Јапан - планетарна трагедија

Па то ти и причам. Српски а и остали трговци још не контају шта ће бити.

А 1гб :lol: па ко то још користи кад су модули испод 4 само за децу.

Evo ja koristim 3 x 1 GB Kingston HyperX DDR3@1600 MHz. Maya mnogo bolje koristi tri modula nego jedan od 4 GB, a 32bitni Winxx ionako prepoznaje samo 3 GB.
4 GB DDR3 u Americi je oko 45$, kao što je i bilo.

Evo ja koristim 3 x 1 GB Kingston HyperX DDR3@1600 MHz. Maya mnogo bolje koristi tri modula nego jedan od 4 GB, a 32bitni Winxx ionako prepoznaje samo 3 GB.
4 GB DDR3 u Americi je oko 45$, kao što je i bilo.

Не разумеш. За Мају и озбиљан рад ти треба минимум 16гб, али нећу сад да скрећем са теме.

Ово што сам ти рекао је била, како бих ти рекао.... Дојава. :roll:

Не разумеш. За Мају и озбиљан рад ти треба минимум 16гб, али нећу сад да скрећем са теме.

Ово што сам ти рекао је била, како бих ти рекао.... Дојава. :roll:

Aha, ti imaš...izvore.:cool::mrgreen:

Slagali te. 3 GB i Phenom X4 1100T, plus 2x 1 TB hard u RAID 0 zbog svopovanja fajlova su sasvim dovoljni za kućnu upotrebu. A ako hoćeš da radiš ozbiljnu produkciju, zaboravi PC i Mac i kupi SG grafičku radnu stanicu.

Aha, ti imaš...izvore.:cool::mrgreen:

Slagali te. 3 GB i Phenom X4 1100T, plus 2x 1 TB hard u RAID 0 zbog svopovanja fajlova su sasvim dovoljni za kućnu upotrebu. A ako hoćeš da radiš ozbiljnu produkciju, zaboravi PC i Mac i kupi SG grafičku radnu stanicu.

Колега, код мене нема кућне употребе. За кућну употребу је овај ипад и ништа више.

А за Мају и шта за њу треба осим школованог знања, можемо некад да попричамо на Компјутерима. Дотад будите поздрављени и молите за душе оног света и деце у Јапану ако сте верујући.

Колега, код мене нема кућне употребе. За кућну употребу је овај ипад и ништа више.

А за Мају и шта за њу треба осим школованог знања, можемо некад да попричамо на Компјутерима. Дотад будите поздрављени и молите за душе оног света и деце у Јапану ако сте верујући.

Ipad? Nepraktično, bar za mene. Bez full tastature i 22" monitora ništa.

Mda...Vi jeshovani ste jedini "normalni" ljudi, vidimo kako vas Talmud naucio da satirete covecanstvo.

Kad odlučiš u kojoj si zilotskoj sekte podsekti, javi se.Mislim, koliko glup i primitivan treba da budeš da jednu prirodnu katastrofu nastalu trenjem i pomeranjem tektonskih ploča koristiš za propagiranje antisemitizma? Jesi li posalo sms podrške narodu Japana? Jesi li se upisao u knjigu žalosti u Ambasadi Japana, "hrišćanine"? Nisi, naravno, nego samo palamudiš bez veze po svom običaju.

Kad odlučiš u kojoj si zilotskoj sekte podsekti, javi se.Mislim, koliko glup i primitivan treba da budeš da jednu prirodnu katastrofu nastalu trenjem i pomeranjem tektonskih ploča koristiš za propagiranje antisemitizma? Jesi li posalo sms podrške narodu Japana? Jesi li se upisao u knjigu žalosti u Ambasadi Japana, "hrišćanine"? Nisi, naravno, nego samo palamudiš bez veze po svom običaju.
Ja sam davno odlucio, i znam gde sam.
Naveo sam citat onog ludog jevrejina Bendzamina Krima gde kaze da je planirano da se izazove opsti finansijski kolaps, pocev od Japana. To je izjavio pre skoro 30 godina.
Zatim, tu je izjava i japanskog ministra za finansije kako su mu zapretili Rotsildovi sa zemljotresom. To su fakti.

Ostavio sam na ovoj temi link o Bendzaminu Krimu. On je davno to izjavio, citaj.

A za ministra imas i na jutjubu a i ovde je ranije postavljano (to je u vezi HAARP).
Covek priznaje da su mu pretili Rotsildovi i Rokfelerovi da ce izazvati zemljotres u Japanu.

Svakakvi ljudi svašta izjavljuju, a japanska berza se itekako dobro drži.
Pa daj taj link.

Back