gost 304860
Buduća legenda
- Poruka
 - 44.400

Цене меморијских чипова су почеле да расту. Ко намерава да их набави нек’ се снабде што пре.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedino zbog zdrave hrane.
Zbog cipovanja je jos rano, tek treba da se obnovi Carska Rusija (sa carem Mihailom), i mi sa njima i jos neke drzave, i tek nakon propasti tih Drzava - dolazi vreme pred kraj, tj. Antihristovo vreme.
Ima jos dosta vremena...

! GB DDR 3 15 evra, uobičajeno.
 па ко то још користи кад су модули испод 4 само за децу.Па то ти и причам. Српски а и остали трговци још не контају шта ће бити.
А 1гбпа ко то још користи кад су модули испод 4 само за децу.
A ti to po "kremanskom proročanstvu" koje je zapisao nepismeni gedža mitar?![]()
..Pa, kako nepismen moze da zapisuje?..hahaha..Pa, kako nepismen moze da zapisuje?.
Kremansko je zapisao pop Zaharija a ovo sto ja govorim je od Svetih Otaca, dao sam link.

Evo ja koristim 3 x 1 GB Kingston HyperX DDR3@1600 MHz. Maya mnogo bolje koristi tri modula nego jedan od 4 GB, a 32bitni Winxx ionako prepoznaje samo 3 GB.
4 GB DDR3 u Americi je oko 45$, kao što je i bilo.
Не разумеш. За Мају и озбиљан рад ти треба минимум 16гб, али нећу сад да скрећем са теме.
Ово што сам ти рекао је била, како бих ти рекао.... Дојава.![]()

Aha, ti imaš...izvore.
Slagali te. 3 GB i Phenom X4 1100T, plus 2x 1 TB hard u RAID 0 zbog svopovanja fajlova su sasvim dovoljni za kućnu upotrebu. A ako hoćeš da radiš ozbiljnu produkciju, zaboravi PC i Mac i kupi SG grafičku radnu stanicu.
Колега, код мене нема кућне употребе. За кућну употребу је овај ипад и ништа више.
А за Мају и шта за њу треба осим школованог знања, можемо некад да попричамо на Компјутерима. Дотад будите поздрављени и молите за душе оног света и деце у Јапану ако сте верујући.
Rekao sam da ovo nema nikakve veze sa kremancima vec sa Svetim Ocima. Ako su oni tebi poludeli, onda nemamo vise sta da razgovaramo.My point exactly.
Kako da ne. Gde je rukopis?
Ti izjave senilnih staraca poludelih od gladi, žeđi, prljavštine i samoće uzimaš kao dokaz i argument nečega? Svaka čast.![]()

Mda...Vi jeshovani ste jedini "normalni" ljudi, vidimo kako vas Talmud naucio da satirete covecanstvo.
Ja sam davno odlucio, i znam gde sam.Kad odlučiš u kojoj si zilotskoj sekte podsekti, javi se.Mislim, koliko glup i primitivan treba da budeš da jednu prirodnu katastrofu nastalu trenjem i pomeranjem tektonskih ploča koristiš za propagiranje antisemitizma? Jesi li posalo sms podrške narodu Japana? Jesi li se upisao u knjigu žalosti u Ambasadi Japana, "hrišćanine"? Nisi, naravno, nego samo palamudiš bez veze po svom običaju.
Ostavio sam na ovoj temi link o Bendzaminu Krimu. On je davno to izjavio, citaj.Link, vreme, mesto na kojem je tu izjavu dao?
Ostavio sam na ovoj temi link o Bendzaminu Krimu. On je davno to izjavio, citaj.
A za ministra imas i na jutjubu a i ovde je ranije postavljano (to je u vezi HAARP).
Covek priznaje da su mu pretili Rotsildovi i Rokfelerovi da ce izazvati zemljotres u Japanu.

Na prosloj strani: http://www.share-berlin.de/index.htm?creme.htmSvakakvi ljudi svašta izjavljuju, a japanska berza se itekako dobro drži.
Pa daj taj link.

Pa, jeste stvarno smeshno, to si u pravu. Cionisti misle da je Matreja taj Antihrist, ali se varaju..:Aha, Maitreya antihrist....link je čudo.![]()
:Bivsi japanski ministar finansija Heizo Takenaga je pre dve godine izjavio da mu je preceno da ce izazvati zemljotres, ukoliko japanske finansije ne preda svetskim bankarima (Rotsildima i Rokfelerima) :