Jao što si blesav(a)

Disko Kauč

Elita
Poruka
24.591
Šta mislite pod tim da su čuknute ribe bolje u krevetu? Je l' istina to? Kako to mislite "udarena"? Kako to mislite "bolja u krevetu"? I kako tumačite korelaciju između ovih pojmova?

Žene, da li su ludi momci bolji u krevetu? :zper:

Iskustva, mišljenja
 
Zavisi šta je to ''čuknuto''... treba biti obazriv i računati na to da je mnogo ljudi danas psihički nestabilno. Treba biti spreman na to da je i osoba koju simpatišemo možda... nemam pojma... malo ''čuknuta'' u smislu da nije baš baš.
Takve stvari kroz istoriju nisu pravile mnogo problema, ali selekcija danas iziskuje viši nivo trezvenosti kada je u pitanju izbor partnera za u krevet.
Ako je neko samo pozitivno šašav mestimično uprkos ozbiljnom životu koji se mora voditi, onda je sve ok, mada ne mora da znači da će u krevetu da priredi vatromet, to je ipak nešto individualno. Ukoliko je neko psihijatrijska priroda, treba ili pripremiti čelične živce koje niko nema da bi se došlo (samo) do kreveta, ili samo okrenuti leđa.
To su neke delikatne stvari...
Uglavnom se pokazuju mnogo kasnije nego što je čovek sposoban da uoči i odmakne se na vreme ili uhvati u koštac sa problemom... koji sa velikom mukom još ne rešavaju ni svetski stručnjaci.
 
Ma, da.. dežurni psihijatri određuju da je svako od nas pomalo lud. Nije to ok. Ipak, zalaziti u to kako se epitet rasprostranio tako da je biti lud nekad kompliment a nekad uvreda nas stavlja u nezavidnu poziciju i jedino što preostaje je podrška opisa kroz govor tela.
Kao:''Jao, što su ti lude patike!'' (mnogo dobre)
Ili ''Ma, luda si 100%!'' (zabavna si)
''Koja si lujka!'' (nemam pojma da li si hrabra ili samo budala)
''Ova moja ludača kupila 6 zavesa u mesec dana!'' (supruga koja neštedimice polaže na estetiku enterijera)
''Ona je luda za mnom!'' (Mnogo me voli)
''Ona je luda!'' (prati me svuda, ulazi mi na FB, Insta, Krsta profil-aha, znači ima devojku, suprugu i sl.)
Luda žena:

 

Back
Top