JARCEVI

Sva raspoloziva i neraspoloziva sredstva ce uloziti da stignu do cilja, od sutiranja kamenja do klanja ljudi. Svu odgovornost prebacuju na druge, sve sto kazete i uradite kad tad ce upotrebiti protiv vas. Nikad al nikad zadovoljni, kukaju, najgore im je, zrtve, za sve ste im krivi. Nemaju trunke morala. Nemaju trunke emocije. Pa da, nemam nista lepo da kazem

- - - - - - - - - -

Zanimljivo sta sam primetila, zenski Jarcevi cesto odu u promiskuitet

Sva raspoloziva i neraspoloziva sredstva ce uloziti da stignu do cilja, od sutiranja kamenja do klanja ljudi. Svu odgovornost prebacuju na druge, sve sto kazete i uradite kad tad ce upotrebiti protiv vas. Nikad al nikad zadovoljni, kukaju, najgore im je, zrtve, za sve ste im krivi. Nemaju trunke morala. Nemaju trunke emocije. Pa da, nemam nista lepo da kazem

- - - - - - - - - -

Odemo da:rumenko:

- - - - - - - - - -

Sta si ti u horoskopu?

Vaga je predmet,ne pomera se.Zene Vage su povrsne,infantilne,lakoverne,naivne,emotivno nezrele.
Osim fizickog izgleda nista drugo nemaju da ponude,kad progovore bolje da nisu.
Uskacu iz veze u vezu jer im je dosadno pa da ima nesto da im se desava u zivotu a
kad godine uzmu danak njihovoj lepoti pricaju kako su probirljive
i da ne mogu da imaju sexualne odnose bez emocija.Poplasene da se bore u zivotu,
lenje,neambiciozne,neodgovorne,potreban im je neko da ih vodi kroz zivot,neko ko ce umesto njih
da bira stranu,neko ko ce umesto njih da donosi odluke,neko ko ce umesto njih da se bori
jer su nesposobne i neodlucne.Neuspesne.

Stanis je legenda!
Ali moja vaga je pretty much uspesna i to za svoje godine. Cinjenica jeste da je neodlucna i da trazi nekog da prati ( a to nisam ja :( ) :D , ali vage teze harmoniji i onda su dosta i pozeljne i u drustvu i na poslu. Mi subjektivni ego manijaci bez vage bismo mnoge stvari razbucali. Think Twice

Vaga je predmet,ne pomera se.Zene Vage su povrsne,infantilne,lakoverne,naivne,emotivno nezrele.
Osim fizickog izgleda nista drugo nemaju da ponude,kad progovore bolje da nisu.
Uskacu iz veze u vezu jer im je dosadno pa da ima nesto da im se desava u zivotu a
kad godine uzmu danak njihovoj lepoti pricaju kako su probirljive
i da ne mogu da imaju sexualne odnose bez emocija.Poplasene da se bore u zivotu,
lenje,neambiciozne,neodgovorne,potreban im je neko da ih vodi kroz zivot,neko ko ce umesto njih
da bira stranu,neko ko ce umesto njih da donosi odluke,neko ko ce umesto njih da se bori
jer su nesposobne i neodlucne.Neuspesne.

U redu ali to mozes napisati na temi negativnih osobina znakova, ovde pricamo o Jarcevima.

- - - - - - - - - -

Ono sto Vaga moze malim prstom, Jarac mora da guli godinama za tu mrvicu.

Istina, uvek je tako u zivotu Jarceva, muce se ceo zivot, skoro svi Jarcevi koje znam imaju tezak zivot ili su imali neke poteskoce, ili su prosto teski ljudi, kako sam ih ja nagrdila :mrgreen:

Ono sto Vaga moze malim prstom, Jarac mora da guli godinama za tu mrvicu.

Sta to moze?Navedi mi jednu uspesnu Vagu a da nije pevacica narodne/zabavne muzike ili zvezda reality show-a.

Stanis je legenda!
Ali moja vaga je pretty much uspesna i to za svoje godine. Cinjenica jeste da je neodlucna i da trazi nekog da prati ( a to nisam ja :( ) :D , ali vage teze harmoniji i onda su dosta i pozeljne i u drustvu i na poslu. Mi subjektivni ego manijaci bez vage bismo mnoge stvari razbucali. Think Twice

Jel si u vezi sa muskarcem koji je rodjen u znaku Vage?

Ne mora,pisem na osnovu svog iskustva,uspesnu Vagu nisam upoznao.Povezano je kod Vaga,poznate iz nepoznatih razloga i dodaje im se da su "uspesne".Sa obzirom da si Vaga navedi neke "uspesne" Vage a da nisu iz tvog komsiluka ili tipa "poznajem"

Pa poznate iz nepoznatih razloga jer su uglavnom lepe i sarmatne tako da, da imaju malo vise volje mogle bi biti poznate i uspesnije u necemu vise od rijalitija.
A poznata Vaga - Nikol Tesla u podznaku.

525754_704300929595464_656133361_n.jpg

Pa poznate iz nepoznatih razloga jer su uglavnom lepe i sarmatne tako da, da imaju malo vise volje mogle bi biti poznate i uspesnije u necemu vise od rijalitija.
A poznata Vaga - Nikol Tesla u podznaku.

U svetu jarca volja ti nista ne znaci, to je njegov svet, kome treba ukras, a to je vaga.

To zna svaki uspesan jarac i ne trazi dlaku u jajetu ni volju u vagi, cak ni kada mu se zameri.

Ovo su neki budibog s njima jarcevi.

A jarčevi su stvarno jaki, i definitivno sa svojom energijom posebni. Ima taj neki život u njima onako snažan, čist. Kao neki mix bika ovna i lava i to kvalitetan mix...
Mada to mi je baš znak za muškarca. Žena jarac mi je totalni opozit od onoga šta žensko treba da predstavlja u životu jednog muškarca... Msm ako ćemo da se rvamo može :)))
Tako da muško jarac da, ok( i ako su sa intelidžensima malo slabiji pa mi svakako nisu interesantni) al aj kao energy. A žensko? Putuj igumane i ne brini za manastir, pardon igumanijo....

Back