JARCEVI

U poslednje 2 godine sam se jako razocarala u znak jarca....i muske i zenske
Znak koji zna ispaliti coveka bez i da trepne...sa jarcevima je druzenje,romansa ma bilo kakav odnos u redu dok im ne zatrazis neku pomoc ili uslugu ..e onda bez razmisljanja znaju da ispale coveka..i uvek uvek ce iskljucivo stititi svoje duupe...Losa iskustva sa njima...rekla bih-prodali bi dusu za pare i napredak u karijeri.Uski pogledi na svet,nemastovitost,dosadni,bezidejni ljudi...ne vidim nista lepo u takvom zivotu.Licno mislim da se vise stvari u zivotu moze postici sa rad+optimizam+rizik+vera+ljubav nego sa njihovom filozofijom rad+melanholija+preterani racio+sporost+nerizikovanje+depresija
I 10tak ljudi iz najblize rodbine u tom znaku...sami jad i cemer...Majka koja sa sinom ne prica preko 15 god jer joj je tada trazio da mu pomogne u kreditu za kucu(imao 2 male dece a ona se kao udova sirila u 3sobnom stanu) a ona''zaboga od svoje male profesorke plate ne mogu to priustiti.jednostavno ne mogu sebe ugroziti i ja imam svoje troskove..''
Covek koji ima 55 god i nikada se nije zenio''jer sam nailazio na zene koje ne znaju da stede,ne cene svaki dinar.bolje je sam raditi i skupljati svoje pare''(pritom ima 4 stana u bg,2 vikendice i zivi sam sa psom..i drugi su slicni njima...sve lepo ide dok im kao partner,drugar,dete ne zatrazis neku pomoc -e onda ce iskljucivo preko para razmisljati i cuvati svoju guzu.Preterani strah kod njih rekla bih...velike kukavice po meni.Zar je smisao zivota skupljati materijalno i juriti neke titule a na kraju vecina njih ostane sama.I jos jedna zamerka za sve jarceve..pate od toga da imaju neke nazovi titule,clan sam ovoga clan sam onoga,jure neke skupove gde ce ucestvovati,kao biti od neke koristi a to je cisti gubitak vremena i samo njihova sujeta.Zar nije bolje to vreme i ljubav posvetiti voljenima,deci,nekome nesto dati od srca ,uraditi nesto za nekog a ne juriti gluposti.Neka ste zivi i zdravi dragi jarcevi ali los ...jako los znak

Poslednja izmena:
Aj ptico ziveli :pivce:

:lol:
Uzdravlje! :)

