ptica kasnilica
Stara legenda
- Poruka
- 80.234
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.. sto si poplaveo?
oho, nisi ni ti od juce ...![]()
zao mi je vekish, glavu gorenije valjda prevara u pitanju?
ja sam sa ribom bila 2 godine i nikad vise
paznja, neznost, zivkanje, izlasci i onda kad se najmanje nadas eto njega ode drugoj
Meni su jarcevi skroz simpaticni...iskustvo sa njima je odlicno i to cesce sa zenama nego sa muskarcima, uvek se super uglavimo, kao oni kljucevi, gde imate izbocinu ja imam udubljenje, gde imam ja izbocinu tu imate vi udubljenje...odlicna komunikacija i, sto je najvaznije, sloboda da se dise u vasem prisustvu normalno...
Meni su jarcevi skroz simpaticni...iskustvo sa njima je odlicno i to cesce sa zenama nego sa muskarcima, uvek se super uglavimo, kao oni kljucevi, gde imate izbocinu ja imam udubljenje, gde imam ja izbocinu tu imate vi udubljenje...odlicna komunikacija i, sto je najvaznije, sloboda da se dise u vasem prisustvu normalno...
Pticice napravi ti kafanu i od ove teme
Ma da jeste najbolji smo,neka prica ko shta hoce![]()
Ribe... katastrofalno iskustvo i sa moje strane! Najgori moguci znak, pa onda za njima lavovi...
Ko prizna pola mu se prašta![]()
alo zheno...ko prizna pola mu se doda!![]()
Alo Jarac, tebi druga polovica...