Araon
Elita
- Poruka
- 18.385
Ma ima u toj pozi nešto....
To nekšto animalno....
Pošto su druge poze inače vrlo produhovljene

Ako izuzmemo neku romantiku, neki lagan seks uz maženje i slično, animalno je u većini slučajeva nevezano za pozu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ima u toj pozi nešto....
To nekšto animalno....
kako se leđno uklapa u to?Pa meni je seksanje baš onako spiritualno.
Mešanje. Sjedinjavanje.
Stvaranje energije.
ovako?Pa meni je seksanje baš onako spiritualno.
Mešanje. Sjedinjavanje.
Stvaranje energije.
Pa meni je seksanje baš onako spiritualno.
Mešanje. Sjedinjavanje.
Stvaranje energije.
Muskarci obozavaju mijenjati pozeDa li muškarci obožavaju otpozadi zato što su u biti konji i pseta?
Mislim, vidimo u prirpodi da konji i psi to rade otpozadi. Možda je neki urođeni instinkt?
Pogledajte prilog 1527450
Ne nego je super pozaDa li muškarci obožavaju otpozadi zato što su u biti konji i pseta?
Mislim, vidimo u prirpodi da konji i psi to rade otpozadi. Možda je neki urođeni instinkt?
Како сад?!? Бре, Босиљка?mora da sam i ja onda konjina i pseto
možda voli da stavi plastičnog djoku m, pa da firca svog partnera u toj pozi?!Како сад?!? Бре, Босиљка?
Ваљда кобила и куја...
Nije tačnoСве је лепо објаснила Маја Чучковић у "Радовану Трећем" - Радоване, лепо сам ти рекла, немој згуза, биће женско.
Stvarno su bezobrazni, nemam reči.
DADa li muškarci obožavaju otpozadi zato što su u biti konji i pseta?
Da li muškarci obožavaju otpozadi zato što su u biti konji i pseta?
1/1 točno...svaka je ludjela dok sam joj nabijao splovilo u ribicu.zašto baš konji i pseta a ne lavovi i tigrovi
btw žene čak i više vole tu pozu od muških
U prirodi vecine muskaraca je da pokusava biti dominantan. A tu pozu vole jer mogu da se izivljavaju i misle da na taj nacin pokazuju svoju muskost.Da li muškarci obožavaju otpozadi zato što su u biti konji i pseta?