Znak koji zna ispaliti coveka bez i da trepne...sa jarcevima je druzenje,romansa ma bilo kakav odnos u redu dok im ne zatrazis neku pomoc ili uslugu ..e onda bez razmisljanja znaju da ispale coveka..i uvek uvek ce iskljucivo stititi svoje duupe...Losa iskustva sa njima...rekla bih-prodali bi dusu za pare i napredak u karijeri.Uski pogledi na svet,nemastovitost,dosadni,bezidejni ljudi...ne vidim nista lepo u takvom zivotu.Licno mislim da se vise stvari u zivotu moze postici sa rad+optimizam+rizik+vera+ljubav nego sa njihovom filozofijom rad+melanholija+preterani racio+sporost+nerizikovanje+depresija
I 10tak ljudi iz najblize rodbine u tom znaku...sami jad i cemer...Majka koja sa sinom ne prica preko 15 god jer joj je tada trazio da mu pomogne u kreditu za kucu(imao 2 male dece a ona se kao udova sirila u 3sobnom stanu) a ona''zaboga od svoje male profesorke plate ne mogu to priustiti.jednostavno ne mogu sebe ugroziti i ja imam svoje troskove..''
Covek koji ima 55 god i nikada se nije zenio''jer sam nailazio na zene koje ne znaju da stede,ne cene svaki dinar.bolje je sam raditi i skupljati svoje pare''(pritom ima 4 stana u bg,2 vikendice i zivi sam sa psom..i drugi su slicni njima...sve lepo ide dok im kao partner,drugar,dete ne zatrazis neku pomoc -e onda ce iskljucivo preko para razmisljati i cuvati svoju guzu.Preterani strah kod njih rekla bih...velike kukavice po meni.Zar je smisao zivota skupljati materijalno i juriti neke titule a na kraju vecina njih ostane sama.I jos jedna zamerka za sve jarceve..pate od toga da imaju neke nazovi titule,clan sam ovoga clan sam onoga,jure neke skupove gde ce ucestvovati,kao biti od neke koristi a to je cisti gubitak vremena i samo njihova sujeta.Zar nije bolje to vreme i ljubav posvetiti voljenima,deci,nekome nesto dati od srca ,uraditi nesto za nekog a ne juriti gluposti.Neka ste zivi i zdravi dragi jarcevi ali los ...jako los znak
E, malenaaa, vidiš, ...
Ja sam ženski jarac, i primam kritike da sam stroga :think:, ali tako sam i uredna, pedantna :whistling:, naravno da vodim računa o karijeri,, ali nije mi ispred porodice :evil:.
Sebična nisam, u mlađim godinama sam i bila "širokih prstiju", kako se kaže, sada razmišljam, i naravno da su moja porodica i ja na 1. mestu :heart::heart::heart:, zatim, drugi, ako imam mogućnosti da pomognem ..
Emotivna jesam, podznak Rak, možda zato :lol: ...
Moguće je da genetika igra ulogu tamo u tim poremećenim odnosima, koje si opisala ;)

Verovatni najgori slučaj Jarca koji poznajem
Jarac/ Škorpija ( ali podznak je na 29 stepenu škorpije, dakle maltene graniči sa Strelcom)
Stelijum 4 planete u 1 polju u Strelcu ( Ju, Ur, Ne ( 29 stepen Strelca) + S.M.Č )
2 polje počinje u Jarcu ( So + Me )
11 polje Vaga ( Ma, Plu, Mo)
12 polje počinje u Škorpiji ( Saturn , Venera)
Frustrirano, škrto, lažljivo, egoistično ( ja ja ja i samo ja, priča o sebi po 5 sati, laže a kad mu pričaš i ne sluša i šta god da se priča prebaciće na sebe).
Indiskretan užasno, bolesno pedantan, zakera non stop..
Jao bre.

Generalno, primetila sam da imam averziju prema ljudima sa stelijumom u 1 polju, nezavisno od znaka...

Drugi primer
Škorpija / vaga
Stelijum od čak 5 planeta u prvom polju ( So, Plu, Ve, Sa, Me )
Tvrdoglavo do ekstrema, iskompleksirano pa leči frustracije na drugima, sve zna, u sve moram da se umeša i u svakoj raspravi mora da bude u pravu..

Užas

Mozes okaciti ovde kartu na pdf - za celu na temu Natalne karte a recimo ako te zanimaju zdravlje itd imas i posebne teme:)
Karticu mozes da si napravis besplatno na www.astro.com i onda sliku copy/paste na neku od tih tema pa ce se valjda naci neko da malo protumaci:)
Ja bih ti pomogla ali sam manje vise laik - znam osnove ali ne umem da povezujem i otkrivam te nijanse izmedju planeta itd..u prevodu ono najbitnije ne znam:lol:

Mozes okaciti ovde kartu na pdf - za celu na temu Natalne karte a recimo ako te zanimaju zdravlje itd imas i posebne teme:)
Karticu mozes da si napravis besplatno na www.astro.com i onda sliku copy/paste na neku od tih tema pa ce se valjda naci neko da malo protumaci:)
Ja bih ti pomogla ali sam manje vise laik - znam osnove ali ne umem da povezujem i otkrivam te nijanse izmedju planeta itd..u prevodu ono najbitnije ne znam:lol:
Ja ništa ne razumem na www.astro.com , kako da dobijem natalnu kartu?? :sad2::sad2:

