- Poruka
- 4.449
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam osmislila bolji naziv, ovo mi došloKafancuga?
Daj nesto mastovitije bre.Nisam osmislila bolji naziv, ovo mi došlo
Baš sam i ja htijela da pokrenem sličnu tematiku, o parasomnijamaOK, sta god. @~sweet girl~ Jel bi volela da mozes astralnu projekciju?
Ma ok ne egzaktno, vec masta brate. Kao ono, mozes, nikakvo izlazenje iz tela, padavicarenje, tresanje, okretanje glave 360 stepeni i izgovaranje starorimskih bajalica.Baš sam i ja htijela da pokrenem sličnu tematiku, o parasomnijama
Pa koliko vidim, astralna projekcija je izlazak iz svog tijela. To bih možda voljela!
E sada, na prvu mi se čini da to ne može svako da doživi. To treba neko ko se dobro poznaje i vladasobom, da bi bilo bezopasno, jelte?
Ali ja ne mislim da tu spadam, trenutno.
Ali sam otvorena za takvo nešto, nisam isključiva
Nisam al sam se setio vise puta dok sam bio tinejdzer da sam bio svestan da sanjam. I onda bih potrcao niz ulicu s mislju: sad cu sve da vas yeeebeeem i naravno neki vetar bi me pokupio i probudio. I onda sam psovao tako u krevetu.Da li bi ti volio? Da li si imao takvo neko iskustvo, astralne projekcije?
Eo brate pricamo o astralnoj projekciji, da li bi voleo da mozes, kuliramo i to. Pridruzuj se caski. Sve opsteno.I šta se ovde radi?
Trudim se da posmatram an taj način na sebe.Ma ok ne egzaktno, vec masta brate. Kao ono, mozes, nikakvo izlazenje iz tela, padavicarenje, tresanje, okretanje glave 360 stepeni i izgovaranje starorimskih bajalica.
To je nirvana valjdaTrudim se da posmatram an taj način na sebe.
Ono, odsječeno od ega, trud za što širim uglom posmatranja.
To dodje kao astralna projekcija
e to htijedoh da kažem i jaNisam al sam se setio vise puta dok sam bio tinejdzer da sam bio svestan da sanjam. I onda bih potrcao niz ulicu s mislju: sad cu sve da vas yeeebeeem i naravno neki vetar bi me pokupio i probudio. I onda sam psovao tako u krevetu.
Zezas. I mogla si do kraja da odsanjas a da te ne probudi saznanje da si svesna?e to htijedoh da kažem i ja
I ja sam kao tinejdzerka mogla da kontrolisem snovima, sta cu da kazem i uradim!
Jeste to bilo odlicno
Znam da sam mogla da razmisljam sta cu ja da uradim, ali nisam znala sta ce drugi da urade. U sjecanju mi je to, ali ne znam koliko brzo sam se budila nakog toga.Zezas. I mogla si do kraja da odsanjas a da te ne probudi saznanje da si svesna?
Moj drug navodno više puta imao astralnu projekciju. Kaže, ludilo. Ne znam samo da li se hvali, ili je istina.Eo brate pricamo o astralnoj projekciji, da li bi voleo da mozes, kuliramo i to. Pridruzuj se caski. Sve opsteno.
Masti da vas impresionira.Moj drug navodno više puta imao astralnu projekciju. Kaže, ludilo. Ne znam samo da li se hvali, ili je istina.
Onaj u kacketicu je sigurno dosao zato sto mu je omiljeni bend.