JARCEVI

И је л` још увек о`ш у Канаду?

Сећам се да сам једном давно био поред неког штанда неког њиховог универзитета. И оно, да видим шта имају и како то изгледа. Крене мени девојка жешће да ****: како студирање тамо није само студирање, већ треба и да се саживиш са њи`овом културом. Да научиш да цениш њихову историју и традицију. И још да им се плати за то. Ја у сме`. Та, на ме` се ни домаћа култура не прима, а камоли нека тамо... имам назив за то, ал` нећу ни овде. Почиње на "рет..." . Девојка згранута.

Већ ми је то био знак да су тамо неке ствари мнооооооого загуљене и да бих вероватно своју посету тој земљи завршио детонацијом атомке у Отави. Хех.. зар свој ум да ставим на Отаву. Јок. Идем тамо где мене цене, а не тамо где желе да их а приори преценим да бих био цењен, јер они цене саме себе.

meni se chini kao da ceo moj zhivot ide retro...sve neke uzbrdice,prepreke,prepone...sto mu chudesa...
al i to ce da prodje,pa kad se popnem na vrh,a pogled samo pucaaaa! :D

I meni isto, tako ti je valjda nama jarcevima, svi sibaju laganica a mi se uvek posteno naradimo.
Ali doci ce to na svoje, cesto smo mi na vodecim pozicijama! :D

Kad bi bar imao malo milosti prema nama, ipak smo mi njegova deca, ali nema crni djavo milosti! Saturn urnise kako god stigne, mene je izmasakrirao kad mi je prelazio preko Meseca, sve mi je uzeo, samopouzdanje, finansijsku sigurnost, psihicki mir, i sto nekih drugih stvari. Jos se nisam oporavila od te torture. Bas me zanima da li od Saturna moze ista dobro doci, videcemo...

Хее хее, ниси се опоравила. Ај види моју причу. :)

Дакле, неко некад давно ми је помен`о да је тежак део живота ка` транзитни Саки (први пут) прелази преко наталног месеца и његовог знака. Ђене-ђене, мора и не мора да буде тако. Оно што такође кажу јесте да је Саки најгори на накој тачки када је тамо стационаран (прелази из ретроградног у директно кретање или обрнуто).

Мени се Саки тако окрен`о прилично близу Месеца, па онда наспрам Меркура, па на Асц, па наспрам Сунца, па наспрам Венере па наспрам Марса. Као да сам створен да ме током сазревања поткачи оно његово најгоре. Такође сам бијо `творен да преживим сва та срања, те зачепим горњу рупу свакоме ко покуша да га хвали и узидиже у небо као некаквог "учитеља". Није транзитни Сатурн никакав учитељ. Ко га преживи, може једино самом себи да захвали.

А `фале га, по мом искуству, људи са Сакијем у деветом. И то не било каквом деветом, већ рецимо рачијем или лављем деветом, где је Сатурн најгори. Њима је оно што он даје заправо некаква животна религија од које се мени окреће стомак. :)

Управо сам прозвао пар стотина милиона људи. :) Простите дами и гаспада, ако се у опису не проналазите. Мислим да вам "праштање" на вашијат начин и није тако страна појава. Благодарим!

Хее хее, ниси се опоравила. Ај види моју причу. :)

Дакле, неко некад давно ми је помен`о да је тежак део живота ка` транзитни Саки (први пут) прелази преко наталног месеца и његовог знака. Ђене-ђене, мора и не мора да буде тако. Оно што такође кажу јесте да је Саки најгори на накој тачки када је тамо стационаран (прелази из ретроградног у директно кретање или обрнуто).

Мени се Саки тако окрен`о прилично близу Месеца, па онда наспрам Меркура, па на Асц, па наспрам Сунца, па наспрам Венере па наспрам Марса. Као да сам створен да ме током сазревања поткачи оно његово најгоре. Такође сам бијо `творен да преживим сва та срања, те зачепим горњу рупу свакоме ко покуша да га хвали и узидиже у небо као некаквог "учитеља". Није транзитни Сатурн никакав учитељ. Ко га преживи, може једино самом себи да захвали.

Evo, meni je tranzit Saturna preko meseca doneo pakao, nekom mozda nece, nemam pojma. Meni je zanimiljivo da u tom periodu kad mi je bilo najgore nisam imala pojma o astrologiji. Tek kasnije kad sam upoznala astrologiju, palo mi je napamet da pogledam kakvi su tranziti bili u septembru 2008. Hahaha imala sam sta da vidim, tranzitni saturn tacno na mesecu! :eek: Mislim da je to bio trenutak kada sam apsolutno prihvatila atrologiju, i otklonila sve sumnje.
Ali kako je dosadan pa ja nemam reci, evo sad mi opet pravi kvadrat sa natalnim saturnom, sad se polako priblizava egzaktnom aspektu.
Kako si ti osetio te okrete Sakija? Jel ti bas doneo probleme? :evil:
Ko prezivi Saturna...ostaje izmasakriran i godinama se oporavlja.

Evo, meni je tranzit Saturna preko meseca doneo pakao, nekom mozda nece, nemam pojma. Meni je zanimiljivo da u tom periodu kad mi je bilo najgore nisam imala pojma o astrologiji. Tek kasnije kad sam upoznala astrologiju, palo mi je napamet da pogledam kakvi su tranziti bili u septembru 2008. Hahaha imala sam sta da vidim, tranzitni saturn tacno na mesecu! :eek: Mislim da je to bio trenutak kada sam apsolutno prihvatila atrologiju, i otklonila sve sumnje.
Ali kako je dosadan pa ja nemam reci, evo sad mi opet pravi kvadrat sa natalnim saturnom, sad se polako priblizava egzaktnom aspektu.
Kako si ti osetio te okrete Sakija? Jel ti bas doneo probleme? :evil:
Ko prezivi Saturna...ostaje izmasakriran i godinama se oporavlja.

ne znam sad tachno,ali imam utisak da mi je bio gde ne treba 2009 te...tad mi se ceo zhivot okrenuo naglavachke...
josh se sabiram...:roll:

Back