ni mrtva..ali da napada kao odbrana i srlja jos dublje..danima konta tvrdoglavo i nista da prizna..uvije uvek u celofan da ispadne kako je to ispravno sto je uradila ili rekla..a grize se u sebi sto je pogresila..strasno
moze biti tacno bez ovog grize se :think:
i ja sam jarac dzordzi, izgleda da nam se zaista ne poklapaju horoskopi, ima istine u tome :lol:

ahaha i to bas sa svim rogatim jarcevima:lol:

meni je brat dupli blizanac i menja mishljenja na 2 minuta...
i ne slazhemo se najbolje,jer ja kad neshto kazhem i odluchim,tako i bude...
dok on nema taj "problem" da se drzhi rechenog i dogovorenog...
inache,znam neke druge blizance sa kojima se manje vishe ok slazhem,
ali samo dotle dok ne krenu da obrcu curak...kad to pochne,nastane pichvajz! :lol:

meni je brat dupli blizanac i menja mishljenja na 2 minuta...
i ne slazhemo se najbolje,jer ja kad neshto kazhem i odluchim,tako i bude...
dok on nema taj "problem" da se drzhi rechenog i dogovorenog...
inache,znam neke druge blizance sa kojima se manje vishe ok slazhem,
ali samo dotle dok ne krenu da obrcu curak...kad to pochne,nastane pichvajz! :lol:

Domaćin si čovek :mrgreen:, tako i treba. :hahaha:

Back