:kiss:
Free horoscopes - horoscope drawings and calculations - Chart drawing, Ascedent pa ti se otvori onaj formular u koji poubacuješ podatke i samo continue:)
Probaj pa ako se ne snađeš pošalji meni na pp ( možeš i javno kao ti nije neprijatno) podatke da ti ja odem i uradim to pa ti je pošaljem na pp da je kačiš :)

e moja ti...ti si bash zaglavila sa tim jarchevima...znam i ja takve koje si opisala...egoistichne,tvrdoglave i shrtice,
medjutim,nismo svi takvi...chovekov karakter ne odredjuje samo horoskopski znak,vec i nasledje (genetika),vaspitanje,
medjuljudski odnosi,odrastanje i celokupan zhivot...
ja sam jarac bik,sa mesecom u biku,retrogradna Venera u vodoliji,i ne znam shta sve josh,nije ni bitno,
uglavnom,za neke ljude necu ni prstom da mrdnem,a za neke druge izvodim najnenormalnije stvari...
za sestru rodjenu,nepostoji stvar koju ne bih uradio....pare prezirem,jer su najvece zlo na svetu,
nemam niti jurim neke titule,ako izuzmem akademsko obrazovanje,a i sa tim malchicko kasnim,
dakle nisam student generacije i slichno,a kamoli priblizhno...
vrlo sam emotivan i zaljubljiv,i tad mi se ceo svet okrene naglavachke...dakle...
ima nas i koji smo "normalni"! :)
da,izuzetno sam pravdoljubiv...nepravdu ne mogu da smislim,to me pomera iz mesta,kao zaljubljenost,
samo naravno na drugu stranu,na drugachiji nachin...
tako da nemoj zbog nekoliko,u tvom sluchaju,drastichnih sluchajeva jarcheva,sve nas da otpishesh!
uostalom,taj matorac shto ima stanove i vikendicu,i pare,nece on to u grob da nosi. ;)

mmaher.....ako je to istina a vidim po tekstu da si opusteniji...svaka ti cast!
jarceve koje ja znam...Boze sacuvaj,uzasno jadni i skrti ljudi.
Moguce da su druge planete uticale...no ja se u nastavku zivota SIGURNO drzim podalje od tog znaka.Vec mi ih je lako prepoznati u drustvu i zene i muske,tako da cu gledati da se ne upustam sa njima niti poslovno niti emotivno.

mmaher.....ako je to istina a vidim po tekstu da si opusteniji...svaka ti cast!
jarceve koje ja znam...Boze sacuvaj,uzasno jadni i skrti ljudi.
Moguce da su druge planete uticale...no ja se u nastavku zivota SIGURNO drzim podalje od tog znaka.Vec mi ih je lako prepoznati u drustvu i zene i muske,tako da cu gledati da se ne upustam sa njima niti poslovno niti emotivno.

nazhalost ili na srecu istina je,kako se uzme,kako koji dan! :)
nemoj samo sebi da dozvolish da se zbog neke gluposti (shto bi neko rekao za horoskop) ogreshish o nekoga ili slichno,
jer pre ili kasnije,na ovaj ili onaj nachin,sve to dodje na naplatu! :)
ali da i ja vodim rachuna sa kim cu ili necu,izmedju ostalog i po horoskopu,vodim rachuna...
neki znaci mi pashu,a neki me satiru...imam dobrih prijatelja vaga,shto mushkih,shto zhenskih,
device su mi potpuno kul,ali ne sve,naravno,a vodolije prepoznajem na ulici i zaljubljujem se...:rumenko:
u svakom sluchaju zhelim ti mnogo srece i strpljenja sa nama,rogatom marvom! :lol:

Back