mmaher
Stara legenda
- Poruka
- 89.217
Saturn nam od sutra krece direktnim hodom! Sad cemo mi jarcevi da zablistamo.![]()
Bozhe pomozi!

a od oktobra ulazi u shkorpiju i krece blagostanje!

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Saturn nam od sutra krece direktnim hodom! Sad cemo mi jarcevi da zablistamo.![]()
Bozhe pomozi!
a od oktobra ulazi u shkorpiju i krece blagostanje!![]()
Da, zeljno iscekujem oktobar!
Mene je bas izmorio dok je isao retro.
Хетфридовка.
Hocu!
Razmisljam koji tranziti bi to mogli da aktiviraju...
A po zvezdicama oću li ja na more i da se izbavim malo finansijskih proGlema?![]()
Mogu i natalnu kartu da ti pošaljem.![]()
Da, zeljno iscekujem oktobar!
Mene je bas izmorio dok je isao retro.
meni se chini kao da ceo moj zhivot ide retro...sve neke uzbrdice,prepreke,prepone...sto mu chudesa...
al i to ce da prodje,pa kad se popnem na vrh,a pogled samo pucaaaa!![]()
Al' ti piješ odsabajle?![]()
pa to ti je odsabajle.![]()
meni se chini kao da ceo moj zhivot ide retro...sve neke uzbrdice,prepreke,prepone...sto mu chudesa...
al i to ce da prodje,pa kad se popnem na vrh,a pogled samo pucaaaa!![]()
I meni isto, tako ti je valjda nama jarcevima, svi sibaju laganica a mi se uvek posteno naradimo.
Ali doci ce to na svoje, cesto smo mi na vodecim pozicijama!![]()
E, dobro bi bilo da si u pravu, uvek sam tu negde oko vodeće pozicije, jednom čak VD šef![]()
, ubibože, valjda će nama Saturn da
pripomogne, malooo
![]()
msm da su koristoljubivi i lukavi![]()
Хее хее, ниси се опоравила. Ај види моју причу.
Дакле, неко некад давно ми је помен`о да је тежак део живота ка` транзитни Саки (први пут) прелази преко наталног месеца и његовог знака. Ђене-ђене, мора и не мора да буде тако. Оно што такође кажу јесте да је Саки најгори на накој тачки када је тамо стационаран (прелази из ретроградног у директно кретање или обрнуто).
Мени се Саки тако окрен`о прилично близу Месеца, па онда наспрам Меркура, па на Асц, па наспрам Сунца, па наспрам Венере па наспрам Марса. Као да сам створен да ме током сазревања поткачи оно његово најгоре. Такође сам бијо `творен да преживим сва та срања, те зачепим горњу рупу свакоме ко покуша да га хвали и узидиже у небо као некаквог "учитеља". Није транзитни Сатурн никакав учитељ. Ко га преживи, може једино самом себи да захвали.
Evo, meni je tranzit Saturna preko meseca doneo pakao, nekom mozda nece, nemam pojma. Meni je zanimiljivo da u tom periodu kad mi je bilo najgore nisam imala pojma o astrologiji. Tek kasnije kad sam upoznala astrologiju, palo mi je napamet da pogledam kakvi su tranziti bili u septembru 2008. Hahaha imala sam sta da vidim, tranzitni saturn tacno na mesecu!Mislim da je to bio trenutak kada sam apsolutno prihvatila atrologiju, i otklonila sve sumnje.
Ali kako je dosadan pa ja nemam reci, evo sad mi opet pravi kvadrat sa natalnim saturnom, sad se polako priblizava egzaktnom aspektu.
Kako si ti osetio te okrete Sakija? Jel ti bas doneo probleme?
Ko prezivi Saturna...ostaje izmasakriran i godinama se oporavlja.