Ekonomistkinja
Zainteresovan član
- Poruka
- 195
Lepo nasa ILO rece..ko su zene od karijereE, moje Kozice.. uspeshne, a nesretjne.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lepo nasa ILO rece..ko su zene od karijereE, moje Kozice.. uspeshne, a nesretjne.![]()
..Eto nisam jedina bez ljubavi ali i nije nam to za neku HvaluPa ne znam kako , ali tako jeali dobro bar je fakultet kako treba
![]()

..Eto nisam jedina bez ljubavi ali i nije nam to za neku Hvalu
Mene brine ishod moje nauke, sumnja me neka nacinje..
Bas to kao da vlada neka sporina po tom pitanju..nista se krupno ne desava pa otud sumnja kod mene..psttt 'Da zlo ne cujePa dobro i ja sam usporila ali se jos drzim , samo mi fali da mi i to ne ide![]()

..malo ohrabrenja, to mi je trebaloOk.. mozhda je malo nezgodna situacija za
tebe na planu studija sada, ali veruj mi da dalje
od tvojih sumnja - netje itji. Don`t worry!![]()
Prijateljstva..ona su u poslednje vreme na testiranju i to kakvom..mogu reci da su me najveci prijatelji izdali i nisu se pokazali u tom svojstvu, ono bas se pitam da li ce ta prijateljstva da opstanu?..imam utisak da su postala vestacka sto meni kao Jarcu uopste ne prija, zna se da mi gradimo oko sebe mali ali kvalitetan krug ljudi!Da, ali nije chudno shto se tako osetjate - obe!
Retro Mars vam malo, malo, pa pravi direktnu opoziciju,
sa vashim Suncem.
Tebi ekonomistkinjo donosi probleme sa svim u
simbolici 11. kutje, a uskoro i 12. kutje.
Prijateljstva su ti ugrozhena, i ono shto mogu da ti savetujem,
jeste da ne potpisujesh nikakve ugovore.
Prijateljstva..ona su u poslednje vreme na testiranju i to kakvom..mogu reci da su me najveci prijatelji izdali i nisu se pokazali u tom svojstvu, ono bas se pitam da li ce ta prijateljstva da opstanu?..imam utisak da su postala vestacka sto meni kao Jarcu uopste ne prija, zna se da mi gradimo oko sebe mali ali kvalitetan krug ljudi!
Potpuno isto. Imala sam jako puno desavanja u prvom delu godine, do septembra, a posle... sve mi se svelo na neku dnevnu rutinu, i to me bas izludjuje, jer nije tipicno za mene. I samo mi se spava. Inace sam prilicno energicna, a sada kao da sam konstantno pod sedativima. Imala sam ono zapaljenja uva, pokvario mi se zub, a poslednjih desetak dana me ubijaju ledja, sto mi je isto tako cudno, jer nikad, ama bas nikad, nisam bolesna, nisam bila kod lekara opste prakse od srednje skole